Kasım - Aralık 2017 Annelerine Özel <3

Kizlar bisey danisicam :/ normalde son adet tarihime gore 11 hafta olucam yarin ins..ama bugun dr a gittim 9 haftalik goruyorum ddi.bi arastrmak lazim niye geriden gelio diyince bende sigortalar atti vesvese yapmamaliyim stres olmamaliyim evet ama kafamda tuhaf sorular..ne hissetmeliyim sizce?? Ultrason aletinden ultrason aletine fark olurmu sizce? Teknoloji olarak.devlete gittim baya kulustur bi makinaydi ondan kaynaklanabilirmi ??

Anladım canım, benim bazen sıvı akıntı olurdu ve geldiğini hissederdim şimdi öyle kırmızı şekilde geliyor hissediyorum daha sonra koyulaşıyor, gece 3 te geldi dün gündüz 12 de geldi o şekilde, ilk gün 3 ped doldu zaten. Jel çubuğu çok batıyor kırmızı oluyor hastanede ki dr kırmızı olması bizim için riskli demişti o nedenle korkuyorum, hergün kırmızı az geliyor yani az dediğim günlük pedi dolduracak kadar, tabi ben günlük ped kullanmıyorum çok gelebiliyor. Bu gün başka bir dr buldum yakınlarda gittim canım bebek iyi dedi, bebeğin eşi aşağıda olduğu için kanama oluyordur dedi, progestan kullanıyor musun dedi hayır dedim jeli ve prulotuon iğneyi söyledim devam dedi, diğer dr nin bırak dediğini demedim , çıkışta da gittim iğne yaptırdım artık rabbime emanet tek başıma o kadar savaştım ki mükafatı bebeğim olur inşallah ayrıca %70 bebeğin cinsiyeti kız dedi kıpır kıpırdı kuzum inşallah bana sımsıkı tutunur, her gün saatlerce dua ediyorum ve buradaki arkadaşlarımı da dualarıma katıyorum, canım desteğin için ayrıca çok teşekkür ediyorum

Canım benim de devlet hastanesi ve özel hastane arasında 1 hafta var çok fark ediyor

İnşallah Rabbim minnak kuzunu sağ salim bir şekilde kucağına almayı nasip etsin sanada tez vakitye şifa versin

Canım bende devlete gittim 9 haftalık tüm bana 8 haftalık diyor teoemi attirmisti benimle gala iddia ediyordu takma kafana

Canım bende devlete gittim 9 haftalık tüm bana 8 haftalık diyor teoemi attirmisti benimle gala iddia ediyordu takma kafana
Ya bana dioki sknti olup olmadgni bu ultrasonla anlayamayz bi arastrmaya git bakalim neden gerideymis haftan ogrenelim de dio..bunu dedi zaten kafamdan kaynar sular :/ esimde yok yanimda o an..eve nasi geldim bilmiorum..cok vesvese yapmamam gerektgini biliorum.ama icimdeki sesleri durdurmam da lazim.Allah korusun yaa

Sağol Canım , jeli yapıyorum ama iğneyi ne yapacağım bilmiyorum,haftada bir prulotuon iğne yaptırıyordum 1,5 ay önce ilk kanama olunca 3 günde bir demişti kafam allak bullak
Benim hiçbir kanama durumu olmamasına rağmen 13. Haftaya kadar jel ve Prolutan iğneyi kullandım 10. Haftaya kadar 3 günde birdi son 3 haftada ise 5 günde bir kullandım sonra biraktirdi doktorum şimdi kullanmiyorum

Benim hiçbir kanama durumu olmamasına rağmen 13. Haftaya kadar jel ve Prolutan iğneyi kullandım 10. Haftaya kadar 3 günde birdi son 3 haftada ise 5 günde bir kullandım sonra biraktirdi doktorum şimdi kullanmiyorum
Yeni birine gittim canım o da jele günde iki devam dedi, prulotuon iğne de hafta da bir dedi, diğerine son gidip tahlil vs yaptırmıştık sonuçları öğreneceğim ondan sonra asla gitmem yazık ona tüp bebek yaptırmak için gidenler var, ilk muane de ikiz gebelikti birinin kalbinin durduğunu o söyledi, diğeri içinde o kadar olumsuz konuştu ki, belki belki belki cümlesi bitmedi o zaman 3 gün yataktan çıkmadım, kimseyle telefonda dahi konuşamadım ağlamaktan Bi hal olmuştum, gözlerim o kadar şişmişti ki açılmıyordu neredeyse, o zaman eşime biraz söylendim beğenmedim bu dr ne yapsak vs araştırdık en iyi dr ler aradında söylediler birde medical park hastanesi doğumu da orada yapmak istiyordum yine devam ettim . Benim hatam tüp bebekte uzman birini aramak oldu daha iyi bilirler ilaç konusunu vs diye düşündüm meğer herkes herhangi bir kadın doğumluya gidiyormuş. Çok kararsız biriyim en iyisi olsun dediğim araştırıp karar verdiğim ne varsa hep en kötüsü çıktı çok ince düşünmemek lazım. Transferden 5 ay önce miyom ameliyatı olmam gerekiyordu, bursaya gittim ailemin yanına, o kadar araştırdım ki dedim en iyisi olsun çocuğum yok rahim zarar görmesin vs bir Prof buldum ayıptır söylemesi 7,5 bin lira verdim ameliyat oldum adam bir miyomu almış diğerini almamış Güler misin ağlar mısın biri 7 cm diğeri 3,5 cm direk o büyük olana odaklandı sanırım saçma sapan bir şeyler oldu işte . Artık çok ince düşünmemeye çalışacağım

