• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım - Aralık 2017 Annelerine Özel <3

Offf bende hep tuzlu şeyler ekşi seyler istiyorum ama doktor bana tuzu yasakladı daha az önce doktordan geldim tuz en tehlikeli şey kesinlikle yemeyeceksin dedi. Peyniri suda beklet dedi. 4 gözle kirazların olmasını bekliyorum çok fazla giyemezsin şekerli meyvelerden dedi.
Ya bende dikkat ediyim ozaman

İğneler kan sulandırıcı mı cnm? Ben bugün crinone jeli bıraktım, progestan da 1 hafta sonraki muayeneden sonra bırakıcam Ahmet hoca öle söledi. Darısı başınıza.
Kan sulandırıcı da kullanıyorum canim Göbek ten bunlar kalcadan olanlar progestan igne canim

Kızlar gebeliği en erken olan ben miyim acaba topikte? Şundan dolayı soruyorum ; hamilelik takviminde bebeğinizin hareketlerini görebilirsiniz yazınca heyecanlandım, gidişte gören var mı? Ya daha ancak hamile olduğumu kabul edilen galiba Yeni yeni düşünüp düşünüp heyecanlanıyorum:nazar:
Galiba sensin canim ama bizde hemen ardından geliyoruz .:anneadayı: bende hergün gelişmeleri okudukça heycanlaniyorum

kızlaaaaar dün tüp bebek doktoruma gittim. Malum ben 10 günde bir doktora gidiyorum biliyorsunuz daha önce yazmıştım ve ne görelim. 2. bir kese daha var. Daha önce hiçbir doktor görmemişti ve kalp atışı da var kesede yani iki bebişim varmış şok oldum. ilk başta ikiz dedim tek çıktı baya bi üzüldüm şimdi ise tam kendimi tek bebişe alıştırmışken 2 tane olduğunu öğrendim :)
Ayyyy ne güzel bende başta ikiz olsun istedim ama tek çıktı hayırlı olsun canım bebislerin çok sevindim

Kızlar konusunuda actim ama kimse yazmadi bi cevap.
transferin 18. Gunundeyim. 4+6 günluk. Keseyi gormedik daha 9 gunu var. Benim 4 gündur gobek hizasinin 3 parmak saginda agrim var ara ara gelip gidiyo. asiri siddetli degil ama rahatsiz ediyo. Karin alti degil kasiklarimda uzakta. Ama yinede dis gebelik olabilirmiki. Kanamamda yok kasiklarinda agrimiyo. Sadece migde agrisi gibi gelip gidiyo. Boyle bisey yasayan varmi?
Doktorum il disinda ulasamiyirum.

Kızlar konusunuda actim ama kimse yazmadi bi cevap.
transferin 18. Gunundeyim. 4+6 günluk. Keseyi gormedik daha 9 gunu var. Benim 4 gündur gobek hizasinin 3 parmak saginda agrim var ara ara gelip gidiyo. asiri siddetli degil ama rahatsiz ediyo. Karin alti degil kasiklarimda uzakta. Ama yinede dis gebelik olabilirmiki. Kanamamda yok kasiklarinda agrimiyo. Sadece migde agrisi gibi gelip gidiyo. Boyle bisey yasayan varmi?
Doktorum il disinda ulasamiyirum.
Canım kan testi yapmadın mi değerlerin kaç çıktı eğer iki katı artmis sa dış gebelik değildir endiselenme

Back