ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Kızlar ben gonalf i düşük doz kullandım o yüzden mi yumurtam az oldu acaba. Herkes 200 300 kullanırken ben 175 kullandım aklimda kaldı 😂
Ben pek zannetmiyorum canım. Neticede bu iğneler yumurta büyütmek için. Yumurta üretmek için değil ki. Burda 1 yumurtası toplanıp sadece o yumurtayla hamile kalan var. Benim 7 toplandı 4 tanesi devam etti Yani sayıya takılıp kendini bunun için üzme lütfen.

Bende rahim dinlendirme olmayacak elhamdülillah iyiyim ama muamma insani yoruyor bilmiyorum şuan çok sağlıklı düşünemiyorum anestezi etkisinden olabilri
Canım çok geçmiş olsun aynı zamanda hayırlı olsun🧿 salı günü 5 gün oluyor taze olsa bile yumurtalarindan emin galiba ondan sen rahat ol keyfini bak stres yapma dicem ama elde değil biliyorum ama yapmamaya çalış bol bol dinlen ve beslenmene dikkat et şimdiden herşey güzel olucak 🤗

Hayırli olsun 🥰 keseyi ne zaman görmüştünüz
5+0’da görmüştük 3 gün önce. Şu an 5+3 olmuş oluyoruz inşallah bi aksilik yoksa 🙏🏻 Keseyi gördük ama bebeği göremedik. Önümüzdeki Salı günü tekrar gidicem bakalım ne değişiklik oldu ben de bilmiyorum şimdilik 🥹 Sizde durum ne?

X