Geçer canım bak benim yarıya inmesi bile 15 günü buldu. Zaten Dr demişti 1 ayda anca geçer diye
Doktor bana da iyi dedi sayıları ölçerken söyledi ama aklımda kalmadı. İnşallah Rabbimin izniyle daha da güzel günler göreceğiz canım
Senin adına çok sevindim inşallah dahada iyi olursun. oruç tutmuyorum ama yinede kilo almadım sürekli midem ağrıyor ağzımda kötü bir tat oluyor. Yinede herşeyden yemeye çalışıyorumSelam güzel anneler biz doktordan geldik kanama alanımız yari yarıya azalmış çok şükür ama yatmaya devambacaklarını açmadı bir türlü yaramaz :) ense kalinligimiz iyi burun çıkıntımız var :) bu arada hiç kilo almamışım nerdeyse Tüp bebeğe başladığımda 58 kiloyum şimdi 59
Az az kanamam olduğu için oruç tutamıyorum.
Ben de özellikle geceleri 2-3 kere idrara çıkıyorum. Uyandığımda nerdeyse yatağa yapmak üzereyken buluyorum kendimi :))
Birbimize hep güzel haberler vermek dileğiyle...
Senin adına çok sevindim inşallah dahada iyi olursun. oruç tutmuyorum ama yinede kilo almadım sürekli midem ağrıyor ağzımda kötü bir tat oluyor. Yinede herşeyden yemeye çalışıyorum
Ben hiç kilo almadım hatta 3 kilo verdim :)Çok sağol canım inşallahben de yararlı her şeyden yemeğe çalışıyorum yumurta hariç. Çok tiksindim yiyemiyorum şimdiden kilo almamız iyi sonraları çok alicaz diye düşünüyorum.
Canım bende yumurta yiyemiyorumÇok sağol canım inşallahben de yararlı her şeyden yemeğe çalışıyorum yumurta hariç. Çok tiksindim yiyemiyorum şimdiden kilo almamız iyi sonraları çok alicaz diye düşünüyorum.
Yediğin haldemi almadın yoksa bulantı ve kısmadan dolayımı? Ben herşeyden azar azar yiyorum midem almıyor ve etten tiksindimBen hiç kilo almadım hatta 3 kilo verdim :)
Afiyet şifa olsun demekki yediklerin sana yaramış ve kilo aldırmış.59 fazla sayılmaz bende 58 kiloyum yakında bizlerde alırızBen çok aldım 54 kilo ile teansfer oldu, 59 kiloyum ama ilaç iğne serum vs den dolayı diye düşünüyordumherkes bu ilaçları kullandığına göre ben çok yemişim Demekki
Son zamanlarda midem çok kıyılıyor, yemekler den kısa süre sonra atıştırıyorum, kendimi alıştırmamam lazım her şey alışkanlıkla başlıyor. Boyum 1.60 kilom 53 ten fazla olmazdı bakalım ne olacak benim böyle giderse boy kısa top gibi yuvarlanırımAfiyet şifa olsun demekki yediklerin sana yaramış ve kilo aldırmış.59 fazla sayılmaz bende 58 kiloyum yakında bizlerde alırız
Canını sıkma bebişlerimiz sağlıklı olsunda doğumdan sonra kiloları veririzSon zamanlarda midem çok kıyılıyor, yemekler den kısa süre sonra atıştırıyorum, kendimi alıştırmamam lazım her şey alışkanlıkla başlıyor. Boyum 1.60 kilom 53 ten fazla olmazdı bakalım ne olacak benim böyle giderse boy kısa top gibi yuvarlanırım
Bende 3 kilo kadar aldım 63le transfer oldu 66 kiloyu şimdi bende mi çok almışım. Doktorum kilo konusunda bişey demediBen çok aldım 54 kilo ile teansfer oldu, 59 kiloyum ama ilaç iğne serum vs den dolayı diye düşünüyordumherkes bu ilaçları kullandığına göre ben çok yemişim Demekki
Hiç midem bulanmadı rahat geçiyor valla inş böle. Devam ederYediğin haldemi almadın yoksa bulantı ve kısmadan dolayımı? Ben herşeyden azar azar yiyorum midem almıyor ve etten tiksindim
İlk üç ay kilo normal değilmiş hatta 5 kilo kadar verilebilirmişBende 3 kilo kadar aldım 63le transfer oldu 66 kiloyu şimdi bende mi çok almışım. Doktorum kilo konusunda bişey demedi
İnşallah canım benim malesef baştan beri bulantım vardı inşallah doğuma kadar sürmezHiç midem bulanmadı rahat geçiyor valla inş böle. Devam eder
ilk üç ay bir kilo kadar aldım benim 4. Ayım bitti hiç mide bulantim da olmadı o yüzden hep düzenli yemek yedim yine de çok mu almışım sizceİlk üç ay kilo normal değilmiş hatta 5 kilo kadar verilebilirmiş
Doktoruna söyle sana omega 3 yazsın onu kullan balık yemesen de yerine geçmiş olur bende yiyemedim doktorum yazdı bana gerçi devlet karşılamıyor ama olsun satın alıp icebilirsin bebeğin icinCanım bende yumurta yiyemiyorumve en önemlisi ne yazık ki en sevdiğim ve en faydalı yemem gereken balık balıktan çok tiksindim çok önemli ne yapacağım bilmiyorum
allah sabır versin inş biter bian önce canımİnşallah canım benim malesef baştan beri bulantım vardı inşallah doğuma kadar sürmez
yok normal iyi yanı 4 5 kilo alanlar var ama sonuna kadar dikkat etmek lazım şişmeyelim :)ilk üç ay bir kilo kadar aldım benim 4. Ayım bitti hiç mide bulantim da olmadı o yüzden hep düzenli yemek yedim yine de çok mu almışım sizce
Allah razı olsun inşallah canım yaallah sabır versin inş biter bian önce canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?