• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım - Aralık 2017 Annelerine Özel <3

Benim mide yanma şikayetim başladı onun dışında iyiyim çok şükür. Bir daha kanamam olmasın diye dua ediyorum sürekli bide 7/24 yatıyorum nerdeyse.
NazC NazC naptın canım vardın mı annenlere, bir sıkıntı yok demi?
Canım şükür iyiyim kanama yok, inşallah olmaz :110: yarın dr randevum var umarım her şey yolundadır. Güzel haberlerle gelirim inşallah

Selam kızlar.. Sıkıntılı dönemlerin ortalarında Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Sorunum şu; bebeği ultrasonla gördükten bir hafta sonra acaba ne oldu diye düşünmeye başlıyorum.. Kalbi hala atıyomu, hareket ediyomu.. Eşim eve yakında ultrason cihazı alacak, bugün biraz sakinleştirdi ve şimdi daha iyiyim.. Bu durumu düşünmemek için ne yapmam gerekiyo acaba? Çok yıpratıyor yoksa..

Selam kızlar.. Sıkıntılı dönemlerin ortalarında Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Sorunum şu; bebeği ultrasonla gördükten bir hafta sonra acaba ne oldu diye düşünmeye başlıyorum.. Kalbi hala atıyomu, hareket ediyomu.. Eşim eve yakında ultrason cihazı alacak, bugün biraz sakinleştirdi ve şimdi daha iyiyim.. Bu durumu düşünmemek için ne yapmam gerekiyo acaba? Çok yıpratıyor yoksa..

Aynı bennnn... Kalp dinleme cihazları oluyormuş ciddi ciddi almayı düşündüm ama yorumları okuyunca vazgeçtim. Ben de çok merak ediyorum bunu önlemek için var mıdır bir çare? :(

Aynı bennnn... Kalp dinleme cihazları oluyormuş ciddi ciddi almayı düşündüm ama yorumları okuyunca vazgeçtim. Ben de çok merak ediyorum bunu önlemek için var mıdır bir çare? :KK43:

Başından beri normal bişe yaşamadığımız için büyük ihtimal bu endişelerimiz.. Neyse yalnız olmadığımı bilmekte iyi geldi kafayı yiyorum sandım çünkü:halay::halay:

Başından beri normal bişe yaşamadığımız için büyük ihtimal bu endişelerimiz.. Neyse yalnız olmadığımı bilmekte iyi geldi kafayı yiyorum sandım çünkü:halay::halay:

:)) Kesinlikle yalniz değiliz. Zor elde ettik kaybetmekten korkuyoruz. Rabbim bizlere bağışlasın yavrularımızı insallahhhhhh

:)) Kesinlikle yalniz değiliz. Zor elde ettik kaybetmekten korkuyoruz. Rabbim bizlere bağışlasın yavrularımızı insallahhhhhh

Amiiinnn.. En heves ettiğim şey, şu yeni baybnestler yokmu? Cinsiyetini öğrendiğim gibi alcam onlardan sarılıp sarılıp yatcam:anne: 6 senenin acısını sarmak kolay olmayacak;)

Amiiinnn.. En heves ettiğim şey, şu yeni baybnestler yokmu? Cinsiyetini öğrendiğim gibi alcam onlardan sarılıp sarılıp yatcam:anne: 6 senenin acısını sarmak kolay olmayacak:KK66:
Oyyyy kuzum benim :anne: ne de kıymetli bebişlerimiz var demi. Nelere heves ettik geçen yıllarda elbet acısını cikartacağız :) Benimkisi açmıyor bacaklarini ultrasona girdiğimizde.

Oyyyy kuzum benim :anne: ne de kıymetli bebişlerimiz var demi. Nelere heves ettik geçen yıllarda elbet acısını cikartacağız :) Benimkisi açmıyor bacaklarini ultrasona girdiğimizde.

