Canım progestan hiç kullanmadım ben, crınıne jel günde 2 defa ve haftada bir prulotuon iğne kullanıyordum ilk kanamam da 1,5 ay önceki tüp bebek yaptırdığım dr 3 günde bir prulotuon iğne yaptır demiştiCanım sen ne kullanıyordun ki? Kanamanın tedavisi benim bildiğim progestandır ve istirahattir. Progestanıda mı bırak dedi?
Canım progestan hiç kullanmadım ben, crınıne jel günde 2 defa ve haftada bir prulotuon iğne kullanıyordum ilk kanamam da 1,5 ay önceki tüp bebek yaptırdığım dr 3 günde bir prulotuon iğne yaptır demişti
Canım yaptırdığım yeri aradım oradaki hemşire de dr 12 haftalık gebeliklerde takip etmediği için muayene etmeden ilaç söylemiyor, gebeliğin nasıl ilerlediğini vs bilmediği için öyle bir şey yapamıyorlar zaten küçük bir yerdeyimProluton progestanin yoğunlaştırılmış hali demisti iğneyi yapan hemsire. Bence başka doktora danışmalısın canım. Benim tüp bebek doktorum bıraktırmadı ilaçları. Her şey normalse risk kalkmışsa öyle bırakılıyor ilaçlar
Canım yaptırdığım yeri aradım oradaki hemşire de dr 12 haftalık gebeliklerde takip etmediği için muayene etmeden ilaç söylemiyor, gebeliğin nasıl ilerlediğini vs bilmediği için öyle bir şey yapamıyorlar zaten küçük bir yerdeyimyakın bir ildeki en iyi tüp bebek uzmanını araştırdım bu gittiğimi önerdiler oda devam etmeyeceksin diyor kanama olup önlem için ilaç kullanmayan görmedim bilmiyorum
Gitmeme daha bir hafta var canım, Allah'a emanet , rabbim bağışlasın kuzularımızıCanım ne diyeceğimi bilemedim. Annenlere gidecektin orda bulabilir misin bir doktor? Bana bulundugum yerdeki doktorum da tüp bebek doktorum da bırak demedi. Bu doktorları da bazen anlamak mümkün değil... :/
Gitmeme daha bir hafta var canım, Allah'a emanet , rabbim bağışlasın kuzularımızı
Sorma canım stres stres çocuk psikopat bir şey olacak sonundaAmin canım amin. Zaten kanama stresi var bir de bununla daha da strese girme. Dua edicez bol bol.. Rabbim onları bize bağışlamışsa ilaç milaç bahane.
canım ben de 12. Haftada bıraktım jeli uygun olan o yani doktor nefesi kanama için nerden ve neden oluyormuş sakin ol ben bile İstanbul'un göbeğinde olduğum halde uygun doktor bulamadım ya ters yasada bilgilendirmiyorlar bizi anlamıyorlar nasıl meşakkatli bir yoldan geldik bilmiyorlarSorma canım stres stres çocuk psikopat bir şey olacak sonundate Allahım
Canım kesede değil dedi bebek iyi dedi, kanama şuradan buradan yada şu nedenle demedi, diğer dr aradım ilaçları sorayım diye o da diyor ilaçları bıraktığımız için olabilir , vücut alışacak .... iyi de nereden biliyor o nedenle ? muayene mi ettin bebeğin durumunu kanama durumunu mu gördün ? demek isterdim ....gerçekten bizi anlamıyorlar o kadar alışmışlar ki her şey onlara olağan geliyor ama onların her gün karşılaştığı şey hep başka şahıslar tek tek düşünmeleri lazım, bütün olarak bakıyorlar bizeCan
canım ben de 12. Haftada bıraktım jeli uygun olan o yani doktor nefesi kanama için nerden ve neden oluyormuş sakin ol ben bile İstanbul'un göbeğinde olduğum halde uygun doktor bulamadım ya ters yasada bilgilendirmiyorlar bizi anlamıyorlar nasıl meşakkatli bir yoldan geldik bilmiyorlar
Sağol Canım , jeli yapıyorum ama iğneyi ne yapacağım bilmiyorum,haftada bir prulotuon iğne yaptırıyordum 1,5 ay önce ilk kanama olunca 3 günde bir demişti kafam allak bullakKizlar allah hepimizin yardımcısı olsun Rabbim kanaması olanların da evlatlarıni bagislasin çok zor dönemlerden geciyorsunuz bol bol dua edin benim bildiğim kanama olunca normal gebelik lerde bile progestan veriyorlar bu doktorlar da bi tuhaf bazen saçma sapan şeyler yapabiliyorlar sen yine de keşke ilaçları birakmasaydin canim
Çok sağol canım, yok artık kontrollü olamıyorum, dayanamıyorum akıyor göz yaşlarımhatırlarsın belki canım ikizdi benim birini kaybetmiştim onun şokunu atlatamadım hala çok zorlanıyorum ama duadan başka bir şey elimden gelmiyor, bu günümde tanımda olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Çok sağol canımCanım çok geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun. Sabırlı sakin olmaya çalış moral çok önemli. Hiç aksi bir şey düşünme bebeğin seninle kalacak bunun dışında bişi düşünmemeye çalış. Dualarımız seninle.
