• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım - Aralık 2017 Annelerine Özel <3

Canım kasık ağrın olmuşmuydu? Transferin 4. Günündeyim sol kasik ağrım oluyor ara ara.bir de şişkinliğim var.Nasıl gelir bu 10.gün
Canım kasık ağrısı iyi başka gerçi herkeste farklı belirti oluyor ayakların buz kesiyorumu baş ağrısı oluyormu şeffaf akıntı var mı ama dediğim gibi kişiden lise değişiyor belirtiler sen bol dua et sinirlerini çek taşın oku Meryem süresini oku zekiriya peygamberle olan kısmı ve esmahul Hüsna yıl oku salavat getirmek bol bol içini ferah tut Rabbim olmuyscak şeyin hayalini kurdurmazmiş

kızlaaarrr bende aranıza yeni katldım dün transferimin 11.günü beta hcg 404 çıktı :KK70: çok şükür Allahıma :KK70: bende bu hamilelik takviminden yapmak istiyorum nasıl yapıcam
Hoşgeldin canim aramıza sen ocak annesi olacaksın kısmetse bebisin daha çok küçük Rabbim hayirlisiyla kucağına almayi da nasip etsin

Kızlar 10 haftamizdan gün alıyoruz çok şükür. Dün yavrumu gördüm hareket ediyordu kalbi 162 de atıyordu çok şükür : dua:
Ama dün geceden beri sol kasigimda derinden gelen ara ara batma, hafif bıçak saplanır gibi ağrım oluyor. Sizlerde oldu mu?

TOKSOPLAZMA ve CMV tahlillerini yaptiran varmi aranizdaa? Yani bazi gebelerden istenmiş bazilarindan istenmemis. Benden istendi meselaa..neye gore istiyorlar bilginiz varmi? Bide nerde yaptirsam sizce? Devlet hast yapmiomus cunku :110:
Ben yptırdım ilk aylardaçok önemli olan test bu bağışıklık varım yok mu ona bakıyorlar bide ek olarak rubella var

Kizlar bişey soracam bebişlerinize bişeyler almaya başladınız mı ben henüz hiçbişey almadım hala ne olur ne olmaz diye korkuyorum

Canım ben yaptırdım şükür hepsi iyi geçirdiğim hastalıklar senin sonuçlar nasıl ne dedi doktor canım ben sağlık işlerinin uygun bir yeri var orda 4 tahlili 41tl yaptırdım sakin çiğ ete elini sürme direk kedi köpek dışkısı da geçen bakteriler bunlardan da uzak dur
Canım çiğ ete el sürünce ne oluyor, ben yemek yapmak için sürüyorum elimi , korktum :KK43:

Canım çiğ ete el sürünce ne oluyor, ben yemek yapmak için sürüyorum elimi , korktum :KK43:
Canım eldiven kullan sen yaptirmadinmi o testlerden şimdi aklıma gelmiyor 4 adet test var kan tahlili ile yapılıyor üst sayfalara bak bulursun çiğ etten ve hayvan dışkısı dan bulasiyormus bakteriler eğer o hastalıkları geçirdiysen sorun yok

Sevgili annelerim sevgili anne adaylarım anneler gününüz kutlu olsun. En büyük hediye yavrularımız olacak bize. Rabbim herkese bu güzel duyguyu yaşatsın... seviyorum sizleri :anneadayı::KK200::KK200::nazar:

Canım rumuzun üstüne tıkla ordan albüm ayarları ordanda hesap bu lgilerin çıkıyor enson adetinin başlangıcını gün ay yıl Tire koyarak yaz aşağıda onayla diyor onayla bitti çıkar takvim hadi görimn seni
mrb cnm bu hamilelik takvimini yapamıyorum buldum ama gerekli formatla uygun değer yazın diyor ya anlamadım

Sevgili annelerim sevgili anne adaylarım anneler gününüz kutlu olsun. En büyük hediye yavrularımız olacak bize. Rabbim herkese bu güzel duyguyu yaşatsın... seviyorum sizleri :anneadayı::KK200::KK200::nazar:
Dün giremedim siteye hepimiz anne adayı yıl kızlar hepinizin anneler günü kutlu olsun Rabbim bize bu anneler gününde evlatlarımızı hediye olarak verdi ne mutlu bize

Back