Kasım - Aralık 2017 Annelerine Özel <3

Senin adına çok sevindim inşallah dahada iyi olursun. oruç tutmuyorum ama yinede kilo almadım sürekli midem ağrıyor ağzımda kötü bir tat oluyor. Yinede herşeyden yemeye çalışıyorum

Senin adına çok sevindim inşallah dahada iyi olursun. oruç tutmuyorum ama yinede kilo almadım sürekli midem ağrıyor ağzımda kötü bir tat oluyor. Yinede herşeyden yemeye çalışıyorum

Çok sağol canım inşallah ben de yararlı her şeyden yemeğe çalışıyorum yumurta hariç. Çok tiksindim yiyemiyorum şimdiden kilo almamız iyi sonraları çok alicaz diye düşünüyorum.

Çok sağol canım inşallah ben de yararlı her şeyden yemeğe çalışıyorum yumurta hariç. Çok tiksindim yiyemiyorum şimdiden kilo almamız iyi sonraları çok alicaz diye düşünüyorum.
Canım bende yumurta yiyemiyorum ve en önemlisi ne yazık ki en sevdiğim ve en faydalı yemem gereken balık balıktan çok tiksindim çok önemli ne yapacağım bilmiyorum

Ben çok aldım 54 kilo ile teansfer oldu, 59 kiloyum ama ilaç iğne serum vs den dolayı diye düşünüyordum herkes bu ilaçları kullandığına göre ben çok yemişim Demekki

Ben çok aldım 54 kilo ile teansfer oldu, 59 kiloyum ama ilaç iğne serum vs den dolayı diye düşünüyordum herkes bu ilaçları kullandığına göre ben çok yemişim Demekki
Afiyet şifa olsun demekki yediklerin sana yaramış ve kilo aldırmış.59 fazla sayılmaz bende 58 kiloyum yakında bizlerde alırız

Afiyet şifa olsun demekki yediklerin sana yaramış ve kilo aldırmış.59 fazla sayılmaz bende 58 kiloyum yakında bizlerde alırız
Son zamanlarda midem çok kıyılıyor, yemekler den kısa süre sonra atıştırıyorum, kendimi alıştırmamam lazım her şey alışkanlıkla başlıyor. Boyum 1.60 kilom 53 ten fazla olmazdı bakalım ne olacak benim böyle giderse boy kısa top gibi yuvarlanırım

Canını sıkma bebişlerimiz sağlıklı olsunda doğumdan sonra kiloları veririz

Bende 3 kilo kadar aldım 63le transfer oldu 66 kiloyu şimdi bende mi çok almışım. Doktorum kilo konusunda bişey demedi

Canım bende yumurta yiyemiyorum ve en önemlisi ne yazık ki en sevdiğim ve en faydalı yemem gereken balık balıktan çok tiksindim çok önemli ne yapacağım bilmiyorum
Doktoruna söyle sana omega 3 yazsın onu kullan balık yemesen de yerine geçmiş olur bende yiyemedim doktorum yazdı bana gerçi devlet karşılamıyor ama olsun satın alıp icebilirsin bebeğin icin

Kilo rekoru bende kimseye kaptırmam. Bu hafta diyetisyene başlayacağım ne kadar yemekten Uzak durmaya çalışsam 10 günde 1 kilo falan alıyorum allahtan Boyum var. Ama zaten kilolu hamile kaldım. Sağlık için bilinçli beslenme için gideceğim. Kilo alıyorum diye üzülmüyorum sağlık sorunu çıkacak diye korkuyorum. Size örnek liste atarım isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…