- Konu Sahibi deryahakan
-
dün aradım derincim bu fiyatı söylediler bende şok oldum.
Doktorumda çok şikayetçi dogumu çok ucuzlaştırdılar ama bizim için kötü oldu diyo artık dogum bölümü çok yogun ama dr sayısı aynı diyo.sakın korkma canım ssk ile kesinlikle bağı koparmıcaklarmış siyasi bi nedenden dolayı.
yaa valla iyimi oldu kötü mü ben anlamadim. Bu ne ya fiyatlar çok düşmüş . Bu kadar da düşük olunca bi ayricaliği kalmiyorki. önem vermeden bakacaklar hastalara hizli bir şekilde . Belki doktorum doğuma gelmek istemezöff ya. Ama ben başindan beri oraya gidiyorum. Dünyanin parasini verdim şimdiye kadar..bi ayricaliğim olmalii
kızlar bende kısmetse Bahçelievler Hizmet Hastanesinde yapacağım doğumumu ilk bebeğimide orada sezeryan ile doğurmuştum allahım umarım bunuda sağlıkla sıhatle o günlere getirsinde onuda orada yapacağım. Fiyatlarını henüz tüm bilmiyorum ama sezeryan 3.3,5 falan diye biliyorum benim işyerim karşılıyor büyük bir kısmını ne kadarı bizden çıkacak bilmiyorum ama hizmet çok iyi arkadaşlar tavsiye ederim. Kızımda o kadar ilgilenmişlerdiki anlatamam iki iki hemşireler geliyor sürekli nasılsın iyimisin falan ben önceleri bahşiş falan istemek için geliyorlar sanmıştım ama meğer ilgidenmiş. Doğum sonrası ilaçlarımı ben hiç düşünmedim sürekli onlar açılmış içime hazır bir şekilde falan getirdiler yani allah var çok memnun kalmıştım. Umarım herşey yolunda gider ve o günlerde gelir kızlar
günaydın canm bende isityorum ama korkuyorum yaa bbirşey hissetmiyosun ama bastırıyolarmış bebeği çekiyorlarmış falan böyle tedirgin oluyorum açıkcsı.nasıl bir his çokda merak ediyorum .bende drumla konuşiim bu ay gittiğimdecanım cım keşke normal doğum hepimiz yapabilsek ama artık normal doğum dediğimiz şey sezeryan oldu etrafımızda normal doğum yapan kaç kadın var doktorlarında işine geliyor tabii sezeryanla doğum gün boyunca sancı çeken onca hastayı kontroletmek ve normal doğumda oluşabilecek komplikasyonları yaşamamak için 15dk süren sezeryanla doğum işlerine geliyor
bu arada epuduralle doğum yapan var mı demişsin? çok yakın arkadaşım epudural oldu çok da memnun kaldı tekrar doğursam yine epudural olurdum diyor.........
dr umda eşine epudural yapmış konuşarak aynı anda bebeğimizi gördük diyince bende birde uyuyupda uyanamama korkusu var onun için bizde karar verdik dr umuzun tavsiyesiylede epudural olmaya karar vardim babamızda girecek doğuma bebeğimizi ilk biz gömüş olacağız ve ben tüp bebek gebesi olduğum için tekrar hamile kalmam zor olabilir o yüzden doğum anını doyarak yaşamak istiyorum bilniyorum yanlış mı düşünüyorum ama kararimı verdim inş hepimiz için hayırlısı olur
korkma hayatım ... normal doğum insanların abarttığı kadar zor değil... çok kaba ve amiyane tabirle sana şöyle izah edebilirim... kabız olduğunu ve ilaç ile tuvalete çıkabileceğini düşün... kabızlıktan önceki sancılarını tam ilk kabız halinle tuvalete çıktığını ve peşinden gelen çok rahat tuvalete çıkışın... iştye bebeğin ilk geliş acısı o kabız halde tuvalete çıktığın an gibi zor o kadar ya...evet ağrısı sancısı var .. ama en azından o sancı sadece o anlık... sonraki yaşamında öyle suya girmeyeceksin... üşütmeyeceksin.. ameliyat yerin şişer ağır kaldırmayacaksın gibi sıkıntıların olmaz... kısacası ben 2 tane normal doğum yaptım... şimdi hem bebeğimiz ters popodan geliyor hem de kalp hastası olduğum için sezeryan olacağım ama inanın keşke son anda bir süpriz olsada normal doğum yapabilsem.. ama giderek bu ihtimal daha sıfıra iniyor... ve ben şahsen sezaryen doğumdan korkuyorum ne hikmetsegünaydın canm bende isityorum ama korkuyorum yaa bbirşey hissetmiyosun ama bastırıyolarmış bebeği çekiyorlarmış falan böyle tedirgin oluyorum açıkcsı.nasıl bir his çokda merak ediyorum .bende drumla konuşiim bu ay gittiğimde
korkma hayatım ... normal doğum insanların abarttığı kadar zor değil... çok kaba ve amiyane tabirle sana şöyle izah edebilirim... kabız olduğunu ve ilaç ile tuvalete çıkabileceğini düşün... kabızlıktan önceki sancılarını tam ilk kabız halinle tuvalete çıktığını ve peşinden gelen çok rahat tuvalete çıkışın... iştye bebeğin ilk geliş acısı o kabız halde tuvalete çıktığın an gibi zor o kadar ya...evet ağrısı sancısı var .. ama en azından o sancı sadece o anlık... sonraki yaşamında öyle suya girmeyeceksin... üşütmeyeceksin.. ameliyat yerin şişer ağır kaldırmayacaksın gibi sıkıntıların olmaz... kısacası ben 2 tane normal doğum yaptım... şimdi hem bebeğimiz ters popodan geliyor hem de kalp hastası olduğum için sezeryan olacağım ama inanın keşke son anda bir süpriz olsada normal doğum yapabilsem.. ama giderek bu ihtimal daha sıfıra iniyor... ve ben şahsen sezaryen doğumdan korkuyorum ne hikmetse
hepinizden gerçekten çok özür dilerim çok kaba bir tabir oldu ama sonuçya durum da aynen bu yani... bunu tarif edebileceğim başka özel ve herkesin başına gelebilecek bir durum yok ...affedin ablanızı ama durum bu...
Valla bence kaba sayılmaz. Aslında bende kızımda aynı şeyi hissetmiştim.
Normal doğum yapanlar seni anlayacaktır.
Allah herkese normal doğum yapabilmeyi nasip etsin. En azından nekahat dönemi olmuyor pek.
Bebişine daha fazla zaman ayırıp, anneliğe daha çabuk alışılabiliyor insan kanımca.
Korkacak hiçbişey yok bencede..
Herkese sorunsuz doğumlar dilerim
Ayrıca bende Çamlıca Hospitalium da yapıcam doğumu ama sormadım henüz fiyatını, Son anda bir değişiklik olmazsa planım bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?