Kasım - Aralık 2017 Annelerine Özel <3

Tevekkul gostermk lazım canım elımden gelenı yaptım gerısı rabbıme kaldı

. Hayırlısıyla bebeğini bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin yaradan.. kalan yavrunu düşün üzme onuda lütfen

Gerek klmadı cnm
çok üzüldüm canım. çok zor süreçler sonucunda elde ediyoruz onun için insan daha da züülüyor ama herşeyde bir hayır vardır. Belki sağlıklı değildi bunun için düştü. Alah hakkımızda hayırlısını versin. En hayırlı zamanda, en sağlıklı, en hayırlı evladı nasip etsin sana inşallah. Bak benimde 3. denemem herkesin bir imtihanı var işte. Rabbim herşeyin hayrılısını versin.

çook teşekkür ederim canım :) bugün doktora gittik. sonunda düzgün bir doktor bulabildim ayrıca bebişlerim çok hareketlilerdi onları öyle oynarken görünce daha da sevindim :)
:))) allah bagislasin bende salı günü gitmiştim ultrasonda görünce çok heycanlanmistim kolu bacağı öyle oynuyordu ki çok hareketliydi Rabbim evlatlarimizi saglikla kucagimiza almayi da nasip etsin insallah çok güzel heyecanlar bunlar

Sevindim cok guzel bi duyguymus ilk hissettigimde cok heyecanlandim.simdi elim surekli karnimda hep duymak istiyorum cok ozluyorum.Benim transferim 13 subatti izmir medikal'de

Bende Medicalpark İzmir Ahmet Hoca cnm, Allah hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla inş :)

Bende Medicalpark İzmir Ahmet Hoca cnm, Allah hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla inş :)
Amin canim insallah rabbim sag salim kucagimiza almayi nasip eder ve o doktor kapilarinda bekleyen herkesin yüzunu guldurur.Benim medikalde yaptirdigim 3.transferimdi ikisini Ahmet Hoca,simdikini Süleyman Hoca yapti.

Canım naptin gittin doktora nasıl geçti yazmadin
Canım benim geçti randevum biraz.. kalp atışını dinledik yine 2 cm olmuş minnakım. Bir ay Sonra çağırdı. Jel kutusu bitince bırak dedi. 10 günlük var. Sadece elevit kalıyor kullanacağım. Tüp dr gittiğim. Uzak kalıyor gitmek. Ve pahalı muayenesi Başka yerle devam edeyim mi dedim bir ay daha gel dedi düşüklerim olduğu için riskli dönemi atlatalım dedi. Ne yiyeyim ne içeyim sormayı unuttum oda demedi. 8+4 günlükmüş bebeğim.. allahım hayırlısıyla hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Canım bana 12.haftaya kadar jele devam dedi estrfemi 10.haftada bırakacağım kendime doktor bakıyorum tupbebek doktorum çok pahalı sen istanbuldamisin bundan sonra medipolu tercih edeceğim orda bir arkadaş önerdi bir doktor ona gideceğim sık da gitmek istemiyorum 12.haftaya kadar dayanabilecek miyim bakalim

Evet İstanbuldayım az önce gelen tortu hafif pembemsiydi çok korkuyorum ilk defa geldi birazdan jel yapıcam..

Evet İstanbuldayım az önce gelen tortu hafif pembemsiydi çok korkuyorum ilk defa geldi birazdan jel yapıcam..
Korkma normalmiş havayla temas edince renk değiştirir mis benim hala arada kahve siyah geliyor sen memorialde yaptırdım tüpü

Korkma normalmiş havayla temas edince renk değiştirir mis benim hala arada kahve siyah geliyor sen memorialde yaptırdım tüpü
Pembe leke geldi peçeteye dr aradım yapacak birşey Yok istirahat dedi iğne dedim gerek Yok dedi istetsen bir dr gidip bastırabilirsin dedi. Devamı yok şu an. Her şey allahtan.. sizce ne yapayım

Pembe leke geldi peçeteye dr aradım yapacak birşey Yok istirahat dedi iğne dedim gerek Yok dedi istetsen bir dr gidip bastırabilirsin dedi. Devamı yok şu an. Her şey allahtan.. sizce ne yapayım
Canım sana yazdım ya işten geliyorum malum eve bı geldim günlük ped kullanıyorum ben şok tabi birkaç damla pembe tonlarda ayy ben sana teselli veriyorsun dumura uğradım geldim uzandım ayağımın altına yastık koydum şükür gelmedi o akıntıdan ayy tirstim ya canım eğer devamı gelmediyse uzan ayaklarını yükselt

Canım kırmızıya dönmediği sürece fazla korkmayalim bence birde ben çalışıyorum düşün yollarda in bin sarsiliyorum moralimizi yüksek tutmaya bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…