ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Tamam o zaman annesi hiç endişe etme🥲
Bu haftada önce yolksac görünür bir dahaki hafta kalp atışı duyulur hatta küçük olduğu için dinletmez gösterirler
Masallah 🧿❤️ Bir sonraki randevunuzda bebeginizi de gorursunuz insallah 😊🌻
İnşallah kızlar ya bakalım kalp atışına kadar endişe gitmiyor, ilk gebelik olduğundan onun da acemiliği var belki. 10 aralıkta randevumuz, 6+0 olmuş oluyoruz bakalım ne bekliyor bizi 🥲🙏🏻

İnşallah kızlar ya bakalım kalp atışına kadar endişe gitmiyor, ilk gebelik olduğundan onun da acemiliği var belki. 10 aralıkta randevumuz, 6+0 olmuş oluyoruz bakalım ne bekliyor bizi 🥲🙏🏻
Korkma yine küçük olacak ama birtık büyüdüğünü göreceksin kalp atışını ekrandan gösterir belki dinletmez küçük oldukları için genelde bu hafta da böyle oluyor canım.

Canım çok geçmiş olsun aynı zamanda hayırlı olsun🧿 salı günü 5 gün oluyor taze olsa bile yumurtalarindan emin galiba ondan sen rahat ol keyfini bak stres yapma dicem ama elde değil biliyorum ama yapmamaya çalış bol bol dinlen ve beslenmene dikkat et şimdiden herşey güzel olucak 🤗
Şuan ilk saatlere göre biraz daha sakinlestim 5 tane olmasının stresini bayağı yaşadım ama şimdi diyorum hayırlısı olsun 🥰🥰

Şuan ilk saatlere göre biraz daha sakinlestim 5 tane olmasının stresini bayağı yaşadım ama şimdi diyorum hayırlısı olsun 🥰🥰
Yok yok rahat ol ben neler gördüm merkezde yumurtası toplanmayan hiç yumurta elde edmeyenler vardı çok şükür 5 de iyi umarım hepsi döllenir😍🐣🐣civcivlerin yolda şimdiden pozitif ol

Arkadaşlar benim yine bir sorum var, benim transferi ocak ayına atmamın sebebi 10 günlüğüne yurtdışına çıkacak olmamız. Sanırım tam çıkmadan önce regl olacağım, o zaman doktora gidip 10 gün boyunca sadece ilaçlarımı kullansam oluyor mu? Yani şunu soruyorum transfer sürecinde de sürekli sürekli doktora görünmek gerekiyor mu? Acaba aralık transferini yapabilir miyiz diye düşünmeye başladım 😀😀

Arkadaşlar benim yine bir sorum var, benim transferi ocak ayına atmamın sebebi 10 günlüğüne yurtdışına çıkacak olmamız. Sanırım tam çıkmadan önce regl olacağım, o zaman doktora gidip 10 gün boyunca sadece ilaçlarımı kullansam oluyor mu? Yani şunu soruyorum transfer sürecinde de sürekli sürekli doktora görünmek gerekiyor mu? Acaba aralık transferini yapabilir miyiz diye düşünmeye başladım 😀😀
Canım adetin 2. Günü gidiliyor, rahim temizse 10 günlük ilaca başlanıyor. Denk gelirse bu şekilde yaparsiniz

Canım rahim dinlendirme demek bir veya iki regl geçirmek demek doktorun neyi uygun görüyorsa. Bu bir ya da iki regl geçirdikten sonraki regl döneminde transfer hazırlığına başlıyorsun. Regl ikinci ya da üçüncü günü ilaçlara başlıyorsun. Tabi yine doktorun neyi uygun görür bilemem. Belki hiç ilaç vermez. Beşinci gün embriyon olduğu için, adetin 19-20. Günlerinde de transferin olur, eğer kan tahlillerinde bir sorun/fazlalık veya eksiklik yoksa. Rahim duvarı uygunsa.

Opu sonrası ilk adetin hemen olur ama ikinci adetin biraz gecikir muhtemelen endişelenme.
Opu sonrası ilk adeti bu hafta başına kadar göreceğim sonra dediğiniz gibi bir aksilik olmazsa transfer sürecine başlayacağız
hayırlı olsun ❤️ hepsi döllensin çok sağlıklı harika olsunlar ilk transferinde tutunsun ve hep birbirimize güzel haberler paylaşalım amin 🙏🏻

Transfer hazırlığında ben kontrole 9 gün sonra gittim. Yani gümler denk gelirse sorun olmaz ki zaten transfer hazırlığında soğuk zincir iğne de yok diye biliyorum. Yanında da rahatça götürürsün ama fitil verirlerse onu nasıl yaparsın bilemem 30dk-1 saat kadar yatmak gerekiyor fitil için. Benim regl 16 Kasım, 18 kasımda kontrole gittim ilaçlara başladım. 27 Kasım kontrolüm vardı. 3 Aralık transfer oldu. 18 Kasım- 27 Kasım-2 Aralık tarihlerinde de kan testleri verdim.

Sadece doktorun süreci nasıl ilerlettiği önemli aslında çünkü benimki önce estrofem ile başlattı. 28 kasımda progesteron fitil kullanmaya başladım. 30 kasımda da progestan dex iğneye başladım. Bu ilaçlara 27 kasımdaki test sonucuma göre karar verildi.

X