İğne yaptırsam başka bir sıkıntı olur mu acaba, hani dr bir şey demeden fln olur muCanım keşke tekrar arayıp durumu anlatsaydin belki iğne yaparlardı istirahat verirler belki eğer pembeyse rahat ol rengi ne bilim tekrarlardim git avile progestan yaptır yanlış anlama önlem için diyorum çok dikkat et bu aralar iş güç yapılır yorma kendini ayaklarının altına yastık koy
Şuan bir şey yok tek wc lik oldu ama daha önce jel ile geldiği gibi değildi fazlaydı ve sıvıydı şuan bir şey yok 8 de jel yaptım bu defa zor gitti içeri ve çıkardığımda batmıştıCanım keşke tekrar arayıp durumu anlatsaydin belki iğne yaparlardı istirahat verirler belki eğer pembeyse rahat ol rengi ne bilim tekrarlardim git avile progestan yaptır yanlış anlama önlem için diyorum çok dikkat et bu aralar iş güç yapılır yorma kendini ayaklarının altına yastık koy
Proluton igneyi drler genelde yaptiriyor yinede bilmiyorum nasıl olur dua et insallah bisey olmamistir kullaniyormiydun o igneyi baska dr ye gitsen muayene olsanİğne yaptırsam başka bir sıkıntı olur mu acaba, hani dr bir şey demeden fln olur mu
Transferinin kacinci günüProluton igneyi drler genelde yaptiriyor yinede bilmiyorum nasıl olur dua et insallah bisey olmamistir kullaniyormiydun o igneyi baska dr ye gitsen muayene olsan
Transferinin kacinci günüŞuan bir şey yok tek wc lik oldu ama daha önce jel ile geldiği gibi değildi fazlaydı ve sıvıydı şuan bir şey yok 8 de jel yaptım bu defa zor gitti içeri ve çıkardığımda batmıştı
Proluton iğne veriyorlar benim bildiğim normal bir dr gitsen bile yaparlar bunu progestan takviyesi kanamayı kesiyor.. kendini üzme moralini düşürmeŞuan bir şey yok tek wc lik oldu ama daha önce jel ile geldiği gibi değildi fazlaydı ve sıvıydı şuan bir şey yok 8 de jel yaptım bu defa zor gitti içeri ve çıkardığımda batmıştı
19. Gün canımTransferinin kacinci günü
Haftada bir yaptırıyorum, pazar günleri , şimdi kanama yok Allah korusun bir şey olmuş olsa çok mu kanama olurdu çok olmadıProluton iğne veriyorlar benim bildiğim normal bir dr gitsen bile yaparlar bunu progestan takviyesi kanamayı kesiyor.. kendini üzme moralini düşürme
Pazar günleri yaptırıyorum canımProluton igneyi drler genelde yaptiriyor yinede bilmiyorum nasıl olur dua et insallah bisey olmamistir kullaniyormiydun o igneyi baska dr ye gitsen muayene olsan
canım inşallah herşey yolundadır ama yinede dr görüş yada başka dr. dozunu değiştirirler üç gün arayla olanlar var her gün olanlar var.. içinde kalmasın birşey olmaz git dr sen. Kanamanın kesilmesi iyi ama yinede doktor seni daha iyi yönlendirir hepimiz için her şey güzel olsun inşallahhhhhHaftada bir yaptırıyorum, pazar günleri , şimdi kanama yok Allah korusun bir şey olmuş olsa çok mu kanama olurdu çok olmadı
19. Gün canım
canım merhaba ne yaptın gittin mi doktora. bence kesin doktora git hatta kendi doktorunla da mutlaka görüş. arkadaşların dediği gibi iğne takviyesi verir eğer kanama alanın varsa.Pazar günleri yaptırıyorum canım
Canım şimdi hastahaneden çıktım, dr üstten muayene etti keseyi gördük kanama için bir şey demedi extra ilaç yazmıcam ,zaten bu durumlar için gerekli olanları kullanıyorsun dedi, pruluton iğne yaptırayım mı pazar günleri normalde yaptırıyorum dedim, doktoruna sor dedi , pazarı beklemene gerek olmayabilir dedi küçük yerde yaşıyorum tüp bebek yaptırdığım yer şehir dışı tüp bebek olduğu için çokta fikirleri yok sanırım, özel hastane de yok devlet hastanesi ve yeni mezun olmuş gelmiş dr ler varBenimde transferimin 23.gunu aksam dun sulu kahverengi bir akinti oldu ve kesildi hemen ama cok korktum,doktor hemen iki estrofem ic dedi ictim,dinleniyorum bugun okula gidemedim bakalim daha gitmedik doktora ne diycek,allahim daha keseyi gormeye gidememis kalp atisi duyamamisken bunu yasamak rabbim kimseye tattirmasin bunu,emeklerimizin dualarimizin karsiligini alalim insallah hepimiz...
Gittim canım bu bir şey demedi keseyi gördük durumu iyi dedi iğne için kendi hastaneme ulaşmaya çalışıyorumcanım merhaba ne yaptın gittin mi doktora. bence kesin doktora git hatta kendi doktorunla da mutlaka görüş. arkadaşların dediği gibi iğne takviyesi verir eğer kanama alanın varsa.
Canım şimdi hastahaneden çıktım, dr üstten muayene etti keseyi gördük kanama için bir şey demedi extra ilaç yazmıcam ,zaten bu durumlar için gerekli olanları kullanıyorsun dedi, pruluton iğne yaptırayım mı pazar günleri normalde yaptırıyorum dedim, doktoruna sor dedi , pazarı beklemene gerek olmayabilir dedi küçük yerde yaşıyorum tüp bebek yaptırdığım yer şehir dışı tüp bebek olduğu için çokta fikirleri yok sanırım, özel hastane de yok devlet hastanesi ve yeni mezun olmuş gelmiş dr ler varkendi dr ile direkt görüşemiyorum hemşireleri arıyorum hala ulaşamadım bakalım ne diyecekler , dün fazla ayakta kaldım ondan olabilir kese iyi dedi bilmiyorum umarım sorun yoktur
Ne güzel ne güzel Rabbim arttırsin :)) saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallahTebrik edwrim canim Allah kucagina almayi nasip etsin 3 tane ikiz annesi olduk masallah :)
Canım korkma insallah bişey olmamıştır eğer kırmızı ve sürekli olmuyorsa ara ara olmasını normal karsiliyorlar ama stres yapma stres çok etkiliyorHaftada bir yaptırıyorum, pazar günleri , şimdi kanama yok Allah korusun bir şey olmuş olsa çok mu kanama olurdu çok olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?