- Konu Sahibi deryahakan
-
bende çamlıca hospitalıumda yapacağım canm.normal fiyatını bilmiyorum ama sezeryan 750 ytl
kızlar bende kısmetse Bahçelievler Hizmet Hastanesinde yapacağım doğumumu ilk bebeğimide orada sezeryan ile doğurmuştum allahım umarım bunuda sağlıkla sıhatle o günlere getirsinde onuda orada yapacağım. Fiyatlarını henüz tüm bilmiyorum ama sezeryan 3.3,5 falan diye biliyorum benim işyerim karşılıyor büyük bir kısmını ne kadarı bizden çıkacak bilmiyorum ama hizmet çok iyi arkadaşlar tavsiye ederim. Kızımda o kadar ilgilenmişlerdiki anlatamam iki iki hemşireler geliyor sürekli nasılsın iyimisin falan ben önceleri bahşiş falan istemek için geliyorlar sanmıştım ama meğer ilgidenmiş. Doğum sonrası ilaçlarımı ben hiç düşünmedim sürekli onlar açılmış içime hazır bir şekilde falan getirdiler yani allah var çok memnun kalmıştım. Umarım herşey yolunda gider ve o günlerde gelir kızlar
merhaba,
ben 6,5 aylık hamileyim ve kısmetse kızım olacak.ben de hizmet hastanesine gidiyorum. orada sezeryanla doğum yapmış olan bi arkadaşım da çok memnun kaldığını söyledi.ben normal doğum istiyorum ama bakalım şartlar ne olacak. yeni doğan ünitesi de çok iyiymiş. en son görüştüğümde ssk normal doğum 1000, sezeryan 1700 demişlerdi. tabi ayrıntılı olarak bilgi almadım daha. kızıma ne gibi tetkikler testler yapılacak, onlar ne kadar bilgim yok.
merhaba beklemek :CüvCüv:
evet ama bana söylenen fiyat ssk'lıların vereceği fark ücreti. senin söylediğin rakam hiçbir sosyal güvencesi, özel sağlık sigortası olmayanlar için sanırım, değil mi?
ypc bende nisa hastanesine gidiyorum ama çok memnunum..senin doktorunun adı ne?
merhaba canım,
mesajını görünce şimdi yeniden aradım hastaneyi ama fiyatlar dediğim gibi dr. oradan olursa normal doğum 2.200 sezeryan 3.100 eğer dr. dışarıdan gelecekse normal doğum 800 sezeryan 1.500 ytl dediler. ama tavsiye ederim gayet iyiler en azından 5,5 sene önce öyleydiler şimdide umarım aynı ilgi ile çalışıyorlardır. Birde ben kızımda son ayımda nst'ye giderken bir bebek görmüştüm küvezde 6-6.5 aylık falan doğmuştu 750 gramdı görsen miniminnacık birşeydi ve kendim doğuma gittiğimde sormuştum ne oldu o bebek diye taburcu ettik dediler yani gerçekten yenidoğan bölümü iyi bir hastane ama tabiki yavrularımızda bizlerde en öncelikle allaha emanetiz sevgiler
benim şimdilik 2 alternatifim var.
bi sorun olup erken doguma gidersem cerrahpaşada.
normal 38-40 haftayı görebilirsek güneşli özel medicine hastanesinde normal250,sezeryan 500.ytl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?