Amin canim kese etrafinda oluyor cift rahimliymisim ağrım cok oluyor düşük riski erken dogum ihtimalleri yüksek yatmak zorundayim 13 haftalikAllah yardımcın olsun canım duadan başka birşey. Yok elimizde,hakkımızda hayırlsı olsun. Kanaman mı oluyor seninde kaç haftalık oldun
Bence gittigin herhangi bir doktorla acikca konus.Ben de crinone jel progestan kapsul kullaniyorken cok kanama yasadim demekki tek basina yeterli degiller.Kanama icin gittigim bi doktor 3 gune bir proluton depot yaptirdi (3 veya 4 adetti hatirlamiyorum)kanama kirmizidan kahveye döndü igne de bitmisti doktor gebelik haftam 13 olmasina ragmen tekrar igne ve progestan kapsul yazdi.Bende doktora soyledim zaten igne daha etkili bana igne yazin diye birkac tane daha kullandim ve kanamam tamamen kesildi sukur.Simdi 17 haftalik hamileyim iki gun oncce kontrolum vardi icerde kanamali alan olmamasina ragmen doktor igneyi kestti ama progestan kapsule de devam ettiriyor.Senin tup bebek dr un nasil vucut alisti ondan oluyor vs deyip ilac biraktirir gormeden ilginc.Sağol Canım , jeli yapıyorum ama iğneyi ne yapacağım bilmiyorum,haftada bir prulotuon iğne yaptırıyordum 1,5 ay önce ilk kanama olunca 3 günde bir demişti kafam allak bullak
Çok sinirlerimi bozdu zaten asla ona gitmem bir daha, kanama oluyor ve ilaçlara başlamayacaksın vücut alışacak diyorBence gittigin herhangi bir doktorla acikca konus.Ben de crinone jel progestan kapsul kullaniyorken cok kanama yasadim demekki tek basina yeterli degiller.Kanama icin gittigim bi doktor 3 gune bir proluton depot yaptirdi (3 veya 4 adetti hatirlamiyorum)kanama kirmizidan kahveye döndü igne de bitmisti doktor gebelik haftam 13 olmasina ragmen tekrar igne ve progestan kapsul yazdi.Bende doktora soyledim zaten igne daha etkili bana igne yazin diye birkac tane daha kullandim ve kanamam tamamen kesildi sukur.Simdi 17 haftalik hamileyim iki gun oncce kontrolum vardi icerde kanamali alan olmamasina ragmen doktor igneyi kestti ama progestan kapsule de devam ettiriyor.Senin tup bebek dr un nasil vucut alisti ondan oluyor vs deyip ilac biraktirir gormeden ilginc.
Ilk gelen kanama 1 saatte falan 2 ped doldu igne ve serum sonrasi rengi kahverengiye döndü yaklasik bi 10 gun geldi siyaha dönüp kesildi.O 10 gun icinde hep gunluk ped kullandim sık sık degistirdim ortasi doluyordu.Sonraki gelen kanamalar kirmiziyla basliyordu igne yapilur yapilmaz birkac saat icinde kahverengiye donup uc dort gun suruyordu.Sadece kanama oldugu zamanlarda clexani kes demisti doktor sonra geri baslamak uzere ama.Tamamen kesmeye korktum iki gune bir bazen gun asiri yaptim.kanama tamamen gecince hergun yapiyordum.onun disinda ilac birakma olmadi aksine dozu arttirildi.Bu arada ilk kanamada 2 gun hastanede yattim kanamanin rengi kahveye dönmüş ve azalmisti doktor taburcu etti icerde kalanlar gelicek korkma dedi 10 gun sonra falan kontrol onerdi.10 gunden sonra kanama gelmiyordu ama crinone jel yapiyordum o dönem cubukta siyah kahve parcalar geliyordu kontrolde dr a sordum normal olur demisti.Çok sinirlerimi bozdu zaten asla ona gitmem bir daha, kanama oluyor ve ilaçlara başlamayacaksın vücut alışacak diyorböyle bir şeyi kimse duymamıştır. Canım kanama kaç gün sürdü senin bende cumadan beri var, ilk gün çok oldu sonra azar azar ama gelişini hissediyorum çok azıcık bir şey de değil
11 hafta içindeyim :)Hoşgeldin hayırlısı olsun.. ne kadarlık bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?