canım bir arkadaşının takvimine tıkla,daha sonra pregnancy tickers denen yeri tıkla,bebegin muhtemel dogum tarihini gir,eger cınsıyet bılınıyorsa ona gore renk secılebılır,get my tıcker butonuna bas
daha sonra yes ı know about..... ıle baslayan yerı tıkla,url ile baslayan yazıyı seç,kk dakı kontrol panelınden imza ayarlarına gel ve yapıştır.takvımın hazır.
canancım çok teşekkür ederim canım bi deneyim bakim yapabilecekmiyim
ARKADAŞIMMM SANIRIMM 6 KASIMDA DOĞMUN GERÇEKLESEK SANA TAKVİM YAPTIMM BAK BAKALIM OLDUMU
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev310pr___.png
BUNU KONTROL PANELİNE GİR ORDAN DETAYLI BİLGİLERİ DÜZELTE GİR ORDA EN SONDA KİLO BÖLÜMÜNE KOPYALA KAYDET ÇIK OKİŞ.a.s.
arifecim bak sana arkadaşımı getirdim
çok teşekkür ederim ayşenurcum
hadi arifecim sende yapıştır takvimini
5+5 Günlük Doğrumuu Eger Yanlişsa Düzelteyimm Canimm..
Sorun Değill Dilekcimmm
Süarcim Adanin Neresindesi Benim Memleket Sayiliri Amcamlar Orda Kardeşimde ünvt Okuyooo Orda.. Geliom Arasi Canim...
ooooo siz arkadaş oldunuz bile
maşallahhhh
burda ki samimi içten sohbetler çok güzel değil mi arife
sen çok katılıyormuydun
ben ekimden beri aysonu kızları diye bi sayfa var ya belki görmüşsündür hep ordaydım işte
bir çok arkadaşım var
bir kaçıyla görüştüm
ama sesini duymadığım yüzün görmediğim arkadaşlarım var
ve ben hepsini çok ama çok seviyorum
brooke hoşgeldin canım nasılsın allahım sanada kolay bir hamilelik nasip etsin
iiyim canım sağol. şimdilik bi sıkıntı yok da. şu ultrasonda bi görseydim de içim rahat etseydi. sanki gerçek diil gibi. 1 hafta önde olmanla bile bana göre çok tecrübelisin. ayy bakalım neyimiz olacak. çok heyecanlı.
ne zaman gideceksin doktora inşallah bir problem çıkmaz keseyi görürsünüz canıma.s.
ben keseyi gördüm canım da daha kalp atışlarını duymadım inşallah onun içinde 26 yada 27 martta gidecem doktorum ozamana kadar dikkat et dedi hakkımızda hayırlısı artık ne diyelim