Kasım 2022 ayında tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar kan testi sonucum çıktı.
56
Ama ben daha kimseyle paylasamadim bu durumu pazartesi kendi doktorun ne diyecek ondan sonra soylerim
Ooohh gözün aydın canım , geç çıktığını söylüyorlardı zaten özellikle 3. Gün embriyolarının. Bencede söylemene gerek yok ben de inş pozitifi görürsem hayırlısıyla kalp atışını duyduktan sonra ancak söylerim diye düşünüyorum :)

İnşallh Öyle olur

Kızlar kan testi sonucum çıktı.
56
Ama ben daha kimseyle paylasamadim bu durumu pazartesi kendi doktorun ne diyecek ondan sonra soylerim
Canım hayırlı uğurlu olsun kaçıncı gün test yaptın kızlar sizde belirti oldumu olduysa nasıl oldu birde avakado ve ananas yemek doğrumu sizce

Canım hayırlı uğurlu olsun kaçıncı gün test yaptın kızlar sizde belirti oldumu olduysa nasıl oldu birde avakado ve ananas yemek doğrumu sizce
Ne ananas ne avakado yemedim ceviz fındık çiğ kabak çekirdeği falan yedim. Bende belirti başlarda yoktu 4 5 gün zaten opu ağrısı çektim. O ağrılardan başka birşey hissetmedim. 2 yada 3 gündür kasıklarda ağrı var adet belirtilerin var. Migren dahi
Ben ilk 6.hu. Erken gebelikte hayalet çizgi gördüm.9. hun kanda 56 gördüm

Merhabalar bende kasim 2 de transfer oldum 3. Deneme ilki tutmadi ikincisi ikizler tuttu 14 haftalikken kanama sonucu kaybettim bu 3. Deneme dr tek tarnsfer etmek istedi riske girmeyelim diye dunku testimde hcg 200 cikti bakalim pzt katlanicak mi aslinda

Merhaba canim benim de es kaynakli morfoloji ve hiz dusuklugu var. ilk denememiz dondurulmus 5.gun embriyo transfer edilcek. su an estrofem kullaniyorum yarin doktorla randevum var transfer tarihi belirlicez .
Benimde eş kaynaklı tüp bebeğe başladım acaba transfer oldu mu sonucunuz umarım iyidir

Kızlar selam bende bugün kanımı verdim.. Transfer 5 kasımda olmuştum ve çok şükür 2. denememde hcgmi pozitif gördüm.. ptesi tekrar kan verip yükselişine bakıcaz.. hiç bir belirtim yoktu transferden sonra yatmadım bile doktorum asla yatırmıyor.. evde çok yormadan günlük işlerimi yapmaya devam ediyorum. Lütfen şu belirti mevzusuna takılmayın sıfır belirtiyle gittim teste ne göğüs ağrısı ne yerleşme kanaması hiç bişeyim yok.. Allah isteyen herkese tez zamanda sağlıkla nasip etsin. Şimdiden bile bambaşka bir duygu

Yaaa ne güzel maşallah Rabbim devam ettirsin inş. Sağlıcakla kesenizi görün :) Kaç sonucunuz , kaçıncı gün embriyosuydu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…