Bence hersey yoluna girecek stres yapma iyi seyler düsün.Iyi seyler dusunmek icin de cok guzel sebeplerin var bebegin saglikli kipir kipir cinsiyeti nerdeyse belli kafanda soru isareti olan ilaclara da bi cozum bulunmus rahat olmaya calis.Son kanama geldiginde doktor bana cok stres yapma kanama dusuk tehlikesi olarak gorulur ama kotu seyler olacagi zaman da sadece kanama olarak kalmaz cok gurultulu olur agrin vs cok olur demisti.Agrin yoksa sadece kanamaysa surekli yat wc disinda kalkma gerekirse yemegin de onune gelsin bol su ic ve dua et.Ben transferimden bu yana hergun dua ediyorum.Hafta hafta cekilmesi gereken esmaul husna var onlari cekiyorum gunluk tesbihler var elimi karnima koyup onlari yapiyorum cok rahatliyorum sana da tavsiye ederim.bebeklerimiz Allaha emanetler insallah.

Haklısın canım ama en ufak olumsuzluk yıkıyor çok çekiyoruz rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın bende her gün Allah'ın isimlerini zikrediliyorum, en iyi terapi ama bazen kontrollü olamıyoruz işte, çok şükür içimi rahatlatan haberi aldım kuzum iyi şükür, her şey için çook teşekkürler canım, iyiki bu formu bulmuşum gerçekten bizi bizden başkası anlamıyor onu gördüm.

benim sadece lekelenmem olmuştu ama kandı yani iki kere peçeteye gelmişti. Hemen dr gittim Beni tüp bebeğe yönlendiren drumdu zaten. Jele devam dedi 4. Aya kadar üç günde bir progestan iğne başlatmıştı hala oluyorum son iki ampul kaldı.tehlike tüp bebekte daha fazla olur dedi. 4. Aya kadar dikkat dedi. Az kaldı şükür 15. Hafta içindeyiz.benim sat tarihimle transfer tarihi gebelik haftamı farklı çıkarkyor bende hangini almalıyım bilemiyorum bu dr göre transfer tarihi diyor. Sağlıklı olsun da bebişlerimiz ben gönülden inanıyorum bu günler geçicek. Allah'ın izniyle gerçekten iyi ki bu grup var bizi anlayan sadece biziz. Çok yollardan geçtik. Bazen aklıma geliyor da,ne stresli günlerdi. Bu yola baş koyan herkesin Allah yardımcısı olsun..

Canım ultrasonda ölçüp haftasını söylüyorlar zaten, o daha iyi , iğneyi nerede yaptırıyorsun sen, ben acile gidiyorum. Aile hekimliğinde yapıyorlar mı bilmiyorum aslında daha yakın yapıyorlarsa oraya gideyim ahaha şu tipe bak çok tatlı yaa bizimde böyle minnaklarımız olacak inşallah

Okuduğunuz duaları tesbihatları buraya da yazarsanız biz de faydalanmış oluruz, ben sadece bilinen namaz dualarını ve tefriciye okuyorum başka ne okuyabilirim?

Kızlar günaydın, ayrıntılı ultrasona gidecek olan var mı? kose4545 Canım sen Fuat Hocaya gitmiştin yanlış hatırlamıyorsam Ahmet hoca yönlendirmişti. Memnun kalmış mıydın, nasıl bir doktor?

Okuduğunuz duaları tesbihatları buraya da yazarsanız biz de faydalanmış oluruz, ben sadece bilinen namaz dualarını ve tefriciye okuyorum başka ne okuyabilirim?
Canım Allah'ın isimlerini zikrediliyorum , özellikle (ya mübdi ) hergün zikrediliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…