- 25 Nisan 2021
- 148
- 80
- 18
- 37
- Konu Sahibi Hayallrmvar
-
evet erken gebelik testi....Hayırlı olsun erken gebelik testimi
Benimde 8inde tutunmadımı acaba sizin ikinci çizginiz belli hayırlı olsun tebrik ederim sağsalim kucağınıza alın inşallahayin 8.de
haber ver mutlakaHayırlı olsun pozitif gören herkese. Benimde 8 inde transfer , test günüm bugün şimdi yoldayız. Bakalım ne olacak sonuç çok gerginim
Yorumunu geç görüyorum sanırımHerkese merhaba, transfer için giderken nelere dikkat ettiniz? Birde tayt giysem acaba beli sıkı diye sizce sorun olur mu,? Daha rahat birşey mi giymek iyi olur? Şans dileyin
Maaalesef sonuç negatifhaber ver mutlaka
kuzum benim hayirli degilmis, bidaha sefere insallah.Maaalesef sonuç negatif
Merhabalar geçen perşembe transferim oldu bugün 3.gunu .Fakat çok afedersiniz aşırı derece de kabızlık ve gaz sorunum var canım çok acıyor.Doktor ıkınmamam gerektiğini söylediği icin zorlanıyorum.Ne yapmalıyım olumsuz etki yaratır mı kabızlıkAllah hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin , miniğiniz size sımsıkı tutunur inşallah. Benim de 2. Gün gecesinden itibaren başladı adet ağrısı gibi ağrılarım , bel ağrılarım. Tüp bebek hemşiresi kanama olmadığı sürece hiçbir sıkıntı yok dedi , Allah gönlüne göre versin
Bana duphaloc önerdiler doktorunuza danışın istersenizMerhabalar geçen perşembe transferim oldu bugün 3.gunu .Fakat çok afedersiniz aşırı derece de kabızlık ve gaz sorunum var canım çok acıyor.Doktor ıkınmamam gerektiğini söylediği icin zorlanıyorum.Ne yapmalıyım olumsuz etki yaratır mı kabızlık
Merhabalar geçen perşembe transferim oldu bugün 3.gunu .Fakat çok afedersiniz aşırı derece de kabızlık ve gaz sorunum var canım çok acıyor.Doktor ıkınmamam gerektiğini söylediği icin zorlanıyorum.Ne yapmalıyım olumsuz etki yaratır mı kabızlık
Transfer yumurta toplama yapılan yerde mi yapılıyor çok merak ediyorum yarın transferimYorumunu geç görüyorum sanırımYinede paylaşım yapmak istedim. Ben transfere taytla gittim. Operasyon öncesi tedirgin olup sordum. Korse tayt değilse sorun olmaz demişlerdi. Korse ve dar Jean yani göbeği iyice sıkıştıracak şeyler olmasın demişlerdi.
Peki bu sorunlar çok etkiler mi bebeğin tutunmasını çok korkuyorumAyni sorunlar Bende de olmuştu kefir içip kuru kayısı yemiştim iyi gelmişti canim. Bol bol su iç.
Evet canım ben opu işlemi yapılan yerde oldum transferimi çünkü embriyolarimiz o merkezde saklanıyorTransfer yumurta toplama yapılan yerde mi yapılıyor çok merak ediyorum yarın transferim
Peki bu sorunlar çok etkiler mi bebeğin tutunmasını çok korkuyorum
Benimde 9. Gün 3.85 çıktı hemşire 12. Gün mutlaka test ver dedi değer değişirmiki yükselirmiki dedim evet tabiki yükselebilir dedi bi umut bekliyorum bende inşallah yükselir5.gün embrıyosuyla bir tane transferim oldu 9.gün kan degerim 4.49 cıktı normalde 12.gun vermem gerekiyordu sizce artar mı dger 12.güne
Ne zaman yeniden test vereceksınız ıns yukselır bi umut beklıyorumBenimde 9. Gün 3.85 çıktı hemşire 12. Gün mutlaka test ver dedi değer değişirmiki yükselirmiki dedim evet tabiki yükselebilir dedi bi umut bekliyorum bende inşallah yükselir
Salı günü vereceğim amA olumsuz olduğunu kabullendim ben artık yükselmez eminimNe zaman yeniden test vereceksınız ıns yukselır bi umut beklıyorum
Bir sürü örneklerini okudum bir arkadaş var onunki yükselmiş hatta daha düşük değerden sonra5.gün embrıyosuyla bir tane transferim oldu 9.gün kan degerim 4.49 cıktı normalde 12.gun vermem gerekiyordu sizce artar mı dger 12.güne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?