- 18 Eylül 2022
- 1.307
- 994
- 53
- 36
- Konu Sahibi Hayallrmvar
İlk denemede kaç embriyo transfer edilmiştiHerkese merhaba 5 kasımda 2 donmuş embriyo transferim oldu bu 2. denemem.. yarın test günüm ve beni bu süreçte en çok geren hcg testi oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk denemede kaç embriyo transfer edilmiştiHerkese merhaba 5 kasımda 2 donmuş embriyo transferim oldu bu 2. denemem.. yarın test günüm ve beni bu süreçte en çok geren hcg testi oldu
Merhaba Allah yardımcınız olsun ben rahat bol bişey giymiştim ve idrara sıkışık olmanız gerekiyorHerkese merhaba, transfer için giderken nelere dikkat ettiniz? Birde tayt giysem acaba beli sıkı diye sizce sorun olur mu,? Daha rahat birşey mi giymek iyi olur? Şans dileyin
Benimde transferden sonra kasık ağrım bel ağrm oldu özel bölgemde batma bile vardı 5.günden sonra ağrım vs yok oldu bugün sadece hafif adet sancısı gibi geldi kesildi bilmiyorum sonucum pozitifmi negatifmiMerhaba benimde 11 kasımda 3. Gün embriyo transferim oldu 22 kasımda test yapacağım bugün transfer dahil 6. günüm düne kadar kaşık ağrım vardı ama bugün hiç bişey hissetmiyorum benimle aynı durumda olan var mı acaba
İnşaalah pozitif sonuçlar alırız rabbim kucaklarımızı doldursunBenimde transferden sonra kasık ağrım bel ağrm oldu özel bölgemde batma bile vardı 5.günden sonra ağrım vs yok oldu bugün sadece hafif adet sancısı gibi geldi kesildi bilmiyorum sonucum pozitifmi negatifmi
Evet hepsi bendede vardi uykumda donerken bicak saplanir gb kramplarim oluyordu akintim hala var ama lekelenme yok cok sukurKızlar merhaba benim ilk 5gün kasık ağrısı bel ağrısı özel bölgemde bile batma oldu hafif ama 5.gündem sonra ağrılarım kesildi normal mi acaba? Akıntım oldu ama lekelenme vs olmadı bugün 8.günüm acaba benimlemidir bebeğim? Benim gibi olan varmı hiç?
bende ayni senin gibi benim de dün 7. günümdü ve silik cikti hihiArkadaşlarım transferin 7.gününden herkese selam, 3.gün embriyosu için erken olduğunu bildiğim halde sabah erken gebelik testi yaptım aşırı ince bir çizgi çıktı bir de kaset test yaptım ama kalbim kadar temizdi o tabi cuma tekrarlicam testleri cumartesi zaten kan verme günüm. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Test vs yaptınızmı siz yaptıysanız sonuç ne? bugün adet sancısı gibi karnıma çok az ağrı girdi sadece okadarEvet hepsi bendede vardi uykumda donerken bicak saplanir gb kramplarim oluyordu akintim hala var ama lekelenme yok cok sukur
9.gunde kan testi verdim doktorum oyle istedigi icin evde hic test yapmadim cunku cok erken gorecegim her negatif beni psikolojik olarak yipratacakti ki zaten tuvalete gitmeye korkuyorum kanama varmidir diye banyo yapmaya korkuyorum bisey olur mu diye bide bu strese negatif cikma olasiligi yuksek olan gebelkk testlerini eklemek istemedim sagolsun esim hep destek oldu olumlu dusunelim her gebelik bir degil diye ki benim 9 yasinda normal gebelik bir kizim var normal dogum yapamadim cunki rahim acilmadi 42. Haftada sezeryanla aldilar ama ikizlerde 3.ayda 3 cm acikla hastaneye yattim... sunu ogrendim tevekkul etmek sart sen sebeplere dokun olucak olan oluyo ben bu transferimde isimden ayrildim evde dinleniyorum evde kalmanin huzurunu yakalamaya calosiyorum ki hic sevmem evde kalmayi hareketsiz kalmayi ama suanda yatarak yapabilecegim seylerle vakit gecirmeye calisiyorum yani hem fizyolojik hem psikolojik biraz rahat olmamiz gerektigini dusunuyorum belirtiler konusunda da bizim transfer olali 15 gun oldu ilk 10 gun gogus sizlamalarim coktu geceleri donerken bicak saplanircasina cok aci bi kramp oluyordu ayakta kaldigimda bel agrisi oluyordu simdi hepsi kalmadi gb ama hala uykum cok bolunuyo tuvalet ihtiyaci yada cok donuyorum donerken uykum kaciyo cok geceleri huzurum yok velhasil bakalim surec nasil ilerlicek pzt tekrar kan testi vericem bakalim gorelimTest vs yaptınızmı siz yaptıysanız sonuç ne? bugün adet sancısı gibi karnıma çok az ağrı girdi sadece okadar
