Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya bende dikkat ediyim ozamanOfff bende hep tuzlu şeyler ekşi seyler istiyorum ama doktor bana tuzu yasakladı daha az önce doktordan geldim tuz en tehlikeli şey kesinlikle yemeyeceksin dedi. Peyniri suda beklet dedi. 4 gözle kirazların olmasını bekliyorum çok fazla giyemezsin şekerli meyvelerden dedi.
Aa masallah canim cok sevindim benimde ikiz hayirlisiyla kucagimiza almak nasip olur insallah :)amin canım çok teşekkür ederim hepimize inşallah :)
Kan sulandırıcı da kullanıyorum canim Göbek ten bunlar kalcadan olanlar progestan igne canimİğneler kan sulandırıcı mı cnm? Ben bugün crinone jeli bıraktım, progestan da 1 hafta sonraki muayeneden sonra bırakıcam Ahmet hoca öle söledi. Darısı başınıza.
Kızlar gebeliği en erken olan ben miyim acaba topikte? Şundan dolayı soruyorum ; hamilelik takviminde bebeğinizin hareketlerini görebilirsiniz yazınca heyecanlandım, gidişte gören var mı? Ya daha ancak hamile olduğumu kabul edilen galiba Yeni yeni düşünüp düşünüp heyecanlanıyorum
Galiba sensin canim ama bizde hemen ardından geliyoruz . bende hergün gelişmeleri okudukça heycanlaniyorum
Ay süper ya hatta aynı haftadayız :) aramızda 3-4 gün var :)) inşallah sağlıkla kucağımıza alırız :)Aa masallah canim cok sevindim benimde ikiz hayirlisiyla kucagimiza almak nasip olur insallah :)
Ayyyy ne güzel bende başta ikiz olsun istedim ama tek çıktı hayırlı olsun canım bebislerin çok sevindimkızlaaaaar dün tüp bebek doktoruma gittim. Malum ben 10 günde bir doktora gidiyorum biliyorsunuz daha önce yazmıştım ve ne görelim. 2. bir kese daha var. Daha önce hiçbir doktor görmemişti ve kalp atışı da var kesede yani iki bebişim varmış şok oldum. ilk başta ikiz dedim tek çıktı baya bi üzüldüm şimdi ise tam kendimi tek bebişe alıştırmışken 2 tane olduğunu öğrendim :)
Ben günde iki defa kullanıyorum canimArkadaslar jel varya onu gunde kac defa kullaniyorsunuz
Teşekkür ederim canım valla bana da bu haftaya kadar hep tek dediler ama dün 2 tane dediler belki sana da bir sürpriz olur :)Ayyyy ne güzel bende başta ikiz olsun istedim ama tek çıktı hayırlı olsun canım bebislerin çok sevindim
Jel bana şişkinlik yapiyor karnım rahatsiz oluyor sizdede oylemiBen günde iki defa kullanıyorum canim
Jeli yaptiktan sonra kalkip yurumek gerekiyor galibaBen günde iki defa kullanıyorum canim
Galiba nedir canım sen bu jeli kullanmıyor musun? Öyle olduğunu bilmiyor musun?Jeli yaptiktan sonra kalkip yurumek gerekiyor galiba
Herkeste öyle canımJel bana şişkinlik yapiyor karnım rahatsiz oluyor sizdede oylemi
Tabiki enaz 15 dakika yürümesi gerekir yoksa etkisi olmaz kiGaliba nedir canım sen bu jeli kullanmıyor musun? Öyle olduğunu bilmiyor musun?
Canım kan testi yapmadın mi değerlerin kaç çıktı eğer iki katı artmis sa dış gebelik değildir endiselenmeKızlar konusunuda actim ama kimse yazmadi bi cevap.
transferin 18. Gunundeyim. 4+6 günluk. Keseyi gormedik daha 9 gunu var. Benim 4 gündur gobek hizasinin 3 parmak saginda agrim var ara ara gelip gidiyo. asiri siddetli degil ama rahatsiz ediyo. Karin alti degil kasiklarimda uzakta. Ama yinede dis gebelik olabilirmiki. Kanamamda yok kasiklarinda agrimiyo. Sadece migde agrisi gibi gelip gidiyo. Boyle bisey yasayan varmi?
Doktorum il disinda ulasamiyirum.
Keşke bende hep ikiz olsun istedim şimdiye kadar hep tek dediler olsun yine de hakkımızda hayirlisiTeşekkür ederim canım valla bana da bu haftaya kadar hep tek dediler ama dün 2 tane dediler belki sana da bir sürpriz olur :)