Kasım - Aralık 2017 Annelerine Özel <3

Sen uzme kendini takilma bunlara insanlar yarım rahimle hamile kalip dogum yapiyor arkadasim,bebegin saglikli gelissin insallah dusununce degismiyor sonuc kolay olmasa da hamileliginin tadini cikar...

Canım endiselenme her doktorun soyledigine de kafanı takma o kadar girmissiniz farklı doktorlara bişey yok demisler se yoktur kendine stres yapma stres daha kötü sonuçlar doguruyo allaha bırak içini ferah tut insallah bişey olmaz saglikla dogurursun evladini

Sen uzme kendini takilma bunlara insanlar yarım rahimle hamile kalip dogum yapiyor arkadasim,bebegin saglikli gelissin insallah dusununce degismiyor sonuc kolay olmasa da hamileliginin tadini cikar...
Canım çok sağol ama ne yapacağımı bilmiyorum artık, elimde değil dua ediyorum hep kendimi rahatlatmaya çalışıyorum yok olmuyor çok stres yaptım

Canım deniyorum olmuyor haftaya kalp atışını dinlemek için araştırdığım iyi bir dr ye gidicem, sürekli ona gidicem takibimi o tapacak, daha önceden elimde olan rahim filmimi de götürüleceğim bakalım o ne diyecek umarım iyi şeyler der dua ediyorum artık

Selam arkadaşlar bende Aralık annesi olacağım inşallah henüz kalp atışını duymadım keseyi görmedim transfer 24 Mart'ta olmuştu testim pozitif salı tekrar bakılacak inşallah sağlıkla devam eder

Arkadaslar bugun kontrole gittim ikiz bebeklerimizden kucuk olanin kalbi durmus cok moralim bozuk diger bebegimiz buyumus Allah onu bize nasip eder insallah.

HEP HAYIRLISI DIYE CIKTIK YOLA CNM RABBIM BUNU HAYIRLI KILMIS DIGER BEBEGININ GELISIMI ICIN BELKIDE HAYIRLISI BUYDU ONUN GELISMESI BUYUMESI VE DAHA SAGLIKLI OLMASI ICIN OLAN OLDU BELKIDE OYLE DUSUN VE UZME NE KENDINI NE DE DIGER YAVRUNU

Selam arkadaşlar bende Aralık annesi olacağım inşallah henüz kalp atışını duymadım keseyi görmedim transfer 24 Mart'ta olmuştu testim pozitif salı tekrar bakılacak inşallah sağlıkla devam eder

hosgeldın mart nısan topıgınden sın demı bende oradan geldım buraya rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın cnm:)

Kizlar kalp atisi dinleme isleminin bebege zarari olma ihtimali varmis. Aranizda dinkeyen yada bu ihtimalden dolayi dinlemeyen varmi. Cihazin isisu zarar verirmis cok kisa dinlenilmeliymis

Kizlar kalp atisi dinleme isleminin bebege zarari olma ihtimali varmis. Aranizda dinkeyen yada bu ihtimalden dolayi dinlemeyen varmi. Cihazin isisu zarar verirmis cok kisa dinlenilmeliymis

benım doktorum dınletmedı hem daha bebek cok kucuk hemde duyulmaz net bebege zarar vermeyelım dıye haftaya dedı ve zaten fazla tutmuyorlar hemen cekıyorlar cnm

benım doktorum dınletmedı hem daha bebek cok kucuk hemde duyulmaz net bebege zarar vermeyelım dıye haftaya dedı ve zaten fazla tutmuyorlar hemen cekıyorlar cnm
Bende dinlemiycem galiba gerek yok doktor kalbin attigini gorurse yeterli bizim icin. Bazen kalp atisini duyuyolar diger gun durmus oluyo. Acaba bu djnleme dolayisi ile mi oldu diye düsunmuyo degilim.

Canim almicaklar zamanla kuculcek yok olucakmis oyle dedi doktor. 8 haftada durmus kalbi digeri bebegim tam haftasindaymis 10 haftalik ulstrasyonda kollari ayaklari surekli oynuyor Allahim bu yawrumu bagisla bana amin..
Canım hiç üzülme benim de ilk gebeliğin öyle oldu oğlum şuan 6 yaşını geçti. Allah sana yavrunu bağışlasın sağlıkla gelsin yavrularımız

Hayırlı olsun canım inşallah sorunsuz geçer hersey cogaliyor uz :)))) bayagi kişi olduk hepimizin evlatlarıni saglikla kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim
İnşallah canım sorunsuz bir şekilde sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah bebeklerimizi
Benim de 27 martta oldu transferim canımdan öğrendim hamile olduğumu. Yarın ve pazartesi tekrarlıcam testleri Rabbim evlatlarımızı korusu inşallah
Bende dinlemiycem galiba gerek yok doktor kalbin attigini gorurse yeterli bizim icin. Bazen kalp atisini duyuyolar diger gun durmus oluyo. Acaba bu djnleme dolayisi ile mi oldu diye düsunmuyo degilim.
Ay ben de dinlemek istemiyorum ozaman yaa korktum şimdi

Bebde biraz arsstirdimda netten korktum

hosgeldın mart nısan topıgınden sın demı bende oradan geldım buraya rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın cnm:)
Hoşbulduk canım evet o tipikte beraberdik inşallah rabbim nasip eder
Aminn inşallah

Amin canim diger bebegim insallah birakmaz bizi Ahmet hocaya gitmedim canim manisadaki kadin dogum doktoruna gittim ultrasyonda bakti 2.bebekte kalp atisi alamiyorum dedi hemde haraket yok dedi gelisme gostermemis uzgunum dedi ama diger bebegi gosterdi cok haraketli ellerini ayaklarini oynatigini gorduk tam haftasindaymis.doktor 1 hafta rapor verdi. ahmet hoca ikili taramadan sonra cagirdi gecmis oksun dedi iyikide bu zamanda durmus dedi ileri donemlerde dursaydi dedi diger bebegide kaybedebilirdik dedi.

Arkadaşlar 5. Haftada bebeğin kalp atışını duyanlar var mi
Geçmiş olsun canım digerini kucağına almayi nasip etsin rabbim

Bana da doktorum üç aya kadar iyi değil demişti bebeğe zarar verebiliyomus o yüzden bizde dinlemedik kalp atışını iyi olduğunu bilelim yeter bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…