evet canım fuat hocaya gittik çok iyi bir doktor bütün sorularımızı cevaplıyor işindede çok iyi zaten yüksek riskli gebelik profesörü.. 20 haftada bende gidicem ayrıntılı ultrasyona.Kızlar günaydın, ayrıntılı ultrasona gidecek olan var mı?kose4545 Canım sen Fuat Hocaya gitmiştin yanlış hatırlamıyorsam Ahmet hoca yönlendirmişti. Memnun kalmış mıydın, nasıl bir doktor?
O tesbihatlari bana gonderebilirmisin canim rabbim yardimcimiz olsunBence hersey yoluna girecek stres yapma iyi seyler düsün.Iyi seyler dusunmek icin de cok guzel sebeplerin var bebegin saglikli kipir kipir cinsiyeti nerdeyse belli kafanda soru isareti olan ilaclara da bi cozum bulunmus rahat olmaya calis.Son kanama geldiginde doktor bana cok stres yapma kanama dusuk tehlikesi olarak gorulur ama kotu seyler olacagi zaman da sadece kanama olarak kalmaz cok gurultulu olur agrin vs cok olur demisti.Agrin yoksa sadece kanamaysa surekli yat wc disinda kalkma gerekirse yemegin de onune gelsin bol su ic ve dua et.Ben transferimden bu yana hergun dua ediyorum.Hafta hafta cekilmesi gereken esmaul husna var onlari cekiyorum gunluk tesbihler var elimi karnima koyup onlari yapiyorum cok rahatliyorum sana da tavsiye ederim.bebeklerimiz Allaha emanetler insallah.
Canım nerede bu dr? İstanbul mu?evet canım fuat hocaya gittik çok iyi bir doktor bütün sorularımızı cevaplıyor işindede çok iyi zaten yüksek riskli gebelik profesörü.. 20 haftada bende gidicem ayrıntılı ultrasyona.
Zaten sakinilan göze çöp batar demişler insan böyle ince düşününce başına olmadık şeyler gelir en iyisi hayırlısı olur deyip rabbıme bırakmak herseyi. Doktor konusunda bende başlarda çok tereddutluydum ama çok sukur doktorum iyi biri çıktı. Şimdilik memnunum doktorumdan insallah sana da iyi biri denk gelir de senin de için rahat ederYeni birine gittim canım o da jele günde iki devam dedi, prulotuon iğne de hafta da bir dedi, diğerine son gidip tahlil vs yaptırmıştık sonuçları öğreneceğim ondan sonra asla gitmem yazık ona tüp bebek yaptırmak için gidenler var, ilk muane de ikiz gebelikti birinin kalbinin durduğunu o söyledi, diğeri içinde o kadar olumsuz konuştu ki, belki belki belki cümlesi bitmedi o zaman 3 gün yataktan çıkmadım, kimseyle telefonda dahi konuşamadım ağlamaktan Bi hal olmuştum, gözlerim o kadar şişmişti ki açılmıyordu neredeyse, o zaman eşime biraz söylendim beğenmedim bu dr ne yapsak vs araştırdık en iyi dr ler aradında söylediler birde medical park hastanesi doğumu da orada yapmak istiyordum yine devam ettim . Benim hatam tüp bebekte uzman birini aramak oldu daha iyi bilirler ilaç konusunu vs diye düşündüm meğer herkes herhangi bir kadın doğumluya gidiyormuş. Çok kararsız biriyim en iyisi olsun dediğim araştırıp karar verdiğim ne varsa hep en kötüsü çıktıçok ince düşünmemek lazım. Transferden 5 ay önce miyom ameliyatı olmam gerekiyordu, bursaya gittim ailemin yanına, o kadar araştırdım ki dedim en iyisi olsun çocuğum yok rahim zarar görmesin vs bir Prof buldum ayıptır söylemesi 7,5 bin lira verdim ameliyat oldum adam bir miyomu almış diğerini almamış Güler misin ağlar mısın biri 7 cm diğeri 3,5 cm direk o büyük olana odaklandı sanırım saçma sapan bir şeyler oldu işte . Artık çok ince düşünmemeye çalışacağım
evet canım fuat hocaya gittik çok iyi bir doktor bütün sorularımızı cevaplıyor işindede çok iyi zaten yüksek riskli gebelik profesörü.. 20 haftada bende gidicem ayrıntılı ultrasyona.
Elasen arkadas anlatmak istedigimi paylasmis sagolsun gebelik haftasina gore hergun 100 adet cekiyorum o haftaki esmaul husna ne ise.Ek olarak 100 adet salavat,500 estagfirullah,336 adet ya musavvir cekiyorum.Okuduğunuz duaları tesbihatları buraya da yazarsanız biz de faydalanmış oluruz, ben sadece bilinen namaz dualarını ve tefriciye okuyorum başka ne okuyabilirim?
Erkek cocuk bizde bulamadik Emir Ayaz düsünüyorum ama bakalim esim ne düsünecek Emir Kur'an da geciyor Peygamber soyundan gelen kimse demekmis.Ayaz ismini de begendigim icin ekledim.Begendigim diger isimler de bunlarKızlar, kız bebeklere isim çok ama erkek çocuklarında niyeyse bana yakın gelen YOk? Var mı güzel isim Öneriniz? Allah'ın 99 isminden Batın hoşuma gidiyor ama başına Abdül fln koymak gerekirse diye düşünmüyorum.
Slm canim bir arkadas daha sormus ayni soruyu ikinize ayni anda cevap veremedim ama sayfada yanitladim bakabilirsin cok uzun oldugu icin tekrar yazamadimO tesbihatlari bana gonderebilirmisin canim rabbim yardimcimiz olsun
Biz karar verdik canim esimle bebisimizin ismi Çınar olcak :)Kızlar, kız bebeklere isim çok ama erkek çocuklarında niyeyse bana yakın gelen YOk? Var mı güzel isim Öneriniz? Allah'ın 99 isminden Batın hoşuma gidiyor ama başına Abdül fln koymak gerekirse diye düşünmüyorum.
Yok canim izmirde bu doktor.Canım nerede bu dr? İstanbul mu?
Biz karar verdik canim esimle bebisimizin ismi Çınar olcak :)
Ben Ensar ve duha isimlerine bayılıyorum düşün istersenKızlar, kız bebeklere isim çok ama erkek çocuklarında niyeyse bana yakın gelen YOk? Var mı güzel isim Öneriniz? Allah'ın 99 isminden Batın hoşuma gidiyor ama başına Abdül fln koymak gerekirse diye düşünmüyorum.
Kuzenimin çocuğunun adında batın ama o Burak batın olarak kullanıyor bilgin olsun. Bende tam tersini düşünüyorum kız bebek ismi niye Yok diye :)Kızlar, kız bebeklere isim çok ama erkek çocuklarında niyeyse bana yakın gelen YOk? Var mı güzel isim Öneriniz? Allah'ın 99 isminden Batın hoşuma gidiyor ama başına Abdül fln koymak gerekirse diye düşünmüyorum.
Saglik ocagindaki ebe ve doktorum orucu yasakladi.Ben tutmuyorum.Zaten cok cabuk acikiyorum ve tansiyonum dusuyor yasak olmasa da tutamazdim hamileyken.Kimler oruç tutuyor
amin canım bulursunuz eşinle beraber ortak bir isim bu çıkar ortaya :)Güzel isim cnm, anlamı gibi uzun sağlıklı ömrü olsun inşallah. Bizde inşallah buluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?