- 29 Ocak 2013
- 90
- 30
- 298
Bende de oluyor birkac saniye sürüyorKızlar benimde kasıklarım agrıyor ara ara normalmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de oluyor birkac saniye sürüyorKızlar benimde kasıklarım agrıyor ara ara normalmi
Hadi canim hayirlisi olsun Rabbim sağlıkla buyutsunSimdi geldik canim doktordan benim bebisimde erkekmis cok mutluyum masallah kocomancik olmus :)
Ayy çok zor canim sürekli kanama olmasi insan stres altında kalıyo allah yardimcin olsun çok dikkat et zor bulduk biz bebişlerimizi Rabbim bagislasimBence de yat sakin kanama gecince de gecti deyip kendini yorma.benim 7-9-13-14 haftalarda hep kanamam geldi hastanede yattim.Kanamali alan goruluyor geciyor tekrar basliyor.suan kanamam azaldi ama korkudan hicbir yere cikmiyorum surekli dinleniyorum.Doktor buyuk ihtimalle 9 ay boyle olucak dedi.
Ben geçen gün bi pantolon aldım geniş henüz ama çok rahat diğer pantolonlar artık göbeği sıkıyor o yüzden geniş de olsa şimdiden giymek mantıklı benceHepinize tşk ederim, Hayırlı evlat olsunlar inşallah :) Hamile kıyafetleri giymeye başladınız mı? :)
Ben çatlak kremi kullanmıyorum sadece acı badem yağı kullanıyorum banyodan çıktığımda sürüyorum beni bayagi yumuşak tutuyo kurutmuyoKızlar bir de çatlak önleyici ne kullanıyorsunuz? Güneş kremi de yoğun kıvamda olmayan bir ürün biliyorsanız önerebilir misiniz?
aynen benimde sanki hastalanacakmışım gibi biraz oluyor sonra geçiyor int biraz baktımda rahim genişlediği için yazıyor ama yinede tedirgin oluyor insanCanım benimde oluyor ve artmaya başkadı, özellikle sol karın altı , dr olabilir dedi ama bilmiyorum bazen baya Bi ağrı oluyor
hmm anladım cnm sıkacaz dişimizi yapacak bişey yok ama bazen bi geliyor cok ağrıtıyor ne zamana kadar sürecek ki buNormal canım korkma bende de sağ kasık da oluyordu acayip bir bıçak saplanırmış gibi ama anlık oluyordu. Rahim kasları esniyormuş
maşallah canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKizlar doktordan geldim simdi masallah bebisimiz gayet saglıklı mis Cilvelibi kizimiz olacakmış doktor öyle dedi çok sukur :))))))
Masallahh canimm cok sevindim Allah kucagina almayi nasip etsin.Kizlar doktordan geldim simdi masallah bebisimiz gayet saglıklı mis Cilvelibi kizimiz olacakmış doktor öyle dedi çok sukur :))))))
maşallah canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Çok teşekkürler kızlar cumlemize insallah Rabbim bizlere bagislasin bebislerimiziMasallahh canimm cok sevindim Allah kucagina almayi nasip etsin.
Evet canim çok zor beklenmedik bir zamanda kirmizi kanla karsilasmak çok üzüyor ve korkutuyor.Surekli yatiyorum dinleniyorum doktora gitmek disinda evden cikmiyorum ve anneme geldim 8.haftadan beri o bakiyor bana sagolsun.Surekli dua ediyorum.Allah herkesin yavrusunu korusun.Bebeklerimizle ilgili hep iyi haberler ve sağ salim kucagimiza alalim insallah.Senin de minik kuzun kız mış hayirli olsun.Saglikli uzun ömrü olsun.Ayy çok zor canim sürekli kanama olmasi insan stres altında kalıyo allah yardimcin olsun çok dikkat et zor bulduk biz bebişlerimizi Rabbim bagislasim
Geçmiş olsun.Seni çok çok iyi anliyorum.Çok çok çok zor iki gün yaşadım. Çarşamba doktoruma muayeneye gittim her şey çok güzeldi. Gece 23:00 civarında çeşmeden akar gibi kanamam başladı. Anlatamam o anı çığlık çığlığa kaldım. Ambulansla hastaneye getirildim. Ambulanstaki görevli düşmüş deyince aklıma başımdan gitti. Hastaneye geldim ultrasona girdim hemen, bırakmamış annesini minigim. Rabbime binlerce kere şükürler olsun. Hala hastanedeyim kanamam azaldı ama devam ediyor. Doktor takip edicez diyor iğneler, serumlar...
