• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım - Aralık 2017 Annelerine Özel <3

kızlar mrb ben dr gittim içerde kanama var dedi ama bende lekelenme falan olmdı düşük tehlikesi var dedi ilaç falan verdi varmı böyle yaşayan gebeliğin başından beri hiç kanama lekelenme olmadı anlamadım yani
Canım ayaklarını yükselt uzan kesedemi kanama varmış doktor ne dediysem yap aman iş güç yapma bırak evladın herşeyden önemli çok dikkat et hangi ilacı verdi progestanmi iğne olandan

Canım benim şişmedi daha erken degilmi çokmu ayakta kalıyorsun? Ama senin haftalarda sanırım ayaklarım yanıyordu gerçi arada yine oluyor sık olmasada
Canım Dışarı çıktıgım zamanlarda oluyo genelde çok şişiyor birde tuzu azaltcam tuzsuz yicem sanırım etkisi var :110:

kızlar mrb ben dr gittim içerde kanama var dedi ama bende lekelenme falan olmdı düşük tehlikesi var dedi ilaç falan verdi varmı böyle yaşayan gebeliğin başından beri hiç kanama lekelenme olmadı anlamadım yani

Ben 3 farklı doktora gittim 1i içerde kanama alanı var, plasenta yukarı çıkarken olur öyle ama geçer dedi progestanın yanına proluton verdi ben kullanmadım. 1i içerde kanama yok rahim ağzında yara var biraz, geçer dedi farklı bi ilaç vermedi. 1i kanama görünmüyo buralarda, sebebi belirsiz, sorun olmaz dedi, o da farklı bi ilaç vermedi. Bunlardan 1i perinatolog diğerleri de yine iyi doktorlar. Kime inanıp güveneceğimi bilemedim ben de. Farklı doktorlara da bir görün bence güvendiğin başka doktorlar varsa.

Ben 3 farklı doktora gittim 1i içerde kanama alanı var, plasenta yukarı çıkarken olur öyle ama geçer dedi progestanın yanına proluton verdi ben kullanmadım. 1i içerde kanama yok rahim ağzında yara var biraz, geçer dedi farklı bi ilaç vermedi. 1i kanama görünmüyo buralarda, sebebi belirsiz, sorun olmaz dedi, o da farklı bi ilaç vermedi. Bunlardan 1i perinatolog diğerleri de yine iyi doktorlar. Kime inanıp güveneceğimi bilemedim ben de. Farklı doktorlara da bir görün bence güvendiğin başka doktorlar varsa.
Gecmis olsun. Proloton depot u haftada bir bende vuruluyorum düsügü engelleyici etkisi kanitlanmiş. Zararı olmaz yararı olur kullanir isen, bence kafana göre is yapma kullan derim ben.

Olabilir başka dr ben iyiyim kanama falan Yok nasıl oldu anlamadım yani

inş cnm ya sağ sağlim kucaklarımıza bi alsak hep bi diken üstündeyiz allah hepimize sabir versin
Canım çok geçmiş olsun, sen ilaçlarını kullan düzenli Allah'ın izniyle bir şey olmayacak, aktif kanaman da yokmuş . Benim aktif kanama bitince yine içerde kanama akanı görünüyordu, plesanta aşağıdaymış benim kanama ondanmış. Günde 2 defa 200 mg progestan hap kullanıyorum ve haftada bir prulotuon iğne bu ilaçlar Rahmi güçlendiriyor Allah korusun düşüğü engelliyor, uzan canım hafif ayaklar yukarıda olsun, çok oturma ayakta durma dr rahime baskı olduğunu söyledi, uzanırken de yatar vaziyette olsun oturur vaziyette değil öpüyorum çık geçmiş olsun :KK200:

Canım çok geçmiş olsun, sen ilaçlarını kullan düzenli Allah'ın izniyle bir şey olmayacak, aktif kanaman da yokmuş . Benim aktif kanama bitince yine içerde kanama akanı görünüyordu, plesanta aşağıdaymış benim kanama ondanmış. Günde 2 defa 200 mg progestan hap kullanıyorum ve haftada bir prulotuon iğne bu ilaçlar Rahmi güçlendiriyor Allah korusun düşüğü engelliyor, uzan canım hafif ayaklar yukarıda olsun, çok oturma ayakta durma dr rahime baskı olduğunu söyledi, uzanırken de yatar vaziyette olsun oturur vaziyette değil öpüyorum çık geçmiş olsun :KK200:
Saol tatlım çok moral oluyorsunuz hepiniz tşk ederim dikkat ediyoruz önlemler alıyoruz taktir allahtan artık Çarşamba dr gitçem inş güzel haberlerle gelirim

Kızlar saç boyamayi ne yaptınız ben dün akşam organik boya aldım boyamaya kalktım tüm beyazlarım kizartmiş kına gibi malum çalışınca hoş durmuyor kuafordekiler gerçekten organik mi ve onerebileceginiz bişey varmı keşke rimel gibi kapatıcılar var ondan alsaydim tüm saçım kizarmazdi

Kızlar saç boyamayi ne yaptınız ben dün akşam organik boya aldım boyamaya kalktım tüm beyazlarım kizartmiş kına gibi malum çalışınca hoş durmuyor kuafordekiler gerçekten organik mi ve onerebileceginiz bişey varmı keşke rimel gibi kapatıcılar var ondan alsaydim tüm saçım kizarmazdi[/QUOTE. Bence güvendiğin bir kuaförlerle görüş boyanı kendin götürebilirsin, ben hiç boyatmadım daha..;)

kose4545 kose4545 canım ne yaptın, ayrıntılı ultrasona gidecektin? Ben Çarşamba günü gittim, sadece direncin yüksek kilo almamaya tuzlu yememeye dikkat et defi onun dışında her şey yolundaymış. Çok şükür
Kızlar alışverişe başladınız mı? Neler yapıyorsunuz ben bir kaç gündür bakıyorum ama çok zor işler mi ne marka alıcam napıcam karar veremedim.

kose4545 kose4545 canım ne yaptın, ayrıntılı ultrasona gidecektin? Ben Çarşamba günü gittim, sadece direncin yüksek kilo almamaya tuzlu yememeye dikkat et defi onun dışında her şey yolundaymış. Çok şükür
Kızlar alışverişe başladınız mı? Neler yapıyorsunuz ben bir kaç gündür bakıyorum ama çok zor işler mi ne marka alıcam napıcam karar veremedim.

Canim benim randevum 19 haziran pazartesi gunu nasipse ben fazla kilo almadim canim ama ayaklarim bu aralar cok fena sisti fazla tuzluda yemiyorum halbuki. Ben 1 tane hastane cikisi takimi aldim besigimizde hediye geldi kaynanam pisama takimimi aldi babasi bebisimize birtane oyuncak tir almis :) 1 paket stok olsunn diye bebek bezi aldik :) yavas yavas bebisimize aliyoruz kiyafetler oyuncaklar.

Back