- 17 Kasım 2022
- 88
- 37
- 8
- 28
- Konu Sahibi Hayallrmvar
-
İnşallah teşekkür ediyorum ilginiz içinİnşallah yükselmiş olur arkadaslar tecrubelerini yazar ins
İlk denemem, yaşım 2 ay sonra 33 olacak. Aslında biz 9 aydır gebelik düşünüyoruz. Eşimde sorun yok ben de pkos var ama kilolu değilim, mensler düzenli ve ovulasyon oluyor. Doktorum tüp bebek için erteliyordu sizde sıkıntı yok diye ilk kez aşılama deneyecektik, overimin biri düşük doz ilaçla fazla stimule olunca toplayalım aşılama yapamayız dedi. Bu negatif gelirse doğal haline bırakıp ya da aşılama deneriz diye düşünüyorum. Çok ağır bir süreçmiş opu dan tutun da her gün enjeksiyondan karın ve kalçamda ağrımayan yerim kalmadı.Sizin kaçıncı denemeniz inşallah pozitif gorursunuz
kahverengiBende de 6. Gün biraz olmuştu sizinki ne renk
Rica ederimİnşallah teşekkür ediyorum ilginiz için
Ah bilmezmiyim ne kadar zor olduğunu Rabbim gonlune göre versinİlk denemem, yaşım 2 ay sonra 33 olacak. Aslında biz 9 aydır gebelik düşünüyoruz. Eşimde sorun yok ben de pkos var ama kilolu değilim, mensler düzenli ve ovulasyon oluyor. Doktorum tüp bebek için erteliyordu sizde sıkıntı yok diye ilk kez aşılama deneyecektik, overimin biri düşük doz ilaçla fazla stimule olunca toplayalım aşılama yapamayız dedi. Bu negatif gelirse doğal haline bırakıp ya da aşılama deneriz diye düşünüyorum. Çok ağır bir süreçmiş opu dan tutun da her gün enjeksiyondan karın ve kalçamda ağrımayan yerim kalmadı.
Benimki iki gün açık kahve geldi sonra geçti şükür sizde devam ediyormukahverengi
bugün daha yeni basladi.Benimki iki gün açık kahve geldi sonra geçti şükür sizde devam ediyormu
Yaptınız mı idrar testi falan aynı gün transfer ve test günümizyBenim 8kasımda oldu transfer tek embriyo test günüm 21i
Çokmu sildikcemi geliyorbugün daha yeni basladi.
Sildikce geldi ve hafif iç çamaşırları var azicikÇokmu sildikcemi geliyor
Umarım yerleşme belirtileridirSildikce geldi ve hafif iç çamaşırları var azicik
Bugün sabah yaptım çok silik ikinci çizgi olmadı galibaYaptınız mı idrar testi falan aynı gün transfer ve test günümizy
Daha yerlesme o 3 gün sonra bidaha yap çıkar. Bende bugün yaptım ve ciktiBugün sabah yaptım çok silik ikinci çizgi olmadı galiba
Ben kendi yaptığım testlerde silik çizgi dahi görmedim. Bakalım salı kan, inşallah duruyordur. Bunlar moralimizi bozmaktan başka bir işe yaramıyorlar şu aşamada. Yakın arkadaşımın bebişi idrar testinde hiç bir zaman gözükmedi şimdi üç aylık. İnşallah bizimkilerde bizimle kalmaya devam etmişlerdir.Kızlar 6. Gün testim ve 8. Gün testim niye böyle oldu
Sizin transfer gününüz ne zamandıEki Görüntüle 3163083
Bende bugun 10. Gün transferden sonra yaptim
Hayırlı olsun erken gebelik testimiEki Görüntüle 3163083
Bende bugun 10. Gün transferden sonra yaptim
ayin 8.deSizin transfer gününüz ne zamandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?