- 17 Şubat 2015
- 879
- 969
- 53
- 50
Canım ben haftada bir proluton iğne kullanıyorum, günde üç defa 1 tane estrofem, günde bir defa coraspirin kullanıyorum, benim de kese görme günüm haftaya salıydı kanama olunca gittik işte şükür gördük, değerlerim 11. Gün 334 13. Gün 1032 , inan ki canım korkudan hiç heyecan yaşayamıyorumhamile olduğuma inanamıyorum, hep endişe huzurla, mutlulukla hamileyim diyemiyorum Rabbim yardımcımız oldun emeklerimizi boşa çıkarmasın hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Bende çalışıyorum canım ama sürekli oturuyorum zaten, uzatıyorum bacaklarımı rahatım , inşallah nasip olsun hepimize canımAynen bende henuz inanamiyorum hamileyim diyemiyorumzatwn kaldiki ultrasonda gormeden kalp sesini duymadan inanmak zor,birde calisoyorum bu kanamadan dolayi 10 gun rapor verdi doktor tam okulun sergi gosteri zamanlari surekli rapor almkta zor oluyor,kafam karman corman,senin degerlerin benden yuksek masallah arkadasim insallah bizede nasip etsin,allah guldursun yuzumuzu...
Çok şükür canım , rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, transferden kaç gün sonra kese göründü canım
Canım ben haftada bir proluton iğne kullanıyorum, günde üç defa 1 tane estrofem, günde bir defa coraspirin kullanıyorum, benim de kese görme günüm haftaya salıydı kanama olunca gittik işte şükür gördük, değerlerim 11. Gün 334 13. Gün 1032 , inan ki canım korkudan hiç heyecan yaşayamıyorumhamile olduğuma inanamıyorum, hep endişe huzurla, mutlulukla hamileyim diyemiyorum Rabbim yardımcımız oldun emeklerimizi boşa çıkarmasın hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
İnşallah canım hayırlısıyla alırizr hepimiz meleklerimizi kucagimizaŞükürler olsun bugün bende minnakımı gördüm kalp atışlarını duyduk.. tek gözüküyor dedi.allahım inşallahhhhh hepimizin yüzünü güldürür. 2 hafta sonraya çağırdı
Şükürler olsun bugün bende minnakımı gördüm kalp atışlarını duyduk.. tek gözüküyor dedi.allahım inşallahhhhh hepimizin yüzünü güldürür. 2 hafta sonraya çağırdı
Şükürler olsun bugün bende minnakımı gördüm kalp atışlarını duyduk.. tek gözüküyor dedi.allahım inşallahhhhh hepimizin yüzünü güldürür. 2 hafta sonraya çağırdı
Tek kese göründü, hayırlı sağlıklı olsun yeterbu arada senın gebelıkte ıkız olabılır haberın ola :)
Canım çok üzüldüm Allah diğer yavrunu sana bağışlasın inşallah. Kalbi duran bebeği alacaklar mı? Nasıl olacak? Gelişimi çok mu geriydi?Arkadaslar bugun kontrole gittim ikiz bebeklerimizden kucuk olanin kalbi durmuscok moralim bozuk diger bebegimiz buyumus Allah onu bize nasip eder insallah.
Canim almicaklar zamanla kuculcek yok olucakmis oyle dedi doktor. 8 haftada durmus kalbiCanım çok üzüldüm Allah diğer yavrunu sana bağışlasın inşallah. Kalbi duran bebeği alacaklar mı? Nasıl olacak? Gelişimi çok mu geriydi?
canım Allah hayırlısını versin yavrunu yavrularımızı Allah bizlere bağışlasın inşallah, üzme kendini sakın..Canim almicaklar zamanla kuculcek yok olucakmis oyle dedi doktor. 8 haftada durmus kalbidigeri bebegim tam haftasindaymis 10 haftalik ulstrasyonda kollari ayaklari surekli oynuyor Allahim bu yawrumu bagisla bana amin..
Ah canım rabbim yardımcın olsun inşallah diğer bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın, çok zor süreçler yaşıyoruz Allah yardımcımız olsunArkadaslar bugun kontrole gittim ikiz bebeklerimizden kucuk olanin kalbi durmuscok moralim bozuk diger bebegimiz buyumus Allah onu bize nasip eder insallah.
Merhaba dün kontrol için hastaneye gittim bu tüp bebek yapan dr değil, o şehir dışında bana rahimde şekil bozukluğu ile ilgili bir şey dediler mi diye sordu, 3 yıl önce gittiğim dr muayenesinde demişti daha sonra başka dr lere gittim bu tüp bebeği yapan dr prof. ona sormuştum daha önce rahimde şekil bozukluğu var demişlerdi öyle bir şey var mı dedim hayır gayet iyi dedi, rahim filmi de çekilmişti olsa görmez miydi yoksa bu iki doktor nasıl böyle bir şey desin, ve daha çok muayenelerim oldu kimse demedi, miyom ameliyatı oldum oda prof du oda öyle bir şey söylemedi kafam çok karışık, ve ne yazık ki okuduğum kadarıyla hamilelikte sonuçları çok kötühamileyim diye sevinemedim gitti , bu konu hakkında bildiğiniz var mı
Arkadaslar bugun kontrole gittim ikiz bebeklerimizden kucuk olanin kalbi durmuscok moralim bozuk diger bebegimiz buyumus Allah onu bize nasip eder insallah.
Hayırlı olsun canım inşallah sorunsuz geçer hersey cogaliyor uz :)))) bayagi kişi olduk hepimizin evlatlarıni saglikla kucagimiza almayi nasip etsin RabbimMerhaba arkadaşlar bende bugün hamile olduğumu öğrendim. 2 günde 1 tekrarlıcam.
İnşallah aralık annesi olacağım ben de sağlıkla kucağımıza alalım inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?