Kasım - Aralık 2017 Annelerine Özel <3

Gunes ismi cok guzel canim beninde aklimda olan kiz isimlerindendi hayirlisiyla dogsunlarda.

Bizde en son derin ismine karar verdik. Ama kız isminde çok zorlandık

Kızlar günaydın yatarken kalkarken anı ağrılar saplanıyor sizlerdede oldumu kramp gibi kasiklarimda animi kalkıyorum acaba yada sabah olduğunda acaba geceden idrarını tutmama mı yorayim ani gelip gidiyor kızlar beni aydınlatın siz cinsiyet konuşuyorsunuz ben hala öğrenemedim neyse sağlıklı olsun da ne yapalım bekleriz

evet canım yapıyorlar aile hekimliğinde üç günde bir olunca denk gelmiyor hepsi ZAten hafta sonu kapalı oluyorlar çünkü

Selam güzel anneler biz doktordan geldik kanama alanımız yari yarıya azalmış çok şükür ama yatmaya devam bacaklarını açmadı bir türlü yaramaz :) ense kalinligimiz iyi burun çıkıntımız var :) bu arada hiç kilo almamışım nerdeyse Tüp bebeğe başladığımda 58 kiloyum şimdi 59
Az az kanamam olduğu için oruç tutamıyorum.
Ben de özellikle geceleri 2-3 kere idrara çıkıyorum. Uyandığımda nerdeyse yatağa yapmak üzereyken buluyorum kendimi :))
Birbimize hep güzel haberler vermek dileğiyle...

Son düzenleme:
Şükür canım inşallah benim de azalır ve geçer kanama alanı, ya benim de baktı ana dr bir şey söylemedi ense kalınlığı vs sadece iyi dedi, tahlilleri de bir kaç gün içinde öğreneceğiz , rabbim sağlık versin ..

Geçer canım bak benim yarıya inmesi bile 15 günü buldu. Zaten Dr demişti 1 ayda anca geçer diye
Doktor bana da iyi dedi sayıları ölçerken söyledi ama aklımda kalmadı. İnşallah Rabbimin izniyle daha da güzel günler göreceğiz canım

Amiiiiin :)

Çok sevindim canım hayırlısıyla inşallah geçecek az kaldı. 4. Aya kadar dikkat kilo olayın süper hiç yemiyormusun ben aldım başımı gidiyorum ZAten kilom vardı. Bu gidişle diyetisyene başlayacağım abur cuburdan da uzak duruyorum ama olmuyor

Evet canım hayırlısıyla atlatiriz inşallah. Abur cubur hiç yemiyorum. Sadece düzenli yemek meyve süt ayran. Benim daha önceden 30 kilo verme olayım oldu yavaş ve sağlam verdim ondan sonra hiç almadım çok şükür. Bazı vücut yatkın oluyor kilo almaya.

Canım bu 15 gün içinde çoklu , azlı kanaman olmuşmuydu söylemiştin sanırım ama unuttum benim geçen hafta cuma kanamam olunca ilk gün yoğun sonra azalarak durdu iki gün kanama olmadı, dün sabah yine baya Bi geldi dr geldim yoğun kanama alanı var dedi yattım hastanede şükür bu gün hiç olmadı

Aynı şekilde canım 5cm lik bi kanama alanım vardı. Bi bakıyorum kesiliyor gibi hoop yine kırmızı. 15 gündür böyle.. bir süre sonra alışıyor insan.. hamile olunca oh be kurtuldum su pedlerden demiştim. Kat be kat fazlasını kullaniyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…