Anladım canım, benim bazen sıvı akıntı olurdu ve geldiğini hissederdim şimdi öyle kırmızı şekilde geliyor hissediyorum daha sonra koyulaşıyor, gece 3 te geldi dün gündüz 12 de geldi o şekilde, ilk gün 3 ped doldu zaten. Jel çubuğu çok batıyor kırmızı oluyor hastanede ki dr kırmızı olması bizim için riskli demişti o nedenle korkuyorum, hergün kırmızı az geliyor yani az dediğim günlük pedi dolduracak kadar, tabi ben günlük ped kullanmıyorum çok gelebiliyor. Bu gün başka bir dr buldum yakınlarda gittim canım bebek iyi dedi, bebeğin eşi aşağıda olduğu için kanama oluyordur dedi, progestan kullanıyor musun dedi hayır dedim jeli ve prulotuon iğneyi söyledim devam dedi, diğer dr nin bırak dediğini demedim , çıkışta da gittim iğne yaptırdım artık rabbime emanet tek başıma o kadar savaştım ki mükafatı bebeğim olur inşallah ayrıca %70 bebeğin cinsiyeti kız dedi
kıpır kıpırdı kuzum inşallah bana sımsıkı tutunur, her gün saatlerce dua ediyorum ve buradaki arkadaşlarımı da dualarıma katıyorum, canım desteğin için ayrıca çok teşekkür ediyorum