• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım - Aralık 2017 Annelerine Özel <3

Teşekkür ederim canım valla bana da bu haftaya kadar hep tek dediler ama dün 2 tane dediler belki sana da bir sürpriz olur :)
Canım merhaba bugün kese görmeye gittim şükür 6+1 gördük kalp atışında duyduk ama doktor kesenin yanında birşey gördü haftaya daha netlestirmedim dedi tedirginligim doktorda emin konuşmadı sadece kan akışı var dedi irşada ama ne olduğundan emin değilim dedi peki senin doktor diğer keseyi gormusmuydu acaba benimki gibi mı oldu tedirgin iyi şeylere yormak istiyorum korkuyorum da:dua:

kızlar bugun keseyı gordum ve 2 adet :) kalplerı olusmus ama kalp atısı var dınletmeyecegım dedı daha cok kucuk haftaya tekrar gel dedı bıde foto verdı :) cok sukur rabbıme rabbım kucagıma almayıda nasıp etsın ıns. tam 6 haftalıkmısım suan

rabbım ısteyen herkese versın herkese saglıklı sıhhatlı kucagına almayı nasıp etsın:dua::dua::dua:

Canım merhaba bugün kese görmeye gittim şükür 6+1 gördük kalp atışında duyduk ama doktor kesenin yanında birşey gördü haftaya daha netlestirmedim dedi tedirginligim doktorda emin konuşmadı sadece kan akışı var dedi irşada ama ne olduğundan emin değilim dedi peki senin doktor diğer keseyi gormusmuydu acaba benimki gibi mı oldu tedirgin iyi şeylere yormak istiyorum korkuyorum da:dua:

korkma cnm emın ol ıyı bıseydır:)

kızlar bugun keseyı gordum ve 2 adet :) kalplerı olusmus ama kalp atısı var dınletmeyecegım dedı daha cok kucuk haftaya tekrar gel dedı bıde foto verdı :) cok sukur rabbıme rabbım kucagıma almayıda nasıp etsın ıns. tam 6 haftalıkmısım suan

rabbım ısteyen herkese versın herkese saglıklı sıhhatlı kucagına almayı nasıp etsın:dua::dua::dua:
. Çok çok sevindim allahım hayırlısı olsun bende yarın gidicem rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah

Kızlar konusunuda actim ama kimse yazmadi bi cevap.
transferin 18. Gunundeyim. 4+6 günluk. Keseyi gormedik daha 9 gunu var. Benim 4 gündur gobek hizasinin 3 parmak saginda agrim var ara ara gelip gidiyo. asiri siddetli degil ama rahatsiz ediyo. Karin alti degil kasiklarimda uzakta. Ama yinede dis gebelik olabilirmiki. Kanamamda yok kasiklarinda agrimiyo. Sadece migde agrisi gibi gelip gidiyo. Boyle bisey yasayan varmi?
Doktorum il disinda ulasamiyirum.
Canım benimde oluyordu kasuklarım değilde sanki rahimimde bir ağrı gibi birşey hissediyordum şükür geçtiler ama dr kese için yarın gidicem.. bir şey yoktur kötü düşünme mutlu ol hisset bebeğini

Kızlar alıntı yapayım dedim yapamadım sanırım nereye tikliyordum unuttum.neyse teşekkür ederim kızlar inşallah sorun yoktur.@datse022 canım maşallah seninde hayırlı olsun iki embryon transver edildi benim tekti.elif83 canım sende değil güzel haber bekliyoruz inşallah :dua:ben haftaya çarşamba tekrar gideceğim datse022 canım sen nezaman gideceksin

canım korkma olsa olsa 2. bir kesedir o başka ne olacak :) benim hiç alttan bakılmadı. Alttan bakılsa görülürdü ilk kese 5+4 de karındna göründü. ilk bebişin kalp atışı 7+2 de duyuldu yine karından. 2. kese ve kalp atışı ise 8+1 de yine karından göründü. ama dediğim gibi alttan bakılsa daha erken görünebilirdi ama karındna baktığın için görünmedi. bunda korkacak panik yapacak bişey yok içini ferah tut.

tebrikler canım ikiz anneleri çoğalıyor desene :)

Kızlar alıntı yapayım dedim yapamadım sanırım nereye tikliyordum unuttum.neyse teşekkür ederim kızlar inşallah sorun yoktur.@datse022 canım maşallah seninde hayırlı olsun iki embryon transver edildi benim tekti.elif83 canım sende değil güzel haber bekliyoruz inşallah :dua:ben haftaya çarşamba tekrar gideceğim datse022 canım sen nezaman gideceksin

cnm hafaya crsba gıdecem kalp atısları ıcın ıns. :dua::dua::dua::nazar::nazar::nazar:

tebrikler canım ikiz anneleri çoğalıyor desene :)

saglıkla kucaklarımıza almayı nasıp etsın yaradan cnm :dua::dua::dua:

Canım hayırlı olsun ikizler çoğaldı kızlar kaç kişi oldunuz.:)))

Tebrik edwrim canim Allah kucagina almayi nasip etsin 3 tane ikiz annesi olduk masallah :)

Bugün bütün gün belim ağırdı, kasığım ağırdı hala batma var hiç ağrım vs yoktu ayrıca lavaboda peçeteye kan geldi :KK43: ne olacak bu halimiz , korku içinde oldu mu olmadımı gitti mi kaldı mı :KK43: bu gün çok kötüyüm hem psikolojik hem fizyolojik :KK43: sizlerde de bu kadar ağrı oluyor mu? Sadece kasıkta değil anlamıyorum neresi karnımda fln da var

Çok şükür canım , rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, transferden kaç gün sonra kese göründü canım

Bugün bütün gün belim ağırdı, kasığım ağırdı hala batma var hiç ağrım vs yoktu ayrıca lavaboda peçeteye kan geldi :KK43: ne olacak bu halimiz , korku içinde oldu mu olmadımı gitti mi kaldı mı :KK43: bu gün çok kötüyüm hem psikolojik hem fizyolojik :KK43: sizlerde de bu kadar ağrı oluyor mu? Sadece kasıkta değil anlamıyorum neresi karnımda fln da var
Kan derken canım kırmızı mı aradı mı doktoru

Kan derken canım kırmızı mı aradı mı doktoru
Yok canım dr direk aramıyorum zaten hastaneyi arıyor hemşirelerle görüşüyorum gerek olunca dr arıyor, pozitif sonucu hemşirelere bildirdim ertesi gün dr aradı o şekilde , hastanede tüp bebek bölümü kapalı oluyor daha önce jelle birlikte gelmişti olabilir dediler, dinlen dediler ama bu defa farklıydı :KK43: öldüm ağlamaktan, korkuyorum :KK61:

Yok canım dr direk aramıyorum zaten hastaneyi arıyor hemşirelerle görüşüyorum gerek olunca dr arıyor, pozitif sonucu hemşirelere bildirdim ertesi gün dr aradı o şekilde , hastanede tüp bebek bölümü kapalı oluyor daha önce jelle birlikte gelmişti olabilir dediler, dinlen dediler ama bu defa farklıydı :KK43: öldüm ağlamaktan, korkuyorum :KK61:
Canım keşke tekrar arayıp durumu anlatsaydin belki iğne yaparlardı istirahat verirler belki eğer pembeyse rahat ol rengi ne bilim tekrarlardim git avile progestan yaptır yanlış anlama önlem için diyorum çok dikkat et bu aralar iş güç yapılır yorma kendini ayaklarının altına yastık koy:anne:

Back