- 9 Aralık 2014
- 870
- 791
- 133
- 45
Canım kasık ağrısı iyi başka gerçi herkeste farklı belirti oluyor ayakların buz kesiyorumu baş ağrısı oluyormu şeffaf akıntı var mı ama dediğim gibi kişiden lise değişiyor belirtiler sen bol dua et sinirlerini çek taşın oku Meryem süresini oku zekiriya peygamberle olan kısmı ve esmahul Hüsna yıl oku salavat getirmek bol bol içini ferah tut Rabbim olmuyscak şeyin hayalini kurdurmazmişCanım kasık ağrın olmuşmuydu? Transferin 4. Günündeyim sol kasik ağrım oluyor ara ara.bir de şişkinliğim var.Nasıl gelir bu 10.gün
inşallah canım kaçıncı gününHayırlı olsun canım inş benimki de tutar gün sayıyorum hcg bakmak için
Olmuş olmuş gayet güzel Rabbim kucağımiza almayı da nasip etsin
Hoşgeldin canim aramıza sen ocak annesi olacaksın kısmetse bebisin daha çok küçük Rabbim hayirlisiyla kucağına almayi da nasip etsinkızlaaarrr bende aranıza yeni katldım dün transferimin 11.günü beta hcg 404 çıktıçok şükür Allahıma bende bu hamilelik takviminden yapmak istiyorum nasıl yapıcam
Ben yptırdım ilk aylardaçok önemli olan test bu bağışıklık varım yok mu ona bakıyorlar bide ek olarak rubella varTOKSOPLAZMA ve CMV tahlillerini yaptiran varmi aranizdaa? Yani bazi gebelerden istenmiş bazilarindan istenmemis. Benden istendi meselaa..neye gore istiyorlar bilginiz varmi? Bide nerde yaptirsam sizce? Devlet hast yapmiomus cunku
Rubellayi basta yapnistim cok sukur bisey yoktu. Simdide bunlari yapcam ins. Devlet hast yapiomus sukur kii..Ben yptırdım ilk aylardaçok önemli olan test bu bağışıklık varım yok mu ona bakıyorlar bide ek olarak rubella var
Canım çok erken daha bence zaman yaklaşınca inşallah ben almaya başlarim bunca sene bekledik hasretle alışveriş en kolay kısmıKizlar bişey soracam bebişlerinize bişeyler almaya başladınız mı ben henüz hiçbişey almadım hala ne olur ne olmaz diye korkuyorum
Allahin izniyle bisey olmicak korkma :) daha erken bence baya..aralik benim gerci. Bikac ay daha gecsin ins bence :)Kizlar bişey soracam bebişlerinize bişeyler almaya başladınız mı ben henüz hiçbişey almadım hala ne olur ne olmaz diye korkuyorum
Ben 25. Haftadan sonra baslicam almaya ufak ufak :)Kizlar bişey soracam bebişlerinize bişeyler almaya başladınız mı ben henüz hiçbişey almadım hala ne olur ne olmaz diye korkuyorum
Canım çiğ ete el sürünce ne oluyor, ben yemek yapmak için sürüyorum elimi , korktumCanım ben yaptırdım şükür hepsi iyi geçirdiğim hastalıklar senin sonuçlar nasıl ne dedi doktor canım ben sağlık işlerinin uygun bir yeri var orda 4 tahlili 41tl yaptırdım sakin çiğ ete elini sürme direk kedi köpek dışkısı da geçen bakteriler bunlardan da uzak dur
Canım eldiven kullan sen yaptirmadinmi o testlerden şimdi aklıma gelmiyor 4 adet test var kan tahlili ile yapılıyor üst sayfalara bak bulursun çiğ etten ve hayvan dışkısı dan bulasiyormus bakteriler eğer o hastalıkları geçirdiysen sorun yokCanım çiğ ete el sürünce ne oluyor, ben yemek yapmak için sürüyorum elimi , korktum
mrb cnm bu hamilelik takvimini yapamıyorum buldum ama gerekli formatla uygun değer yazın diyor ya anlamadımCanım rumuzun üstüne tıkla ordan albüm ayarları ordanda hesap bu lgilerin çıkıyor enson adetinin başlangıcını gün ay yıl Tire koyarak yaz aşağıda onayla diyor onayla bitti çıkar takvim hadi görimn seni
Dün giremedim siteye hepimiz anne adayı yıl kızlar hepinizin anneler günü kutlu olsun Rabbim bize bu anneler gününde evlatlarımızı hediye olarak verdi ne mutlu bizeSevgili annelerim sevgili anne adaylarım anneler gününüz kutlu olsun. En büyük hediye yavrularımız olacak bize. Rabbim herkese bu güzel duyguyu yaşatsın... seviyorum sizleri
aynen öyle inş bir dahaki anneler gününde evlatlarımız kucağımızda olurDün giremedim siteye hepimiz anne adayı yıl kızlar hepinizin anneler günü kutlu olsun Rabbim bize bu anneler gününde evlatlarımızı hediye olarak verdi ne mutlu bize
Hayirli evlat olurlar insallah benimki de erkekmis.Kızlar sonunda bebişim gösterdi kendini, kız gibi utangaç ama erkek dedi doktorum :) Darısı başınıza.
Ayy vok sevindim canim bende yarin gidicem bakalim yarin :)Kızlar sonunda bebişim gösterdi kendini, kız gibi utangaç ama erkek dedi doktorum :) Darısı başınıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?