Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım rapor al dinlenmen şart, ya bana extra iğne vs yapmadılar zaten gerekli ilaçları kullanıyorsun dediler, günde üç defa exrofem, günde iki defa vajinal jel, günde bir defa coraspirin, haftada bir proluton iğne, kanamada extra bir şey gerekmez mi anlamadım, burası küçük yer devlet hastanesindeyim tüp bebek tecrübesizliğinden yapmamış olabilirler mi bilmiyorumCanım benim de 11 civarı başladı daha doğrusu silince peceteye geliyordu acil gittim hastaneye istirahat verdi iğne oluyorum progestan kanama gözükmüyor kesilmiş dedi ama yinede bugün günlük pedde pembe kırmızı ortası geldi canım rabbim korusun meleklerimizi moralimiz nasıl düzelecek bilmiyorum çalışıyorum üstelik devamlı izin alacak pozisyonun yok rapor aldım zorla bilmiyorum
Canım tüp doktorunu aradın mı? Onunla görüş mutlaka belki farklı bir iğne söylerCanım rapor al dinlenmen şart, ya bana extra iğne vs yapmadılar zaten gerekli ilaçları kullanıyorsun dediler, günde üç defa exrofem, günde iki defa vajinal jel, günde bir defa coraspirin, haftada bir proluton iğne, kanamada extra bir şey gerekmez mi anlamadım, burası küçük yer devlet hastanesindeyim tüp bebek tecrübesizliğinden yapmamış olabilirler mi bilmiyorum
Sağol canım öyle yapmaya çalışıyorum şimdilik bakalım neler olacak dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyorCanım çok üzüldüm.. nasıl oldun merak ettim şimdi seni.. panik yapma kendine sakın sakin ol çok zor ama bol bol dinlen ayaklarını uzat altına yastık koy..
Canım kanama olunca direk jeli bıraktım iğneye geçiyorlar ilginç sana yapmamaları Allah yardımcımız olsunCanım rapor al dinlenmen şart, ya bana extra iğne vs yapmadılar zaten gerekli ilaçları kullanıyorsun dediler, günde üç defa exrofem, günde iki defa vajinal jel, günde bir defa coraspirin, haftada bir proluton iğne, kanamada extra bir şey gerekmez mi anlamadım, burası küçük yer devlet hastanesindeyim tüp bebek tecrübesizliğinden yapmamış olabilirler mi bilmiyorum
Canım doktorla görüşemiyorum hemşirelerle muhatabım dün kanama olunca ilk onları aradım bana dediği kanamayı takip et pedi dolduracak kadar olunca acile git test vs yaparlar söyledikleri bu kafayı yiyicem herkes kanamada extra iğne vs yapılmış bana yapılmadıCanım tüp doktorunu aradın mı? Onunla görüş mutlaka belki farklı bir iğne söyler
Amin cnm hepimizeCanım kanama olunca direk jeli bıraktım iğneye geçiyorlar ilginç sana yapmamaları Allah yardımcımız olsun
Canım doktorla görüşemiyorum hemşirelerle muhatabım dün kanama olunca ilk onları aradım bana dediği kanamayı takip et pedi dolduracak kadar olunca acile git test vs yaparlar söyledikleri bu kafayı yiyicem herkes kanamada extra iğne vs yapılmış bana yapılmadı
Yok canım Acıbadem hastanesi, dediğim gibi dr ile zaten görüşemiyoruz pazar olduğuniçin hemşirelerle de görüşemiyorumDoktora en azindan mesaj atma şansinizdami yok,test yapmak ne fayda kanama olduktan sonra gunluk progestan igne yaparlar mutlaka ulasmaya calis arkadasim,allah yardimcin olsunm..
