• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 2022 ayında tüp bebek transfer olacaklar

Arkadaşlarım transferin 7.gününden herkese selam, 3.gün embriyosu için erken olduğunu bildiğim halde sabah erken gebelik testi yaptım aşırı ince bir çizgi çıktı🥰 bir de kaset test yaptım ama kalbim kadar temizdi o tabi😄 cuma tekrarlicam testleri cumartesi zaten kan verme günüm. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah🍀

Kızlar sizlerde belirti var mı varsa neler hissediyorsunuz
Canım bende karnımın altına giren sancılar oldu hatta hala devam ediyor pozitifi gördüm sancıalr bitmedi. Onun haricinde transferden 1 hafta sonra kahverengi akıntım oldu 1.5 gün kadar sürdü regli olcakmısım gibi bel ağrısı ve göğuslerde aşırı hassasiyet oldu

Çok güzel tebrikler. Normaldir neden anormal olsun ki. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini 🫶🏻 darısı da bizlere inşallah 🙏🏻
Teşekkür ederim canım insallah sağlıkla devam eder süreç❤️ herkesin bır kısmeti bir nasibi var ne zaman sağlıcakla gelicekse ne zaman hayirli olacaksa rabbim herkese nasip etsin

Canım bende karnımın altına giren sancılar oldu hatta hala devam ediyor pozitifi gördüm sancıalr bitmedi. Onun haricinde transferden 1 hafta sonra kahverengi akıntım oldu 1.5 gün kadar sürdü regli olcakmısım gibi bel ağrısı ve göğuslerde aşırı hassasiyet oldu
Canim kaçıncı gün akintin oldu ne renkti ilaçlarda bir değişiklik yaptilarmi akıntı olunca bendede bugün oldu biraz korktum

Canim kaçıncı gün akintin oldu ne renkti ilaçlarda bir değişiklik yaptilarmi akıntı olunca bendede bugün oldu biraz korktum
Hayır canım değisiklik yapmadılar ben transferden 1 hafta sonra test yaptım pozitifi gordum o gun kahverengi akıntım oldu. Tutunma kanaması diyorlar

Hayır canım değisiklik yapmadılar ben transferden 1 hafta sonra test yaptım pozitifi gordum o gun kahverengi akıntım oldu. Tutunma kanaması diyorlar
Oksapar kullaniyormusun normalde bu durumda kesilir proluton kullanılır dediler benimde inşallah devam etmez tedirgin oldum

Oksapar kullaniyormusun normalde bu durumda kesilir proluton kullanılır dediler benimde inşallah devam etmez tedirgin oldum
Oksapar kullanmadım. Pozitifi gorunce doktorum proluton depot igne vurdurmamı istedi onu yaptırdım. Kahverengi akınti olması olumlu anlama geliyor diye biliyorum yerlesme kanamasi bebek tutunuyor diye oluyor baska bir sebebi daha var mi bilmiyorum ama

Oksapar kullanmadım. Pozitifi gorunce doktorum proluton depot igne vurdurmamı istedi onu yaptırdım. Kahverengi akınti olması olumlu anlama geliyor diye biliyorum yerlesme kanamasi bebek tutunuyor diye oluyor baska bir sebebi daha var mi bilmiyorum ama
Allah razı olsun canım inşallah sımsıkı tutunmustur

Hayirli olsun :) neler yaptiniz ? Ne yediniz ne ictiniz
Cok tesekkurler darisi herkese ins.. bu ucuncu transfer ilkinde transfer olup ertesi gun uzun yolculuk yapip misafirlige gitmistim donus yolunda usutup agir grip olmustum tutunmadi tabiki ikinci transferde 3 gun dinlenip isime geri dondum 3.5 ay yasadi ikizler ama butun surec kanamalar agrilar acillerle gecti bunda transfer sonrasi isi biraktim kendime guzel bi ortam hazirladim evimin sokaga bakan odasinda yastigim battaniyemle kis uykusuna yattim evin icinde yorulmicak kadar hareket ediyorum yemegimi yapiyorum online bi ingilizce kursuna basladim birkac oyun indirdim falan kafam dagilsin diye bugunde orguye basladim arastirmalarima gore ve ikizlerdeki tecrubeleri.e gore kasar Avokado badem yumurta taze sebzeler balik bebegin gelisimi icin onemli bunlari tuketmeye calisoyorum cok zor bi surec biliyorum ama en asgari sikintiyla atlatmak icin kendimi motive etmeye calisoyorum

Kızlar merhaba benim ilk 5gün kasık ağrısı bel ağrısı özel bölgemde bile batma oldu hafif ama 5.gündem sonra ağrılarım kesildi normal mi acaba? Akıntım oldu ama lekelenme vs olmadı bugün 8.günüm acaba benimlemidir bebeğim? Benim gibi olan varmı hiç?

Kızlar her yere atıyorum bir de siz bakın hayalet çizgiyi görebiliyor musunuz transferimin 6. Günü sabah yaptım

Eklentiler

• B9ABE6C2-F878-468A-B59A-0CF15A825911.jpeg
    B9ABE6C2-F878-468A-B59A-0CF15A825911.jpeg
    131,2 KB · Görüntüleme: 59
Back