Kasım anneleri merhaba bende kasım annesiyim

canancım çok teşekkür ederim canım bi deneyim bakim yapabilecekmiyim

arifecim bak sana arkadaşımı getirdim
çok teşekkür ederim ayşenurcum
hadi arifecim sende yapıştır takvimini

çok teşekkür ederim ama olmadı dediğin gibi yaptım niye olmadı bilmiyorum tekrar deniyecem

5+5 Günlük Doğrumuu Eger Yanlişsa Düzelteyimm Canimm..

Sorun Değill Dilekcimmm

arifecim bak sana arkadaşımı getirdim
çok teşekkür ederim ayşenurcum
hadi arifecim sende yapıştır takvimini

ikinizede çok teşekkür ederim tekrar denedim oldu

Süarcim Adanin Neresindesi Benim Memleket Sayiliri Amcamlar Orda Kardeşimde ünvt Okuyooo Orda.. Geliom Arasi Canim...

5+5 Günlük Doğrumuu Eger Yanlişsa Düzelteyimm Canimm..

Sorun Değill Dilekcimmm

evet canım 5+5 günlük emek ettiğin için tekrar teşekkür ederim
allahım seninde bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Süarcim Adanin Neresindesi Benim Memleket Sayiliri Amcamlar Orda Kardeşimde ünvt Okuyooo Orda.. Geliom Arasi Canim...

canım ben yüreğirde doğup büyüdüm eski baraj yakınları ama şimdi seyhan da oturuyorum doğum evi civarında işimde barajyolunda parfümeri dükkanı beklerim birgüna.s.

ooooo siz arkadaş oldunuz bile
maşallahhhh
burda ki samimi içten sohbetler çok güzel değil mi arife
sen çok katılıyormuydun
ben ekimden beri aysonu kızları diye bi sayfa var ya belki görmüşsündür hep ordaydım işte
bir çok arkadaşım var
bir kaçıyla görüştüm
ama sesini duymadığım yüzün görmediğim arkadaşlarım var
ve ben hepsini çok ama çok seviyorum

dilekcim ben çok fazla sohbetlere girmedim genel hangi bölüm denk gelirse oraya takılıyorum oyun odası var oyun oynuyorum şimdi jinekoloji bölümünde arkadaşlalra yazışıyoruz bu pazar adana buluşması vardı katıldım yeni arkaşlar tanıdım hepsi çok iyi arkadaşlardı bebeğimin ilk hediyeside kk dan nilbera teyzesinden geldia.s.
burda kimse kimseyi tanımıyor ama herkez birbiri için içtenlikle dua ediyor bu çok güzel bende kk daki herkezi çok seviyorum a.s.

canım ben çıkıyorum sana iyi akşamlar
bebişine çok iyi bak
bak bugün tanıştık ne güzel ya değil mi
ki 9 ay boyunca çok şey paylaşıcaz üstelik aramıza yeni
arkadaşlarda katılıcak henüz çok başındayız çünkü
yarın görüşmek üzere arifecim kendine ve bebeşine çok çok iyi bak

teşşekür ederim dilekcim sende kendine ve bebişne iyi bak öpüyorum canım iyi akşamlar

mrb kızlar. ben de yeni öğrendim kasım annesi olacağımı. daha çok yeni 4+5 benim. aynı zamanlarda aynı şeyleri hissedeceğim, yaşadıklarını paylaşabileceğim birilerinin olması çok güzel. cimbomlu seni aysonu kızlarından biliyodum. süarı da okuyodum. ama hamileliğimi öğrenene kadar yazışmamıştım kimseyle. şimdi her anını paylaşmak istiyorum. kısmetse kasım ortası gelecek bebişimiz. İnşallah Allah olmayanlara da verir.bize de hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder. sağlıcakla

brooke hoşgeldin canım nasılsın allahım sanada kolay bir hamilelik nasip etsin

brooke hoşgeldin canım nasılsın allahım sanada kolay bir hamilelik nasip etsin

iiyim canım sağol. şimdilik bi sıkıntı yok da. şu ultrasonda bi görseydim de içim rahat etseydi. sanki gerçek diil gibi. 1 hafta önde olmanla bile bana göre çok tecrübelisin. ayy bakalım neyimiz olacak. çok heyecanlı.

ne zaman gideceksin doktora inşallah bir problem çıkmaz keseyi görürsünüz canıma.s.
ben keseyi gördüm canım da daha kalp atışlarını duymadım inşallah onun içinde 26 yada 27 martta gidecem doktorum ozamana kadar dikkat et dedi hakkımızda hayırlısı artık ne diyelim

selam kıslaaar ben de varım 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu daha günüm bile geçmedi beklenen adet günüm yarın ama 2 gün önce değerim 29.09 çıktı bugün tekrar yaptırdım kan testi ve değer 71 olmuş yani anlayacağınız daha 4 haftalık bile yok tahminim Allah hepimize hayırlı evlatlar dünyaya getirmeyi nasip etsin

süarcım aslında doktor p.tesi gelebilirsin dedi ama ben çarşambaya randevu aldım. vajinal ultrasona girmeyi düşünmüyorum. daha garanti olsun diye bekleyim dedim. hayırlısı bakalım. ne kadar çok kasım annesi var bıu arada. daha da olacak gibi

ben de burdayımmmmmmmmmmm
arifecim günaydın canım benim nasılsın
bulantıların nasıl fıstık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…