Kasım anneleri merhaba bende kasım annesiyim

yeni arkadaşlarımızda gelmiş baksana
zeyno brooke oh oh çoğalıyoruzzzzzzzzz
ne güzel yaaaaaaaaaa
ben burdan çok şey paylaşıcağımıza inanıyorum

Oy Oy Oyyyyy Bizim Güzel Annemizzin Artikk Bir Sayfasii ...................
Arkadaşlar Hayirli Sağlikli Uzun ömürlü Birşekilde Bebeklerinizi Kucaklariniza Alirsiniz Inşallah...
Ben De Bugün Ikili Testte Gidecemm Hayirli Bakalim Inşallah Bir Problem çikmaz.......

kızalr bende sizi arıyorum yaaaaaaa
merhaba arkadaşlar bende eylül annesiyim sayfanızı
ziyaret edeyim dedim.iki tane dünya tatlısı arkadaşım var burdada da
onları arıyodummmm aaaaaaaaaaaa bide ne göreyimmmmm.
hoş sohbetler kızlar allah hayırlısıyla
bebelerinizi kucağınıza almayı nasip etsinnnnnn

arkadaşlar bende 12 kasın annesi olcam inşallah şimdi 5+1 haftalık.geçen doktora gittiğimde 4+5 haftalıktı karından ultrasonla keseyi göremedik daha çok kücük ancak vajinal ultrasonla görebiliriz dedi onuda ben istemedim 10 gün sonraya randevu verdi çok sabırsızlanıyorum günler geçmiyoo sanki

ayşenurcum esrammmmmmmmm
canlarım benim ya
çok seviyorum ben sizleri

mysever hoşgeldin canım
ama hemen çıkmışsın denk gelemedik
bende istanbuldayım sen hangi dr a gidiyorsun
ben henüz gitmedim
araştırma içerisindeyim
bende bugün itibariyle 4 hafta 4 günlük hamişim
inşallah bwnim ve hepimizin hamileliğe de 4/4 lük geçer

dilekcim nasılsın görüşmiyeli allahım sana ve bebişne sağlık versin canım kendine iyi bak

ay arifecim sana bir şey sorucam
ben çok sık idrara gidiyorum ve sabahları çok gazım oluyor bu normalmidir fıstık ya

canım biz çıkıyoruz bitanem
sana iyi akşamlar
inşallah yarın denk gelirde görüşürüz cnm
kendine ve bebişe ii bak canım

dilekcim iyi akşamlar canım bende çok sık idrara çıkıyorum gaz çıkma olayını çok fazla yaşamadım ama normaldir diye düşünüyorum sen yinede dr gittiğin zaman bir sor canım ya
sende bebişin ,eşin ve kendine iyi bak görüşürüz

merhaba bende kasım annesiyim aranıza yeni katıldım.çok mutluyum.bizde8 aydır deniyorduk.2.5 yıllık evliyiz.süpriz oldu.4şubat adet tarihimdi.7matta doktora gittik.kesesini gördük.22martta tekrar gidicez ve kalp atışlarını dinliycez inşallah.

merhaba canım hoş geldin aramıza tebrik ederim senide allahım bebişin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin a.s.

teşekkür ederim önceden hep takip ediyordum bu siteyi inşallah hamile kalırımda öyle yazarım bu siteye diye çok dua ettim.allahım banada nasip etti bu güzel duyguyu 5artı5 günlük oldu.çok mutluyum.ama henüz belirti yok.sadece arada hafif başım dönüyo ve başım ağrıyo.acaba aldığım vitaminler den dolayımı midem bulanmıyor?çünkü prospektüste hamilelik şikayetlerini azaltır yazıyodu.daha geçmi başlayacak acaba bulantılar?umarım olmaz hepimiz rahat bir hamilelik yaşarız.

aryener aramıza hoşgeldin canım
galiba en küçük bebiş bebim ki
4 hafta 5 günlük henüz
bu arada maşallah benim de hiç mide bulantım yok
ama ben bir kaç aydır folik asit içiyordum ondan mıdır acaba

brooke hoş geldin cnm
ya siz dr gitmişsiniz bilirsiniz
ben kaç haftalıkken gidiyim
kimisi 6 diyor kimi 7 hafta diyor
gittiğimde kalp atışlarını duymak istiyorum çünkü

ben de de hiç bulantı yok ama gaz sancısı oluyor. özellikle ayaklarım çok üşüyünce. bulantı olmadığına seviniyorum ama genelde 6. haftadan sonra başlıyormuş bulantılar. inşallah olmaz hiç birimizde ciddi şikayet

Merhaba kızlar
Ben de 4+1 günlük hamişim.
20 Kasım doğumlu olacak inşallah
Herkese hayırlı, sağlıklı hamişlikler diliyoruma.s.

Merhaba kızlar

kızlar hepinize sevgiler hayırlı doğumlar ...elmalıturta canm nasıl öğrendin idrardamı bnimde günüm 3 gün geçti ama ben daha test yapmadım çıkmaz diye.13 şubat sat.eğer hamileysem 18 kasım doğum tarihim.benim gibi akrep olucak oda

Merhaba kızlar

aramıza hoş geldin elmalı turtaaaaaaa
bu arada elmalı turtayı da çok severim
bende 4 + 5 günlük hamişim
bi şikayetin var mı fıstık
bu zor yolda allah yardımcımız olsun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…