• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım - Aralık 2017 Annelerine Özel <3

kızlar bebeğimin bağırsaklarında parlaklık varmış , bu az ihtimalle ama bazen down sendromu belirtisi sayılabiliyormuş. Çok korktum fetal DNA testi önerdi doktor. Böyle bir şey duydunuz mu hiç?

Canim sikinti yapma bunlar cok dusuk ihtimaller hangi doktora gittin?

Son düzenleme:
Canım tuzlu yememeye dikkat et vücudun odem yapar kötü olursun sonra hissetmeye başladın mi bebisini ben hissediyorum artık tekmeleri hareketleri artık belli oluyor :)))
Hissetmemmi canim resmen karnimda oyun oynuyor kipir kipir benim oglum :)

Canım doktorum ikili test önerdiğinde kabul etmedim ve eve gelince araştırdım.. Testler bile genelde pozitif çıkıyormuş ama bebekler sağlıklı doğuyormuş.. Bir ihtimal korkutmasın seni, Allah'ın izniyle sağlıkla gelir:KK200:
Canım bu konuda açılmış konular var ben bı beş dk baktım. Tek başına parlaklık görülmesi önemli değilmiş. Hatta bir tanesi sonradan yazmış parlaklık hamileyken hiç kaybolmamış kızı dünyaya gelmiş çok sağlıklı 5.5 yaşında diye. İçini ferah tut canım Rabbimin izniyle bir şey olmaz inşallah

2 li test 1/12000 çıkmıştı, 3 lü test 1/4000 problem yoktu yani, diğer her şey normal ilerliyor. Ama yine de insan korkuyor işte

2 li test 1/12000 çıkmıştı, 3 lü test 1/4000 problem yoktu yani, diğer her şey normal ilerliyor. Ama yine de insan korkuyor işte
Korkma canim inşallah Allahın izniyle bişey yoktur bende sırf bu stresli yasamayayim diye ikili üçlü test bile yaptirmadim. Rabbim insallah saglikla kucagimiza da almayi nasip etsin

Korkma canim inşallah Allahın izniyle bişey yoktur bende sırf bu stresli yasamayayim diye ikili üçlü test bile yaptirmadim. Rabbim insallah saglikla kucagimiza da almayi nasip etsin

2li 3 lü tarama değerleri temiz ama ultrasonda görülüyor o parlaklık allahım yardım eder geçiverir inş.

kızlar bebeğimin bağırsaklarında parlaklık varmış , bu az ihtimalle ama bazen down sendromu belirtisi sayılabiliyormuş. Çok korktum fetal DNA testi önerdi doktor. Böyle bir şey duydunuz mu hiç?
Korkma canım sıkıntı olmaz inşallah daha önce bir arkadaşta da aynı sorunu duymuştum ama sonra bebeği çok sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmiş. Sende canını sıkma inşallah bebişin sağlıklı ve sıhhatli olur

Canim bende randevu aldim fuat beyden 19 haziranda nasipse.

Hayırlısı olsun cnm, bugün gittim doktora kemik rengi kadar beyaz olursa belirti olarak belki şüphelenilebilir ama şu durumda buna belirti demiyoruz dedi. Doktor ne kadar önemli işte biri hamileliğimin bir gününü mutsuz ağlayarak geçirmeme sebep oldu diğeri beni hafifletti Allah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin. İyi insan iyi doktorlarla karşılaştırsın inş

Insallah canim insallah

Korkma canım sıkıntı olmaz inşallah daha önce bir arkadaşta da aynı sorunu duymuştum ama sonra bebeği çok sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmiş. Sende canını sıkma inşallah bebişin sağlıklı ve sıhhatli olur

Daha önce en yakın arkadaşımın bebeği için de kalbinde parlaklık var dediler 30. Haftasında geçti inşallah bizimki de öle olur inşallah :dua:

Hayırlısı olsun cnm, bugün gittim doktora kemik rengi kadar beyaz olursa belirti olarak belki şüphelenilebilir ama şu durumda buna belirti demiyoruz dedi. Doktor ne kadar önemli işte biri hamileliğimin bir gününü mutsuz ağlayarak geçirmeme sebep oldu diğeri beni hafifletti Allah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin. İyi insan iyi doktorlarla karşılaştırsın inş
Keske gitmeseydin o doktora canim ya :KK43: ben sirf boyle seyler oldugu icin her doktora guvenemiyorum Allah cocuklarimizi bize bagislasin insallah.

Benim tanıdığımda da hem kanda hem ultrasonda parlaklık çıktı ama maşallah 8 aylık problemsiz kızı var.allah yavrularımızı korusun inşallah. Kızlar kaçıncı haftada hissetmeye başladınız yaaa çok panik oluyorum bende 16 hafta bitti

Geçmiş olsun içini ferah tut bak doktorunda belirti sayılmadığını söylemiş. Belki zaman geçtikçe düzelecek. Hiç bi bilgim yoktu bu konu ile ilgili ilk defa duydum.

Çok sevindim :) inşallah guzel haberleri bekliyoruz.
Canım benim plasenta aşağıdaymış, o nedenle yatarak geçirmem gerekiyor zamanı, yukarı çıkabilirmiş inşallah çıkar eğer çıkmazsa erken Doğum olurmuş
. Bakalım hayırlısı inşallah ama psikolojik olarak Bursa'ya ailemin yanına gelmek çok rahatlattı beni hiç yalnız kalmıyorum , doğal olarak bin türlü şey aklımdan geçmiyor kafanızın rahatlaması için sevdiğiniz insanlarla olun, kalabalıkta olun canlarımm rabbim hepimizin yardımcısı olsun :KK200:

Back