Kasım - Aralık 2017 Annelerine Özel <3

Aynen bende henuz inanamiyorum hamileyim diyemiyorumzatwn kaldiki ultrasonda gormeden kalp sesini duymadan inanmak zor,birde calisoyorum bu kanamadan dolayi 10 gun rapor verdi doktor tam okulun sergi gosteri zamanlari surekli rapor almkta zor oluyor,kafam karman corman,senin degerlerin benden yuksek masallah arkadasim insallah bizede nasip etsin,allah guldursun yuzumuzu...

Bende çalışıyorum canım ama sürekli oturuyorum zaten, uzatıyorum bacaklarımı rahatım , inşallah nasip olsun hepimize canım

kızlar ıyı dıleklerınız ıcın cok tsk ederım rabbım bu yolda herkesın yardımcısı olsun

Çok şükür canım , rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, transferden kaç gün sonra kese göründü canım

23. gun canım transferım mart 11 de olmustu benım :)

bu arada senın gebelıkte ıkız olabılır haberın ola :)

Şükürler olsun bugün bende minnakımı gördüm kalp atışlarını duyduk.. tek gözüküyor dedi.allahım inşallahhhhh hepimizin yüzünü güldürür. 2 hafta sonraya çağırdı
İnşallah canım hayırlısıyla alırizr hepimiz meleklerimizi kucagimiza

Şükürler olsun bugün bende minnakımı gördüm kalp atışlarını duyduk.. tek gözüküyor dedi.allahım inşallahhhhh hepimizin yüzünü güldürür. 2 hafta sonraya çağırdı

Cok guzel arkadaşim rabbim saglikla dogmasinida nasip etsin insallah,benimde transferin 24.gunu dun aksam kahverengi sulu bir akinti oldu cok korktum ama devami gelmedi cok sukur,benimde sali kontrol bakalim ne olcak korkuyorum...

Arkadaslar bugun kontrole gittim ikiz bebeklerimizden kucuk olanin kalbi durmus cok moralim bozuk diger bebegimiz buyumus Allah onu bize nasip eder insallah.

Arkadaslar bugun kontrole gittim ikiz bebeklerimizden kucuk olanin kalbi durmus cok moralim bozuk diger bebegimiz buyumus Allah onu bize nasip eder insallah.
Canım çok üzüldüm Allah diğer yavrunu sana bağışlasın inşallah. Kalbi duran bebeği alacaklar mı? Nasıl olacak? Gelişimi çok mu geriydi?

Canım çok üzüldüm Allah diğer yavrunu sana bağışlasın inşallah. Kalbi duran bebeği alacaklar mı? Nasıl olacak? Gelişimi çok mu geriydi?
Canim almicaklar zamanla kuculcek yok olucakmis oyle dedi doktor. 8 haftada durmus kalbi digeri bebegim tam haftasindaymis 10 haftalik ulstrasyonda kollari ayaklari surekli oynuyor Allahim bu yawrumu bagisla bana amin..

Canim almicaklar zamanla kuculcek yok olucakmis oyle dedi doktor. 8 haftada durmus kalbi digeri bebegim tam haftasindaymis 10 haftalik ulstrasyonda kollari ayaklari surekli oynuyor Allahim bu yawrumu bagisla bana amin..
canım Allah hayırlısını versin yavrunu yavrularımızı Allah bizlere bağışlasın inşallah, üzme kendini sakın..

Kızlar aklıma takılan bişeyi sormak istiyorum. Tüp bebek yaptık daha önce düşük vs olmadı ilk deneme tüp bebek tek transfer oldu. Ama bu sayfalarda gördüğüm ve tüp bebek yaptıran bi arkadaşımdan da duydum bebeklerin kalbinin anne karnında durduğu. Evde olunca da bilemiyoruz ne durumda içerde bebek. Kalp durunca bir belirti oluyor mu? Benim midem bulanıyor kalkınca başlıyor bütün gün de halsizlik var 7. Haftadan beri. Kalp durunca bu belirtiler bitiyor mu? Endişelendiğim için soruyorum.

Merhaba dün kontrol için hastaneye gittim bu tüp bebek yapan dr değil, o şehir dışında bana rahimde şekil bozukluğu ile ilgili bir şey dediler mi diye sordu, 3 yıl önce gittiğim dr muayenesinde demişti daha sonra başka dr lere gittim bu tüp bebeği yapan dr prof. ona sormuştum daha önce rahimde şekil bozukluğu var demişlerdi öyle bir şey var mı dedim hayır gayet iyi dedi, rahim filmi de çekilmişti olsa görmez miydi yoksa bu iki doktor nasıl böyle bir şey desin, ve daha çok muayenelerim oldu kimse demedi, miyom ameliyatı oldum oda prof du oda öyle bir şey söylemedi kafam çok karışık, ve ne yazık ki okuduğum kadarıyla hamilelikte sonuçları çok kötü hamileyim diye sevinemedim gitti , bu konu hakkında bildiğiniz var mı

Ah canım rabbim yardımcın olsun inşallah diğer bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın, çok zor süreçler yaşıyoruz Allah yardımcımız olsun

Canim ben hicbisi hissetmedim 1 hafta evel kalbi durmus dun doktor ultrasyonda kontrol ederkene ortaya cikti

Canım çok üzüldüm ama hep hayırlısını diledik. Allah en iyisini en hayırlısı neyse onu nasip etsin. Allah diğer yavrunu sana bağışlasın. Kime gittin kontrole Ahmet Hoca ya mı? Başka bir şey söledi mi?

Merhaba arkadaşlar bende bugün hamile olduğumu öğrendim. 2 günde 1 tekrarlıcam.
İnşallah aralık annesi olacağım ben de sağlıkla kucağımıza alalım inş
Hayırlı olsun canım inşallah sorunsuz geçer hersey cogaliyor uz :)))) bayagi kişi olduk hepimizin evlatlarıni saglikla kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…