Benim de 7.haftada ve 9.haftada kirmizi kanamam oldu yatis yaptilar rapor aldim yatiyorum.Dr wc disinda kalkmak yok dedi.Surekli dua et ve mutlaka dusuk onleyici igne yaptir.sabah aksam progestan crinone jel kullaniyorum bunlar cok etkili olsaydi kanama olmazdi diye dusunuyorum.igne cok etkili kanamayi kisa sure sonra kesiyor.Kızlar dün sabah 6 da kasılma, ağrı ile birlikte kanamam oldu baya sıvı şekilde aktı, acile geldim kan aldılar yatış yaptılar öğlenden sonra dr geldi ultrason da baktı kese var fakat kanama devam ediyordu, gözetim altında olmamı istedi ,dün saat 1 gibi kanama kesildi bu arada sürekli serum takılı , bu gün kanama yoktu dr geldi kanama var mı dedi yok dedin o arada yine kanamam oldu bir pedi doldurdu neredeyse burada extra bir şey yapmıyorlar zaten ilaçları kullanıyorsun yapacak bir şey yok gözetim altında olman lazım dedi, eğer kanamam pıhtı şekillerde devam ederse coraspirin i bırakmamı söyledi çok zor geçiyor, kanama oldukça göz yaşlarım sel oluyor içim acıyor, çok korkuyorum, bu şekilde kanaması olan var mı
Ya ne kadar saçma böyle saçmalık duymadım sanki tedaviyi bedavaya yapıyorlar da telefon numaralarını vermiyorlar. Bence sen progestan iğne yaptır 1 hafta boyunca. Benim bildiğim de kanama olunca extra iğne veriyorlar ki Benin doktorum kanama olmadan iğne veriyor. Çok ilaç veriyor diye ona da kızıyorum ama kanama olmasından iyidir. Ben günde 2 kere 209mg progestan fitil kullanıyorum ayrıca günde 1 tane progestan iğne ve haftada 1 proluton depot. sen hemşireyi arayıp doktorun numarasını istesende mi vermezler numarayı?Canım doktorla görüşemiyorum hemşirelerle muhatabım dün kanama olunca ilk onları aradım bana dediği kanamayı takip et pedi dolduracak kadar olunca acile git test vs yaparlar söyledikleri bu kafayı yiyicem herkes kanamada extra iğne vs yapılmış bana yapılmadı
Yarın tekrar arıyıcam canım buradaki dr coraspirini bırak dedi, daha fazla kanaman olursa durmayabilir fln dedi, normal mi coraspirini bırakmakYa ne kadar saçma böyle saçmalık duymadım sanki tedaviyi bedavaya yapıyorlar da telefon numaralarını vermiyorlar. Bence sen progestan iğne yaptır 1 hafta boyunca. Benim bildiğim de kanama olunca extra iğne veriyorlar ki Benin doktorum kanama olmadan iğne veriyor. Çok ilaç veriyor diye ona da kızıyorum ama kanama olmasından iyidir. Ben günde 2 kere 209mg progestan fitil kullanıyorum ayrıca günde 1 tane progestan iğne ve haftada 1 proluton depot. sen hemşireyi arayıp doktorun numarasını istesende mi vermezler numarayı?
Bende clexane ve coraspin kullaniyordum ikinci kanamamda bi doktor coraspini. Birakmami soyledi kanamayi arttirirmis.Yarın tekrar arıyıcam canım buradaki dr coraspirini bırak dedi, daha fazla kanaman olursa durmayabilir fln dedi, normal mi coraspirini bırakmak
Herşeyden o kadar korkuyorum ki kafam allak bullakBende clexane ve coraspin kullaniyordum ikinci kanamamda bi doktor coraspini. Birakmami soyledi kanamayi arttirirmis.
Canım bende elevit yok hiç bilmiyorum, folikasit kullanıyorumKızlar Allah yardımcınız olsun inşallah... ben günde üç estrofem iki crinomel jel gün de bir elevit kullanıyordum transfer sonrası sonucu alınca 14. Gün estrofemi 2 ye indirdi jelide günde bir.. ilk muayenede 6+2 günlükkende estrofemi bıraktırdı. Jel bir tane günde sadece elevit devam 15 günde bir proluton banada verdiği ilaç az geliyor erken kesti gibi. Şükür bir sorunum yok ama çabuk kesti ilaçları ve folik asit vermedi bana elevit yeterli gelir mi..
Canım bana 7.hafta itibariyle 2ye estrfem düşürüyor 10.hafta dolunca bırakacağım jelide 12. Haftaya kadar kullanacagimGüzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah.. hayırlı doktorlarla karşılaşalım inşallah çok önemli bu konu..
Elevitin içinde normalde alınan folik asitten daha fazla var . Benimde hibor iğnemi bırakırdı jel coraspin ve elevite devamKızlar Allah yardımcınız olsun inşallah... ben günde üç estrofem iki crinomel jel gün de bir elevit kullanıyordum transfer sonrası sonucu alınca 14. Gün estrofemi 2 ye indirdi jelide günde bir.. ilk muayenede 6+2 günlükkende estrofemi bıraktırdı. Jel bir tane günde sadece elevit devam 15 günde bir proluton banada verdiği ilaç az geliyor erken kesti gibi. Şükür bir sorunum yok ama çabuk kesti ilaçları ve folik asit vermedi bana elevit yeterli gelir mi..
Elevitin içinde normalde alınan folik asitten daha fazla var . Benimde hibor iğnemi bırakırdı jel coraspin ve elevite devamKızlar Allah yardımcınız olsun inşallah... ben günde üç estrofem iki crinomel jel gün de bir elevit kullanıyordum transfer sonrası sonucu alınca 14. Gün estrofemi 2 ye indirdi jelide günde bir.. ilk muayenede 6+2 günlükkende estrofemi bıraktırdı. Jel bir tane günde sadece elevit devam 15 günde bir proluton banada verdiği ilaç az geliyor erken kesti gibi. Şükür bir sorunum yok ama çabuk kesti ilaçları ve folik asit vermedi bana elevit yeterli gelir mi..