Ayy canım çok çok geçmiş olsun. Allahım sonumuzu güzel eyle. İnsanın ömüründen ömür gidiyor sanki. Hemen geçer inşallahÇok çok çok zor iki gün yaşadım. Çarşamba doktoruma muayeneye gittim her şey çok güzeldi. Gece 23:00 civarında çeşmeden akar gibi kanamam başladı. Anlatamam o anı çığlık çığlığa kaldım. Ambulansla hastaneye getirildim. Ambulanstaki görevli düşmüş deyince aklıma başımdan gitti. Hastaneye geldim ultrasona girdim hemen, bırakmamış annesini minigim. Rabbime binlerce kere şükürler olsun. Hala hastanedeyim kanamam azaldı ama devam ediyor. Doktor takip edicez diyor iğneler, serumlar...
Canım çok geçmiş olsun, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahÇok çok çok zor iki gün yaşadım. Çarşamba doktoruma muayeneye gittim her şey çok güzeldi. Gece 23:00 civarında çeşmeden akar gibi kanamam başladı. Anlatamam o anı çığlık çığlığa kaldım. Ambulansla hastaneye getirildim. Ambulanstaki görevli düşmüş deyince aklıma başımdan gitti. Hastaneye geldim ultrasona girdim hemen, bırakmamış annesini minigim. Rabbime binlerce kere şükürler olsun. Hala hastanedeyim kanamam azaldı ama devam ediyor. Doktor takip edicez diyor iğneler, serumlar...
Canım benimde 2 gün çok fazla olmuştu, ondan sonra leke şeklinde devam etti bu aralar lekende yok rabbim hepimize tardım etsin, çok zor süreçler yaşıyoruz bu zorlukların mükafatı evlatlarımız olur inşallahSağolun dostlar. Rabbim bidaha bu anı yaşatmasın inşallah. Sanırım ben 7 ay yerimden kalkamayacağım. Kanama alanı geçiyor yine oluyor geçiyor yine oluyor. Benim gibi çok şiddetli kanama yaşayan oldu mu acaba?
Canım benimde 2 gün çok fazla olmuştu, ondan sonra leke şeklinde devam etti bu aralar lekende yok rabbim hepimize tardım etsin, çok zor süreçler yaşıyoruz bu zorlukların mükafatı evlatlarımız olur inşallah
Benim kanamalarim lekelenme gibi degil ilk üç kanamam koyu kirmizi ve adet olmus gibi bir ped doluyor.Bir de ara ara degil birden yogun kan bosaliyor.sonra mudahale edilince azaliyor birkac gun suruyor rengi kahverengiye dönuyor geciyor.Baska zaman tekrar basliyor.son gelen kanama da sabahin 6 sinda kahverengi olarak geldi igne serum vs 1 haftaya yakin surdu.Bende hep acilden giris yapip kadin dogum servisinde yatirildim.Allah takrarini yasatmasin.Surekli yatiyorum oturuyorum korkudan bir yere cikamiyorum ayakta kalamiyorum.Insallah bir daha olmaz.Akinti gelse bile korkuyla bakiyorum insallah yine kan degildir diye.Bebegim saglikli olsun da ben hamileligimi yatarak gecirmeye raziyim napimSağolun dostlar. Rabbim bidaha bu anı yaşatmasın inşallah. Sanırım ben 7 ay yerimden kalkamayacağım. Kanama alanı geçiyor yine oluyor geçiyor yine oluyor. Benim gibi çok şiddetli kanama yaşayan oldu mu acaba?