1tane 3. Gün embriyosu transfer edilmiştiİlk denemede kaç embriyo transfer edilmişti
Benimde adet olcakmış gibi ağrılarım var bugün inşallah olmam rabbim sizede hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin gerçekten iyi düşünmek güzeli çağırmak gerek9.gunde kan testi verdim doktorum oyle istedigi icin evde hic test yapmadim cunku cok erken gorecegim her negatif beni psikolojik olarak yipratacakti ki zaten tuvalete gitmeye korkuyorum kanama varmidir diye banyo yapmaya korkuyorum bisey olur mu diye bide bu strese negatif cikma olasiligi yuksek olan gebelkk testlerini eklemek istemedim sagolsun esim hep destek oldu olumlu dusunelim her gebelik bir degil diye ki benim 9 yasinda normal gebelik bir kizim var normal dogum yapamadim cunki rahim acilmadi 42. Haftada sezeryanla aldilar ama ikizlerde 3.ayda 3 cm acikla hastaneye yattim... sunu ogrendim tevekkul etmek sart sen sebeplere dokun olucak olan oluyo ben bu transferimde isimden ayrildim evde dinleniyorum evde kalmanin huzurunu yakalamaya calosiyorum ki hic sevmem evde kalmayi hareketsiz kalmayi ama suanda yatarak yapabilecegim seylerle vakit gecirmeye calisiyorum yani hem fizyolojik hem psikolojik biraz rahat olmamiz gerektigini dusunuyorum belirtiler konusunda da bizim transfer olali 15 gun oldu ilk 10 gun gogus sizlamalarim coktu geceleri donerken bicak saplanircasina cok aci bi kramp oluyordu ayakta kaldigimda bel agrisi oluyordu simdi hepsi kalmadi gb ama hala uykum cok bolunuyo tuvalet ihtiyaci yada cok donuyorum donerken uykum kaciyo cok geceleri huzurum yok velhasil bakalim surec nasil ilerlicek pzt tekrar kan testi vericem bakalim gorelim
Insallah canim Vaktinde saatinde saglicakla gelsin miniklerimizBenimde adet olcakmış gibi ağrılarım var bugün inşallah olmam rabbim sizede hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin gerçekten iyi düşünmek güzeli çağırmak gerek
Sizin hangi gun transfer oldu kan testi verdiniz mi birde kac tane transfer edildiBenimde adet olcakmış gibi ağrılarım var bugün inşallah olmam rabbim sizede hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin gerçekten iyi düşünmek güzeli çağırmak gerek
Ben de sizinle aynı gün transfer oldum benim hemen ertesi günü başladı belirtilerim. Adet olacakmışım gibi karın ağrıları ve hala devam etmekte olan bel ve sırt ağrılarım mevcut. doktorum dahil birçok kişi nomal olduğunu söylüyor. umarım hayırlı haberler alır herkesMerhaba benimde 11 kasımda 3. Gün embriyo transferim oldu 22 kasımda test yapacağım bugün transfer dahil 6. günüm düne kadar kaşık ağrım vardı ama bugün hiç bişey hissetmiyorum benimle aynı durumda olan var mı acaba
Benim 8kasımda oldu transfer tek embriyo test günüm 21iSizin hangi gun transfer oldu kan testi verdiniz mi birde kac tane transfer edildi
Evet 2 gün sonra tekrar kan verdim 194,8 çıktı haftaya perşembe kese için çağırdı doktorumMerhaba sonucunuz nasil tekrar kan verdiniz mi merak ettim sizi
Evet 2 gün sonra tekrar kan verdim 194,8 çıktı haftaya perşembe kese için çağırdı doktorum
Cokkk sevindim rabbim saglikli kucagini za almayi da nasip etsin...benim de bugun transferim hayirli olur insallahEvet 2 gün sonra tekrar kan verdim 194,8 çıktı haftaya perşembe kese için çağırdı doktorum
Hayırlı olsun ilk testinizi kaçıncı günde vermistiniz kaç çıktı acebaEvet 2 gün sonra tekrar kan verdim 194,8 çıktı haftaya perşembe kese için çağırdı doktorum