Kasım - Aralık 2017 Annelerine Özel <3

İnşallah canım ama yine de böyle yapma stres yaşaman iyi değil kendini rahatlat maya dusunmemeye calis

Her şeyde var bir hayır işte. Sen şimdi hareket ediyor diyince heyecanlandım :) bende pazartesi gidicem allahım bizlere bağışlasın inş :) 2 li tarama için nereye gideceksin? Ahmet hoca Süleyman beyden al randevu demişti bana ama herkes 2 li taramanın bi özelliği yok burda da yaptırabilirsin diyo kendi şehrimde yani. Bende kararsız kaldım.

Kızlar kanamam başladı dua edermisiniz felegim şaştım bir anda Rabbim korusun inşallah

Canim 2 li tarama testi icin izmirde profesor bir arkadasi varmis pr.dr fuat akercan unlu bir doktormus oraya gidicez benimde 2li taramadan cok ultrasyonda herseyini kontrol edicekmis. Ondan sonra ahmet hoca sonucla beraber cagirdi 21 nisanda. Pazartesi gunu hayirlisiyla gorcen sende hic yerinde durmuyorlar elleri ayaklari surekli oynuyor :)

Kızlar kanamam başladı dua edermisiniz felegim şaştım bir anda Rabbim korusun inşallah
Canim korkma gebelikte kanama olabiliyor kanamanin rengi nasil doktorunla bir gorus istersen ara hemen bazen hemen igne yaptirmani istiyot doktorunla gorus hemen.

Biliyorum riskli gebelik uzmanı değil mi Fuat hoca? Ayrıntılı ultrason için gidiyorlar genelde. Bana 2 li testi yaptır sonra gerek olursa yönlendiricez demişti en son. Ama 20. Hafta da ayrıntılı ultrasona giriliyor diye söyledi, 12. Hafta da 2 li tarama testi. Anlamadım seni neden ona yönlendirdi.

Arkadaslar 5. Haftada bebegin kalp atisini duyanlar varmı
Canim bosver dinleme iyi degil bebege zararli 12. Haftadan sonra dinle. Daha yeni olusuyo kalbi. Dinlemek ici yayilan enerji ritmini bozabiliyo ve hücrelere zarar verme ihtimali varmis. Attigini gormeniz yeterli rahatsiz etmeyin yawrucagi bence

Canim bosver dinleme iyi degil bebege zararli 12. Haftadan sonra dinle. Daha yeni olusuyo kalbi. Dinlemek ici yayilan enerji ritmini bozabiliyo ve hücrelere zarar verme ihtimali varmis. Attigini gormeniz yeterli rahatsiz etmeyin yawrucagi bence
Ya benim geçen gittiğim doktor hiç bana sormadan dinletti ozaman 7+2 idi bebişim inşallah bir sorun olmaz. Hatta diğer bebişimi de görmemiştik ozaman daha. Bu dinleme olayına kafam takıldı

Canim benim ikizdi ya belki ondan yonlendirmistir bu saaten sonra gerek kalmamistir belki biri melek oldu gitti.

Ya benim geçen gittiğim doktor hiç bana sormadan dinletti ozaman 7+2 idi bebişim inşallah bir sorun olmaz. Hatta diğer bebişimi de görmemiştik ozaman daha. Bu dinleme olayına kafam takıldı
Olan olmus takilma canim cok sukur bi sorun yok galiba. Bazi doktorlar bisey olmayacagini dusunuyo ve dinletiyo. Bundan sonra dinleme biraz buyusunler ondan sonra dinlet canim korkma sagliklilarki hala seninleler

Canım. Gittim kalp atışını duyduk iğne vurdum ama yinede kan koyu kırmızı değil ama
Canım çok üzüldüm.. nasıl oldun merak ettim şimdi seni.. panik yapma kendine sakın sakin ol çok zor ama bol bol dinlen ayaklarını uzat altına yastık koy..

Canim benim ikizdi ya belki ondan yonlendirmistir bu saaten sonra gerek kalmamistir belki biri melek oldu gitti.
Belki kardeşi sağlıklı olsun diye kendinden fedakarlık etmiştir, Hayırlısı inş. Uykusuzluğunuz var mı ya? Ben 12 de yatıyorum mesela 2.30 da tuvalete kalkıyorum yok bidaha uyuyamıyorum. Hep saçma sapan saatlerde. Birde normalde takmayacağım şeyleri bile takıyorum deli gibi sinirleniyorum içimden ateş fışkırıyor sanki çok değişik ya.

Canim uykusuzluk cok sukur olmuyor ama gec saatlerde yatiyorum ilk zamanlar tuvalete cok kalkiyordum simdi duzeldi uyuduktan sonra kalkmiyorum cok sukur. Sinirlenme cok fazla var bende en ufak seye bide hamilelik baslangicindan beri surekli kabuslar goruyorum surekli bebegime birsey olcak gibi uykumda surekli agliyorum pskolojim bozuldu iyice.

Canım uyumadan once dua et aytel kursi oku öyle yat diğer bildiğin süreleri de oku özellikle Felak nas İhlas sürelerini oku ki kötü rüya gormeyesin

Ben avucumun içine bildiğim duaların hepsini okuyorum sonra karnıma koyuyorum elimi.. uyuyorum ben ama 2 saatte bir tuvalete kalkıyorum.. allahım yavrularımızı korusun inşallah

Kızlar dün sabah 6 da kasılma, ağrı ile birlikte kanamam oldu baya sıvı şekilde aktı, acile geldim kan aldılar yatış yaptılar öğlenden sonra dr geldi ultrason da baktı kese var fakat kanama devam ediyordu, gözetim altında olmamı istedi ,dün saat 1 gibi kanama kesildi bu arada sürekli serum takılı , bu gün kanama yoktu dr geldi kanama var mı dedi yok dedin o arada yine kanamam oldu bir pedi doldurdu neredeyse burada extra bir şey yapmıyorlar zaten ilaçları kullanıyorsun yapacak bir şey yok gözetim altında olman lazım dedi, eğer kanamam pıhtı şekillerde devam ederse coraspirin i bırakmamı söyledi çok zor geçiyor, kanama oldukça göz yaşlarım sel oluyor içim acıyor, çok korkuyorum, bu şekilde kanaması olan var mı

Canım dün benimde başladı, rabbim miniklerimizi bize bağışlasın şimdi durumun nasıl? Benim dün 1 gibi kesildi bu gün yine 2 gibi başladı

Canım dün benimde başladı, rabbim miniklerimizi bize bağışlasın şimdi durumun nasıl? Benim dün 1 gibi kesildi bu gün yine 2 gibi başladı
Canım benim de 11 civarı başladı daha doğrusu silince peceteye geliyordu acil gittim hastaneye istirahat verdi iğne oluyorum progestan kanama gözükmüyor kesilmiş dedi ama yinede bugün günlük pedde pembe kırmızı ortası geldi canım rabbim korusun meleklerimizi moralimiz nasıl düzelecek bilmiyorum çalışıyorum üstelik devamlı izin alacak pozisyonun yok rapor aldım zorla bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…