• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım - Aralık 2017 Annelerine Özel <3

Bence de yat sakin kanama gecince de gecti deyip kendini yorma.benim 7-9-13-14 haftalarda hep kanamam geldi hastanede yattim.Kanamali alan goruluyor geciyor tekrar basliyor.suan kanamam azaldi ama korkudan hicbir yere cikmiyorum surekli dinleniyorum.Doktor buyuk ihtimalle 9 ay boyle olucak dedi.
Ayy çok zor canim sürekli kanama olmasi insan stres altında kalıyo allah yardimcin olsun çok dikkat et zor bulduk biz bebişlerimizi Rabbim bagislasim

Hepinize tşk ederim, Hayırlı evlat olsunlar inşallah :) Hamile kıyafetleri giymeye başladınız mı? :)
Ben geçen gün bi pantolon aldım geniş henüz ama çok rahat diğer pantolonlar artık göbeği sıkıyor o yüzden geniş de olsa şimdiden giymek mantıklı bence

Kızlar bir de çatlak önleyici ne kullanıyorsunuz? Güneş kremi de yoğun kıvamda olmayan bir ürün biliyorsanız önerebilir misiniz?
Ben çatlak kremi kullanmıyorum sadece acı badem yağı kullanıyorum banyodan çıktığımda sürüyorum beni bayagi yumuşak tutuyo kurutmuyo

Canım benimde oluyor ve artmaya başkadı, özellikle sol karın altı , dr olabilir dedi ama bilmiyorum bazen baya Bi ağrı oluyor
aynen benimde sanki hastalanacakmışım gibi biraz oluyor sonra geçiyor int biraz baktımda rahim genişlediği için yazıyor ama yinede tedirgin oluyor insan

Normal canım korkma bende de sağ kasık da oluyordu acayip bir bıçak saplanırmış gibi ama anlık oluyordu. Rahim kasları esniyormuş
hmm anladım cnm sıkacaz dişimizi yapacak bişey yok ama bazen bi geliyor cok ağrıtıyor ne zamana kadar sürecek ki bu

Ayy çok zor canim sürekli kanama olmasi insan stres altında kalıyo allah yardimcin olsun çok dikkat et zor bulduk biz bebişlerimizi Rabbim bagislasim
Evet canim çok zor beklenmedik bir zamanda kirmizi kanla karsilasmak çok üzüyor ve korkutuyor.Surekli yatiyorum dinleniyorum doktora gitmek disinda evden cikmiyorum ve anneme geldim 8.haftadan beri o bakiyor bana sagolsun.Surekli dua ediyorum.Allah herkesin yavrusunu korusun.Bebeklerimizle ilgili hep iyi haberler ve sağ salim kucagimiza alalim insallah.Senin de minik kuzun kız mış hayirli olsun.Saglikli uzun ömrü olsun.

Çok çok çok zor iki gün yaşadım. Çarşamba doktoruma muayeneye gittim her şey çok güzeldi. Gece 23:00 civarında çeşmeden akar gibi kanamam başladı. Anlatamam o anı çığlık çığlığa kaldım. Ambulansla hastaneye getirildim. Ambulanstaki görevli düşmüş deyince aklıma başımdan gitti. Hastaneye geldim ultrasona girdim hemen, bırakmamış annesini minigim. Rabbime binlerce kere şükürler olsun. Hala hastanedeyim kanamam azaldı ama devam ediyor. Doktor takip edicez diyor iğneler, serumlar...

Çok çok çok zor iki gün yaşadım. Çarşamba doktoruma muayeneye gittim her şey çok güzeldi. Gece 23:00 civarında çeşmeden akar gibi kanamam başladı. Anlatamam o anı çığlık çığlığa kaldım. Ambulansla hastaneye getirildim. Ambulanstaki görevli düşmüş deyince aklıma başımdan gitti. Hastaneye geldim ultrasona girdim hemen, bırakmamış annesini minigim. Rabbime binlerce kere şükürler olsun. Hala hastanedeyim kanamam azaldı ama devam ediyor. Doktor takip edicez diyor iğneler, serumlar...
Geçmiş olsun.Seni çok çok iyi anliyorum.

Ayy canım çok çok geçmiş olsun. Allahım sonumuzu güzel eyle. İnsanın ömüründen ömür gidiyor sanki. Hemen geçer inşallah

Sağolun dostlar. Rabbim bidaha bu anı yaşatmasın inşallah. Sanırım ben 7 ay yerimden kalkamayacağım. Kanama alanı geçiyor yine oluyor geçiyor yine oluyor. Benim gibi çok şiddetli kanama yaşayan oldu mu acaba?

Canım çok geçmiş olsun, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :KK200:

Sağolun dostlar. Rabbim bidaha bu anı yaşatmasın inşallah. Sanırım ben 7 ay yerimden kalkamayacağım. Kanama alanı geçiyor yine oluyor geçiyor yine oluyor. Benim gibi çok şiddetli kanama yaşayan oldu mu acaba?
Canım benimde 2 gün çok fazla olmuştu, ondan sonra leke şeklinde devam etti bu aralar lekende yok rabbim hepimize tardım etsin, çok zor süreçler yaşıyoruz bu zorlukların mükafatı evlatlarımız olur inşallah

Canım benimde 2 gün çok fazla olmuştu, ondan sonra leke şeklinde devam etti bu aralar lekende yok rabbim hepimize tardım etsin, çok zor süreçler yaşıyoruz bu zorlukların mükafatı evlatlarımız olur inşallah

Amin canım amin :dua:
Ömrümden ömür gitti...
Dediğin gibi inşallah bugünlerimizin mükâfatını alırız inşallah... :dua:

Benim kanamalarim lekelenme gibi degil ilk üç kanamam koyu kirmizi ve adet olmus gibi bir ped doluyor.Bir de ara ara degil birden yogun kan bosaliyor.sonra mudahale edilince azaliyor birkac gun suruyor rengi kahverengiye dönuyor geciyor.Baska zaman tekrar basliyor.son gelen kanama da sabahin 6 sinda kahverengi olarak geldi igne serum vs 1 haftaya yakin surdu.Bende hep acilden giris yapip kadin dogum servisinde yatirildim.Allah takrarini yasatmasin.Surekli yatiyorum oturuyorum korkudan bir yere cikamiyorum ayakta kalamiyorum.Insallah bir daha olmaz.Akinti gelse bile korkuyla bakiyorum insallah yine kan degildir diye.Bebegim saglikli olsun da ben hamileligimi yatarak gecirmeye raziyim napim

Back