Kasım - Aralık 2017 Annelerine Özel <3

Kızlar sonunda bebişim gösterdi kendini, kız gibi utangaç ama erkek dedi doktorum :) Darısı başınıza.
Canım hayırlı olsun bakalim sitede kız mi erkek mi fazla olacak gorecez:))) Rabbim hayırlı evlatlar versin insallah bende perşembe gidecem bakalım bana ne diyecek

Kızlar merhaba, bugün 11. Haftaya girdik dr estrofem ,folikasit bıraktırdı iğne prulotuon bu hafta son, jel günde bir defaya indi sizin kaçıncı hafta ilaçlar kesildi , kaçıncı haftasınız ve neleri kullanıyorsunuz çok rica ediyorum yazar mısınız? Arıca sadece Demir vitamin yazdı

Canım ben sadece crinone jel ve progestan kullandım yumurta toplamadan itibaren. 9.hafta crinone jeli bıraktık, 12. hafta progestan'ı ve folik asiti. Şimdi ise demir ve devit verdi 12.haftadan itibaren de onları kullanmaya başladım.

Hadi bakalım hayırlı evlat olsunlar inşallah.. bende yarın tarama testi için gidicem inşallah hayırlı haberlerle..
maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım
Canım hayırlı olsun bakalim sitede kız mi erkek mi fazla olacak gorecez:))) Rabbim hayırlı evlatlar versin insallah bende perşembe gidecem bakalım bana ne diyecek
Simdi geldik canim doktordan benim bebisimde erkekmis cok mutluyum masallah kocomancik olmus :)

Hepinize tşk ederim, Hayırlı evlat olsunlar inşallah :) Hamile kıyafetleri giymeye başladınız mı? :)

Hepinize tşk ederim, Hayırlı evlat olsunlar inşallah :) Hamile kıyafetleri giymeye başladınız mı? :)

Kızlar bir de çatlak önleyici ne kullanıyorsunuz? Güneş kremi de yoğun kıvamda olmayan bir ürün biliyorsanız önerebilir misiniz?

Canım cvp için çok teşekkür ediyorum

Kızlar bir de çatlak önleyici ne kullanıyorsunuz? Güneş kremi de yoğun kıvamda olmayan bir ürün biliyorsanız önerebilir misiniz?
Üveysin Roche nın kimi kullanıyorum yüzüm için çok beğendim ben onu tavsıye ederim çatlak önleyici krem kullanmıyor sadece vazelin ile bebek yağı surüyorum

Bende elevit Demir hapı ve coraspin kullanıyorum. Bide tiroidim olduğundan dolayı onun ilacını diğer hepsini iki yada üç hafta önce bıraktım.

Henüz hamile kıyafeti almaya fırsatım olmadı ama hiç bir pantolonumda olmuyor yakın zamanda alacam. Bide göbek yavaş yavaş büyüdüğü için rahatsız olmaya başladım. Sıkınca da acaba bebekte rahatsız oluyorum diye düşünüyorum.

Canım bende bunları yeni aldım ikisi de hamileler için tavsiye ederim, çok araştırdım bende

Eklentiler

• IMG_6374.JPG
    35,5 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_6375.JPG
    47,9 KB · Görüntüleme: 36
Ben aldim 1 tane ama buyuk geliyordaha :)

Bugün bende gittim dr tanıdık dr cinsiyet için tam göstermedi yarın yine gel bakalım dedi sadece sanki kız ihtimali biraz daha yüksek dedi. Hayırlısı hakkımızda

Bugün bende gittim dr tanıdık dr cinsiyet için tam göstermedi yarın yine gel bakalım dedi sadece sanki kız ihtimali biraz daha yüksek dedi. Hayırlısı hakkımızda
Ay hadi maşallah bugünlerde geldik ya şükür bizim doktor erken felan dedi bidaha gitmeyeceğim ona yarın başkasına gideceğim sence 13.haftada tahmin ederler mı ki erken değil mi

Merhaba kızlar 11. Haftaya bu gün girdik benim son zamanlar karın ve kasık ağrılarım olmaya başladı, rahim genişlemesi vs sebep deniyor ama biraz sıklaştı sizde de var mı bu durum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…