Kasım - Aralık 2017 Annelerine Özel <3

İğne yaptırsam başka bir sıkıntı olur mu acaba, hani dr bir şey demeden fln olur mu

Şuan bir şey yok tek wc lik oldu ama daha önce jel ile geldiği gibi değildi fazlaydı ve sıvıydı şuan bir şey yok 8 de jel yaptım bu defa zor gitti içeri ve çıkardığımda batmıştı

İğne yaptırsam başka bir sıkıntı olur mu acaba, hani dr bir şey demeden fln olur mu
Proluton igneyi drler genelde yaptiriyor yinede bilmiyorum nasıl olur dua et insallah bisey olmamistir kullaniyormiydun o igneyi baska dr ye gitsen muayene olsan

Şuan bir şey yok tek wc lik oldu ama daha önce jel ile geldiği gibi değildi fazlaydı ve sıvıydı şuan bir şey yok 8 de jel yaptım bu defa zor gitti içeri ve çıkardığımda batmıştı
Proluton iğne veriyorlar benim bildiğim normal bir dr gitsen bile yaparlar bunu progestan takviyesi kanamayı kesiyor.. kendini üzme moralini düşürme

Proluton iğne veriyorlar benim bildiğim normal bir dr gitsen bile yaparlar bunu progestan takviyesi kanamayı kesiyor.. kendini üzme moralini düşürme
Haftada bir yaptırıyorum, pazar günleri , şimdi kanama yok Allah korusun bir şey olmuş olsa çok mu kanama olurdu çok olmadı

Canım
Haftada bir yaptırıyorum, pazar günleri , şimdi kanama yok Allah korusun bir şey olmuş olsa çok mu kanama olurdu çok olmadı
canım inşallah herşey yolundadır ama yinede dr görüş yada başka dr. dozunu değiştirirler üç gün arayla olanlar var her gün olanlar var.. içinde kalmasın birşey olmaz git dr sen. Kanamanın kesilmesi iyi ama yinede doktor seni daha iyi yönlendirir hepimiz için her şey güzel olsun inşallahhhhh

Benimde transferimin 23.gunu aksam dun sulu kahverengi bir akinti oldu ve kesildi hemen ama cok korktum,doktor hemen iki estrofem ic dedi ictim,dinleniyorum bugun okula gidemedim bakalim daha gitmedik doktora ne diycek,allahim daha keseyi gormeye gidememis kalp atisi duyamamisken bunu yasamak rabbim kimseye tattirmasin bunu,emeklerimizin dualarimizin karsiligini alalim insallah hepimiz...

Kizlar baska bi doktora gittim i bahsettigim gobek sagindaki agri icin. Kalan yumurtalar cok buyumus onun agrisiymis bayada vardi keseyi zor gorduk yani. Kendiliginden kuculurmus yapacak bisey yok dedi haftaya trkrar gel dedi. Nefes promlemi ve karinda sislik sertlik artarsa gel hemen dedi

Canım şimdi hastahaneden çıktım, dr üstten muayene etti keseyi gördük kanama için bir şey demedi extra ilaç yazmıcam ,zaten bu durumlar için gerekli olanları kullanıyorsun dedi, pruluton iğne yaptırayım mı pazar günleri normalde yaptırıyorum dedim, doktoruna sor dedi , pazarı beklemene gerek olmayabilir dedi küçük yerde yaşıyorum tüp bebek yaptırdığım yer şehir dışı tüp bebek olduğu için çokta fikirleri yok sanırım, özel hastane de yok devlet hastanesi ve yeni mezun olmuş gelmiş dr ler var kendi dr ile direkt görüşemiyorum hemşireleri arıyorum hala ulaşamadım bakalım ne diyecekler , dün fazla ayakta kaldım ondan olabilir kese iyi dedi bilmiyorum umarım sorun yoktur

canım merhaba ne yaptın gittin mi doktora. bence kesin doktora git hatta kendi doktorunla da mutlaka görüş. arkadaşların dediği gibi iğne takviyesi verir eğer kanama alanın varsa.
Gittim canım bu bir şey demedi keseyi gördük durumu iyi dedi iğne için kendi hastaneme ulaşmaya çalışıyorum

Kızlar şimdi ulaştım hemşirelerle konuştum, embriyo yerleşmedi, kese oluşması esnasında bu tip kanamalar olabiliyor, kanamayı takip edin eğer bir pedi dolduracak şekildeyse o zaman iğneyi erken tarihe çekiyoruz dedi bende o kadar olmadı inşallah olmaz canlarım dualarınızı istiyorum

Ben daha keseyi gormeye gitmedim gunumuz sali cunku ama lekelenme o andan sonra olmadi ben hergun iki ampul progesteron igne kullaniyorum,sabah 2 aksam 2 estrofem kullaniyorum,sevindim senin adina,biraz rahatlamissindir,kan degerlerin kacti canim senin, bakalim benim durum ne olcak,hayirlisi hakkimizda

Canım ben haftada bir proluton iğne kullanıyorum, günde üç defa 1 tane estrofem, günde bir defa coraspirin kullanıyorum, benim de kese görme günüm haftaya salıydı kanama olunca gittik işte şükür gördük, değerlerim 11. Gün 334 13. Gün 1032 , inan ki canım korkudan hiç heyecan yaşayamıyorum hamile olduğuma inanamıyorum, hep endişe huzurla, mutlulukla hamileyim diyemiyorum Rabbim yardımcımız oldun emeklerimizi boşa çıkarmasın hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Canım korkma insallah bişey olmamıştır eğer kırmızı ve sürekli olmuyorsa ara ara olmasını normal karsiliyorlar ama stres yapma stres çok etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…