Kasım - Aralık 2017 Annelerine Özel <3

Ay hadi maşallah bugünlerde geldik ya şükür bizim doktor erken felan dedi bidaha gitmeyeceğim ona yarın başkasına gideceğim sence 13.haftada tahmin ederler mı ki erken değil mi
Canım 11 haftada cinsiyet belirginleşiyor dr görebilmesi için uğraşması gerekiyormuş netten araştırdıklarım. Dr baya uğraştı benimle de bir baktı baktı baktı git meyve suyu kek ye dedi Yedim içtim yarım saat Sonra tekrar aldı. Tam göstermedi kendini kız olasılığı daha yüksek duruyor,yarın yine gel dedi tanıdık olmasının avantajı bence ultrason makinasıda iyi. Bakalım bugün Ne diyecek.

Kızlar bir de çatlak önleyici ne kullanıyorsunuz? Güneş kremi de yoğun kıvamda olmayan bir ürün biliyorsanız önerebilir misiniz?
Bende cok arastirdim gunes koruyucu ve catlak onleyici kremi.Yuzumde de gebelik lekesi olusmaya basladi goz cukurlarinin altinda acik kahverengi leke.Gunes koruyucu Solante pigmenta 50 spf.Catlak onleyici de mustela ve dalin bebe yagi kullaniyorum.

Kızlar kontrolum vardı çok şükür 10+1 olmusuz. benim karnımda bi değişiklik yok ama çatlak kremine yine de başlamak mı gerekiyor. Kaçıncı haftalarda başladınız?

Kızlar kontrolum vardı çok şükür 10+1 olmusuz. benim karnımda bi değişiklik yok ama çatlak kremine yine de başlamak mı gerekiyor. Kaçıncı haftalarda başladınız?
Ben 13.haftada basladim suan 15 im ama hergun duzenli kullanmiyorum.cildim cok kuru hatta pul pul dokuluyor duzenlu kullansam iyi olucak ama kanamam geliyor hastanede yatiyorum vs derken önceliklerim degisiyor.

Ben 13.haftada basladim suan 15 im ama hergun duzenli kullanmiyorum.cildim cok kuru hatta pul pul dokuluyor duzenlu kullansam iyi olucak ama kanamam geliyor hastanede yatiyorum vs derken önceliklerim degisiyor.

Sağol canım bilgi verildiğin için ben de öyle yapayım o zaman. Benim de 8-9. Haftalarda oldu kanamam. İçeride de kanama alanı var bugün Dr azalmış dedi ama sürekli yatıyorum.

Sağol canım bilgi verildiğin için ben de öyle yapayım o zaman. Benim de 8-9. Haftalarda oldu kanamam. İçeride de kanama alanı var bugün Dr azalmış dedi ama sürekli yatıyorum.
Bence de yat sakin kanama gecince de gecti deyip kendini yorma.benim 7-9-13-14 haftalarda hep kanamam geldi hastanede yattim.Kanamali alan goruluyor geciyor tekrar basliyor.suan kanamam azaldi ama korkudan hicbir yere cikmiyorum surekli dinleniyorum.Doktor buyuk ihtimalle 9 ay boyle olucak dedi.

Haklısın canım geçti diye bikac gün dışarı çıkmıştım yine gelmişti. Bizim de böyle geçecek sanırım. Sağlıklı olsunlar da katlanırız. Hangi ilaçları kullanıyorsun?

Haklısın canım geçti diye bikac gün dışarı çıkmıştım yine gelmişti. Bizim de böyle geçecek sanırım. Sağlıklı olsunlar da katlanırız. Hangi ilaçları kullanıyorsun?
Progestan 200 mg gunde 3 kez,proluton depot 3 gune bir igne oluyorum,gunde bir kez clexane igne,demir hapi ve vitamin kullaniyorum.progestani 12.haftada doktor biraktirmisti plasenta bebegi korur dedi ama kanama devam edince geri basladik ve igne de eklendi.Demir takviyesine de 13.haftada basliyorlar

Hemen hemen aynı şeyleri kullanıyoruz canım.
Gunde 2 kez progestan fitil, 1 progestan iğne
Haftada bir proluton iğne
Günde 1 clexane
İmom vitamin

Kanama olunca clexane den çok endişe etmiştim ama kullanmak gerekiyormuş

Doktor bana kanama olunca clexane kullanma dedi.bir iki gun ara verip tekrar basladim.cok uzun ara vermeye korktum.

Doktor bana kanama olunca clexane kullanma dedi.bir iki gun ara verip tekrar basladim.cok uzun ara vermeye korktum.

Aynı şeyleri yaşıyor ve aynı şeyleri düşünüyoruz galiba :) Doktor kanama olunca kestirdi ben de bir evham oldu sonra yine başladık.

Bende yatan devamlı evde duran kendimi sanıyordum. Benimde kanama oldu üç günde bir progestan iğne her gün bir tane cninone jel yapıyorum çok korkuyorum. Hep tedirginim rabbim yaşatmasın kimseye inşallah. Ayakta kalınca bel ağrısı oluyor, cildim bozuldu benim birde.

Korkma rahat ol bebekler o stresi hemen hissediyor cok narinler kanama geldigi gunler nasil korkuyorsam artik pek kipirdamiyor.Benim bir de tansiyonum düsüyor.Doktora gittigimde biraz dolanayim gözüm karariyor başim dönüyor kulaklarim uğulsuyor.Doktor bana bebek artik büyümüş korkulcak büyük bisey olmaz ama yine de ihmal etme kanama olunca gel.biraz icim rahatladi.Bebeğe bisey olmasin da ben 9 ay evden cikmamaya raziyim.Bir de arkadaslar insan nazara da cok geliyor komsular habire doru soruyor hamilelik nasil vs diye sonra mutlaka kanama geliyor hastanelik oluyoruz.Evden cikmamak en guzeli.

Kızlar benimde kasıklarım agrıyor ara ara normalmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…