Kasım 2022 ayında tüp bebek transfer olacaklar

Merhaba arkadslar cuma gunu yumurta toplamam.yapildi 13 yumurta toplandi ertesi gune 12si devam etti 7 si dollenmis 5 tanesi geriden geliyomus Çarşamba gunu icin doktorum transfer icin gel dedi. Taze transferde sansim var mi sizce ilk denemem

Bir sürü örneklerini okudum bir arkadaş var onunki yükselmiş hatta daha düşük değerden sonra
İns artar katlar diye içimde bir umut yarını beklıyorum yarın sabah tekrar kan vermeye gideceğim basta umudum yoktu dedıgınız gıbı kac kısının dusuk degerden artmıs okuyunca azda olsa umudum arttı

İns artar katlar diye içimde bir umut yarını beklıyorum yarın sabah tekrar kan vermeye gideceğim basta umudum yoktu dedıgınız gıbı kac kısının dusuk degerden artmıs okuyunca azda olsa umudum arttı
İnşallah artar dualarım seninle canım nerde vereceksin kanı başka hastanede mi

İnşallah güzel çıkar sonucun

Bende 17 Kasım da 3. Kez transfer oldum ilk 2 si negatifti ve hiçbir sebep bulamadılar . Bu sefer 2 adet 5. Gün embriyosu transfer edildi. Çok korkuyorum yine Nagatif olucak diye ama bu sefer şiddetli bel ve kasık ağrılarım oluyor sadece progestan fitil kullanıyorum . Acaba o mu yapıyor bilmiyorum bende dualarınızı bekliyorum .

Selamlar herkese,
Bende 13 kasımda taze transfer oldum. Dün. 6. Günü kahve lekelenme olunca doktorum kan sulandırıcı iğneyi kesti büyük ihtimal yerleşme kanaması dedi ve bugün İçin test vermemi istedi. Bugün yani 7. Günü değerim 20 çıktı. Biraz düşük gibi geldi bana ama doktorum güzel ilaçlara devam dedi. Çok kısa bir süre sonra da kahve leke pembeye döndü ve biraz yoğunlaştı. Pruluton depo yaptırdım yine doktor tavsiyesi ile. Sizce yerleşme kanaması mı kimyasal gebelik mi? Değerin düşük olması biraz şüphelendirdi beni.

Öncelikle hayırlı olsun. 7. Güne değeriniz iyi zaten önemli olan ikiye katlanmasi. Kanama konusunda da bilgim yok

Merhaba ben de 19 kasımda 5. Gün 4AA tek embriyo transferi oldum inşallah sonuç bekleyen herkesin yüzünü güldürür Allahım gerçekten zor bir süreç Allah herkese sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin

Hayırlı olsun neden 4. Gün transfer olucak
sağolun:) embriyo gelişim sırasında embriyologlar bizimkileri 4. gün dondurdular. 3 tane bu şekilde dondurulmuş embriyomuz var. zaten bize de sorulmadı. erken gelişti gibi anladım ben hocanın anlatımlarından. gelişimi iyidi 4. gün dondurduk dediler. sebebini de hoca yanımızdayken sordu hatta kötü bişey değil ama tam da neden anlayamdık :)

İnşallah hayırlısıyla kucağıniza alirsiniz

2kasimda transfer olmustu sonuc pozitif ama simdi adet sancisi gb oldum ardinda kanamam oldu 4 ay once ikizlerimi kanamayla kaybetmistim cok uzgunum cok caresiz olmadik bi zamanda oksuruk oldum 3 gundur canim cikiyo bilemedim ondan mi olmustur

2kasimda transfer olmustu sonuc pozitif ama simdi adet sancisi gb oldum ardinda kanamam oldu 4 ay once ikizlerimi kanamayla kaybetmistim cok uzgunum cok caresiz olmadik bi zamanda oksuruk oldum 3 gundur canim cikiyo bilemedim ondan mi olmustur
Geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildir doktorunuza sordunuzmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…