Hemde nelereee.. Heves etmeyi bırakacağım Zaman tutundu koca göbek:) Rabbim sağlıkla doğmalarını nasip etsin.. Bak seninki namuslu göstermiyor kız heralde:KK15: ben geçen salı gittim belli değil Dedi devlet hastanesi, haftaya özele gitcem bakalım göstercekmi

Hemde nelereee.. Heves etmeyi bırakacağım Zaman tutundu koca göbek:) Rabbim sağlıkla doğmalarını nasip etsin.. Bak seninki namuslu göstermiyor kız heralde:KK15: ben geçen salı gittim belli değil Dedi devlet hastanesi, haftaya özele gitcem bakalım göstercekmi

Koca bir sürpriz işte annesi :) bana da öyle geliyor :) erkek olsa yayıla yayıla gösterirdi :)) sağlıklı olsun da gerisi hicccc önemli değil. :dua:

aynen canım ya göbeğim çıkmaya başladı iyice zorlanıyorum kalkarkene artık, ayaklarımda bu aralar çok şişmeye başladı.
Canım tuzlu yememeye dikkat et vücudun odem yapar kötü olursun sonra hissetmeye başladın mi bebisini ben hissediyorum artık tekmeleri hareketleri artık belli oluyor :)))

Canım bizlerde öyleyiz ama içini rahatlatmaya çalış yakinda bebeğini hissetmeye baslarsin o zaman hareketlerini hissettiğini zaman için daha rahat olacak iyi olduğunu anlayacaksın Rabbim miniklerimizi bizlere bagislasin insallah

Canım bizlerde öyleyiz ama içini rahatlatmaya çalış yakinda bebeğini hissetmeye baslarsin o zaman hareketlerini hissettiğini zaman için daha rahat olacak iyi olduğunu anlayacaksın Rabbim miniklerimizi bizlere bagislasin insallah

Amin inşAllah canım, tüm gün yatınca insan ister istemez vücudunu dinliyo:)

Amin inşAllah canım, tüm gün yatınca insan ister istemez vücudunu dinliyo:)
Evet canım haklısın bende az önce hareketlerini dinliyordum durup durup vuruyordu insan içinde bebisinin büyüdüğünü düşününce kendini çok mutlu hissediyor. Rabbim herkese yaşatsın böyle güzel mutlulukları insallah

kızlar bebeğimin bağırsaklarında parlaklık varmış , bu az ihtimalle ama bazen down sendromu belirtisi sayılabiliyormuş. Çok korktum fetal DNA testi önerdi doktor. Böyle bir şey duydunuz mu hiç?

Evet canım haklısın bende az önce hareketlerini dinliyordum durup durup vuruyordu insan içinde bebisinin büyüdüğünü düşününce kendini çok mutlu hissediyor. Rabbim herkese yaşatsın böyle güzel mutlulukları insallah

Yaaa kıyamam o küçük ayaklara:emir_bebek: gerçekten öyle bekledik ve öyle zor günlerden geçtik ki halen geçiyoruz. Yani Rabbim düşmanımı bile evlatla sınamasın, herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin:anneadayı:

kızlar bebeğimin bağırsaklarında parlaklık varmış , bu az ihtimalle ama bazen down sendromu belirtisi sayılabiliyormuş. Çok korktum fetal DNA testi önerdi doktor. Böyle bir şey duydunuz mu hiç?

Canım doktorum ikili test önerdiğinde kabul etmedim ve eve gelince araştırdım.. Testler bile genelde pozitif çıkıyormuş ama bebekler sağlıklı doğuyormuş.. Bir ihtimal korkutmasın seni, Allah'ın izniyle sağlıkla gelir:KK200:

Canım ne kadar endişe etme desek de için içini yer biliyorum. Ense kalınlığı burun çıkıntısı hakkında ne dedi Dr. Bir de ikili test falan yaptırdın mı. Tek başına bağırsakta parlaklık olması nasıl bu riski gösterebilir anlamadim. Hem bu sadece bir ihtimal içini ferah tutmaya çalış.

Canım bu konuda açılmış konular var ben bı beş dk baktım. Tek başına parlaklık görülmesi önemli değilmiş. Hatta bir tanesi sonradan yazmış parlaklık hamileyken hiç kaybolmamış kızı dünyaya gelmiş çok sağlıklı 5.5 yaşında diye. İçini ferah tut canım Rabbimin izniyle bir şey olmaz inşallah

Back