Gunes ismi cok guzel canim beninde aklimda olan kiz isimlerindendi hayirlisiyla dogsunlarda.Çınar çok güzel oğlumun adı yiğit fikir olsun istedim. Kız ismi çok derken.. ben bulamıyorum güneş ismi olabilir ama en yakın deniz ismi geliyor bir arkadaşım da hamile kızı olacak oda asila ismini söyledi oda güzel
Bizde en son derin ismine karar verdik. Ama kız isminde çok zorlandıkÇınar çok güzel oğlumun adı yiğit fikir olsun istedim. Kız ismi çok derken.. ben bulamıyorum güneş ismi olabilir ama en yakın deniz ismi geliyor bir arkadaşım da hamile kızı olacak oda asila ismini söyledi oda güzel
Bende ebrar düşünüyorum kızım için isim bakalım hayirlisiyla doğsunlar da insallahBizde en son derin ismine karar verdik. Ama kız isminde çok zorlandık
Ben dr sordum tutuyorum ama kendini kötü hissedersen bırak dedi çok iyi gidiyor bakalmSaglik ocagindaki ebe ve doktorum orucu yasakladi.Ben tutmuyorum.Zaten cok cabuk acikiyorum ve tansiyonum dusuyor yasak olmasa da tutamazdim hamileyken.
Bi ben tutuyorum galiba benden başka tutan varmıKimler oruç tutuyor
Bennnn. Cnm yanliz değilsin hiçde zorlanmiyorum çok iyi geçiyorBi ben tutuyorum galiba benden başka tutan varmı
Çok sukur benim de iyi gidiyor şimdiye kadar zorlanmadım hayirlisiyla hepsini tutarım insallahBennnn. Cnm yanliz değilsin hiçde zorlanmiyorum çok iyi geçiyor
evet canım yapıyorlar aile hekimliğinde üç günde bir olunca denk gelmiyor hepsi ZAten hafta sonu kapalı oluyorlar çünküCanım ultrasonda ölçüp haftasını söylüyorlar zaten, o daha iyi , iğneyi nerede yaptırıyorsun sen, ben acile gidiyorum. Aile hekimliğinde yapıyorlar mı bilmiyorum aslında daha yakın yapıyorlarsa oraya gideyimahaha şu tipe bak çok tatlı yaa bizimde böyle minnaklarımız olacak inşallah
Şükür canımSelam güzel anneler biz doktordan geldik kanama alanımız yari yarıya azalmış çok şükür ama yatmaya devambacaklarını açmadı bir türlü yaramaz :) ense kalinligimiz iyi burun çıkıntımız var :) bu arada hiç kilo almamışım nerdeyse Tüp bebeğe başladığımda 58 kiloyum şimdi 59
Az az kanamam olduğu için oruç tutamıyorum.
Ben de özellikle geceleri 2-3 kere idrara çıkıyorum. Uyandığımda nerdeyse yatağa yapmak üzereyken buluyorum kendimi :))
Birbimize hep güzel haberler vermek dileğiyle...
Şükür canıminşallah benim de azalır ve geçer kanama alanı, ya benim de baktı ana dr bir şey söylemedi ense kalınlığı vs sadece iyi dedi, tahlilleri de bir kaç gün içinde öğreneceğiz , rabbim sağlık versin ..
AmiiiiinGeçer canım bak benim yarıya inmesi bile 15 günü buldu. Zaten Dr demişti 1 ayda anca geçer diye
Doktor bana da iyi dedi sayıları ölçerken söyledi ama aklımda kalmadı. İnşallah Rabbimin izniyle daha da güzel günler göreceğiz canım
Çok sevindim canım hayırlısıyla inşallah geçecek az kaldı. 4. Aya kadar dikkat kilo olayın süper hiç yemiyormusun ben aldım başımı gidiyorum ZAten kilom vardı. Bu gidişle diyetisyene başlayacağım abur cuburdan da uzak duruyorum ama olmuyorSelam güzel anneler biz doktordan geldik kanama alanımız yari yarıya azalmış çok şükür ama yatmaya devambacaklarını açmadı bir türlü yaramaz :) ense kalinligimiz iyi burun çıkıntımız var :) bu arada hiç kilo almamışım nerdeyse Tüp bebeğe başladığımda 58 kiloyum şimdi 59
Az az kanamam olduğu için oruç tutamıyorum.
Ben de özellikle geceleri 2-3 kere idrara çıkıyorum. Uyandığımda nerdeyse yatağa yapmak üzereyken buluyorum kendimi :))
Birbimize hep güzel haberler vermek dileğiyle...
Çok sevindim canım hayırlısıyla inşallah geçecek az kaldı. 4. Aya kadar dikkat kilo olayın süper hiç yemiyormusun ben aldım başımı gidiyorum ZAten kilom vardı. Bu gidişle diyetisyene başlayacağım abur cuburdan da uzak duruyorum ama olmuyor
Canım bu 15 gün içinde çoklu , azlı kanaman olmuşmuydu söylemiştin sanırım ama unuttumGeçer canım bak benim yarıya inmesi bile 15 günü buldu. Zaten Dr demişti 1 ayda anca geçer diye
Doktor bana da iyi dedi sayıları ölçerken söyledi ama aklımda kalmadı. İnşallah Rabbimin izniyle daha da güzel günler göreceğiz canım
Canım bu 15 gün içinde çoklu , azlı kanaman olmuşmuydu söylemiştin sanırım ama unuttumbenim geçen hafta cuma kanamam olunca ilk gün yoğun sonra azalarak durdu iki gün kanama olmadı, dün sabah yine baya Bi geldi dr geldim yoğun kanama alanı var dedi yattım hastanede şükür bu gün hiç olmadı
İNŞ CNMÇok sukur benim de iyi gidiyor şimdiye kadar zorlanmadım hayirlisiyla hepsini tutarım insallah
Bizde en son derin ismine karar verdik. Ama kız isminde çok zorlandık[/QUOTE
masallah canım çok güzel isim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?