- 12 Kasım 2022
- 39
- 16
- 8
- 40
- Konu Sahibi Hayallrmvar
-
Hayirli olsun insallah sıkı sıkı tutunur ufaklik benim 2 kasim transferim benimde tek embryo kacinci denemeniz ve sanirim yasta cok onemli bi faktor ben riskli gruotayim maalesefBenim 8kasımda oldu transfer tek embriyo test günüm 21i
Hangi gun transfer olmustu acabaEvet 2 gün sonra tekrar kan verdim 194,8 çıktı haftaya perşembe kese için çağırdı doktorum
Artabilir çok erken vermişsinizMerhabalar. Benim 7. Günüm bugün. Test verdim 2.18 çıktı.sonradan artar mı acaba?
İnşallahAr
Artabilir çok erken vermişsiniz
Kaçıncı gününuz doktorunuza soyledinizmibugünde benim kahverengi akintim oldu.
Kaçıncı gün embriyosuyduMerhabalar. Benim 7. Günüm bugün. Test verdim 2.18 çıktı.sonradan artar mı acaba?
Mrb sizin kaçıncı gününüz belirtiniz var miAr
Artabilir çok erken vermişsiniz
Benim 3.gün embriyosu, 9 Kasım transfer. Şiddetli karın krampları ve uyku hali ama ilaçlara bağlı muhtemelen. Bugün de erken gebelik idrar testi negatif geldi.Mrb sizin kaçıncı gününüz belirtiniz var mi
5. Gün dondurulmuştu. 9. Gün hastane test vermemi istediKaçıncı gün embriyosuydu
bugün transferden sonra 9. GünKaçıncı gününuz doktorunuza soyledinizmi
Kanda baktirsaydiniz en erken kaçıncı gün cikarBenim 3.gün embriyosu, 9 Kasım transfer. Şiddetli karın krampları ve uyku hali ama ilaçlara bağlı muhtemelen. Bugün de erken gebelik idrar testi negatif geldi.
Siz kendiniz mi erken verdiniz 9.gun tekrar verin bence5. Gün dondurulmuştu. 9. Gün hastane test vermemi istedi
Bende de 6. Gün biraz olmuştu sizinki ne renkbugün transferden sonra 9. Gün
Evet ben merak ettim dayanamadım. Cumartesi 9. Gün oluyor tekrar vericem. Böyle bir şey yaşayan var mıdır acaba sonradan artan keşke yazsalar :|Siz kendiniz mi erken verdiniz 9.gun tekrar verin bence
Cumartesi baktırmayı düşünüyorum kanda negatif çıkarsa keserim ilaçları. Pazartesi normalde test günüm.Kanda baktirsaydiniz en erken kaçıncı gün cikar
İnşallah yükselmiş olur arkadaslar tecrubelerini yazar insEvet ben merak ettim dayanamadım. Cumartesi 9. Gün oluyor tekrar vericem. Böyle bir şey yaşayan var mıdır acaba sonradan artan keşke yazsalar :|
Sizin kaçıncı denemeniz inşallah pozitif gorursunuzCumartesi baktırmayı düşünüyorum kanda negatif çıkarsa keserim ilaçları. Pazartesi normalde test günüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?