- 3 Kasım 2022
- 69
- 71
- 3
- 34
- Konu Sahibi Hayallrmvar
-
İns artar katlar diye içimde bir umut yarını beklıyorum yarın sabah tekrar kan vermeye gideceğim basta umudum yoktu dedıgınız gıbı kac kısının dusuk degerden artmıs okuyunca azda olsa umudum arttıBir sürü örneklerini okudum bir arkadaş var onunki yükselmiş hatta daha düşük değerden sonra
İnşallah artar dualarım seninle canım nerde vereceksin kanı başka hastanede miİns artar katlar diye içimde bir umut yarını beklıyorum yarın sabah tekrar kan vermeye gideceğim basta umudum yoktu dedıgınız gıbı kac kısının dusuk degerden artmıs okuyunca azda olsa umudum arttı
9.gün verdıgım hastanede verecegım tekrardanİnşallah artar dualarım seninle canım nerde vereceksin kanı başka hastanede mi
İnşallah güzel çıkar sonucunİns artar katlar diye içimde bir umut yarını beklıyorum yarın sabah tekrar kan vermeye gideceğim basta umudum yoktu dedıgınız gıbı kac kısının dusuk degerden artmıs okuyunca azda olsa umudum arttı
Öncelikle hayırlı olsun. 7. Güne değeriniz iyi zaten önemli olan ikiye katlanmasi. Kanama konusunda da bilgim yokSelamlar herkese,
Bende 13 kasımda taze transfer oldum. Dün. 6. Günü kahve lekelenme olunca doktorum kan sulandırıcı iğneyi kesti büyük ihtimal yerleşme kanaması dedi ve bugün İçin test vermemi istedi. Bugün yani 7. Günü değerim 20 çıktı. Biraz düşük gibi geldi bana ama doktorum güzel ilaçlara devam dedi. Çok kısa bir süre sonra da kahve leke pembeye döndü ve biraz yoğunlaştı. Pruluton depo yaptırdım yine doktor tavsiyesi ile. Sizce yerleşme kanaması mı kimyasal gebelik mi? Değerin düşük olması biraz şüphelendirdi beni.
Pazartesi beni teste cagirmislardi. Ama ben sabredemeyip cumartesi de test yaptırmıştım.Herkese merhaba, test tarihi Pazar gününe denk gelenler ne yaptılar?
Hayırlı olsun güzel artmışben cumartesi aksama kan testi verdim 250 cikti ve düm aksam kan testi verdim yine 500 cikti
Hayırlı olsun :) bu süreçte belirtileriniz oldu muben cumartesi aksama kan testi verdim 250 cikti ve düm aksam kan testi verdim yine 500 cikti
Hayırlı olsun neden 4. Gün transfer olucakMerhabalar, benim de yarın yani 23/11 de transferim var. 1 tane 4. gün embriyosu transfer edilecek.
sağolun:) embriyo gelişim sırasında embriyologlar bizimkileri 4. gün dondurdular. 3 tane bu şekilde dondurulmuş embriyomuz var. zaten bize de sorulmadı. erken gelişti gibi anladım ben hocanın anlatımlarından. gelişimi iyidi 4. gün dondurduk dediler. sebebini de hoca yanımızdayken sordu hatta kötü bişey değil ama tam da neden anlayamdık :)Hayırlı olsun neden 4. Gün transfer olucak
İnşallah hayırlısıyla kucağıniza alirsinizsağolun:) embriyo gelişim sırasında embriyologlar bizimkileri 4. gün dondurdular. 3 tane bu şekilde dondurulmuş embriyomuz var. zaten bize de sorulmadı. erken gelişti gibi anladım ben hocanın anlatımlarından. gelişimi iyidi 4. gün dondurduk dediler. sebebini de hoca yanımızdayken sordu hatta kötü bişey değil ama tam da neden anlayamdık :)
Geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildir doktorunuza sordunuzmu2kasimda transfer olmustu sonuc pozitif ama simdi adet sancisi gb oldum ardinda kanamam oldu 4 ay once ikizlerimi kanamayla kaybetmistim cok uzgunum cok caresiz olmadik bi zamanda oksuruk oldum 3 gundur canim cikiyo bilemedim ondan mi olmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?