- 25 Temmuz 2020
- 467
- 224
- 33
- Konu Sahibi Hayallrmvar
-
Ooohh gözün aydın canım , geç çıktığını söylüyorlardı zaten özellikle 3. Gün embriyolarının. Bencede söylemene gerek yok ben de inş pozitifi görürsem hayırlısıyla kalp atışını duyduktan sonra ancak söylerim diye düşünüyorum :)Kızlar kan testi sonucum çıktı.
56
Ama ben daha kimseyle paylasamadim bu durumu pazartesi kendi doktorun ne diyecek ondan sonra soylerim
Ben opudan sonra beklemeye alındım 2 ay geçt 14 ağustostaydı opu . Dinlendirme yapmıştık. Sırt ağrım çok fazla ama testte görememek çok kötüymüş yaSağolun5.gun erken test için
Ben ilk 5 gün falan hiç belirti hissetmedim opu agrilarindan
İnşallh Öyle olurEvet benimde rahim kalınlığına bakıldı Çarşamba günü doktorum iyi dedi kalınlığı benim ikinci denemem bende coraprin prednol estrofem lutinus fitil duphaston 4 günde bir proluton amin inşallah rabbim emeğimizi boşa çıkarmasın güzel bir şekilde bebisimizi alır eve döneriz
Tebrik Ederim Canım Harika Seninde 3. Gün Embriyosuydu öyle hatırlıyorum Dimi Katlanarak Artar İnşallhKızlar kan testi sonucum çıktı.
56
Ama ben daha kimseyle paylasamadim bu durumu pazartesi kendi doktorun ne diyecek ondan sonra soylerim
Teşekkür ederim insan tedirgin olunca ne yapacağını şaşırıyor Allah yardımcımız olsunİlk üç gün yatarak dinlenmen yeterlidir fakat sonraki günlerde de ağır iş yapmamalısınız.
Canım hayırlı uğurlu olsun kaçıncı gün test yaptın kızlar sizde belirti oldumu olduysa nasıl oldu birde avakado ve ananas yemek doğrumu sizceKızlar kan testi sonucum çıktı.
56
Hayirli olsun benimde 2 kasimda dondurulmus embryo transferim yapildi dun hcg 200 cikti pzt tekrar vericemCanım hayırlı uğurlu olsun kaçıncı gün test yaptın kızlar sizde belirti oldumu olduysa nasıl oldu birde avakado ve ananas yemek doğrumu sizce
Teşekkür ederim. Evet 3.gun embiryosuTebrik Ederim Canım Harika Seninde 3. Gün Embriyosuydu öyle hatırlıyorum Dimi Katlanarak Artar İnşallh
Ne ananas ne avakado yemedim ceviz fındık çiğ kabak çekirdeği falan yedim. Bende belirti başlarda yoktu 4 5 gün zaten opu ağrısı çektim. O ağrılardan başka birşey hissetmedim. 2 yada 3 gündür kasıklarda ağrı var adet belirtilerin var. Migren dahiCanım hayırlı uğurlu olsun kaçıncı gün test yaptın kızlar sizde belirti oldumu olduysa nasıl oldu birde avakado ve ananas yemek doğrumu sizce
Hayırlı olsun sizin kaçıncı gün embiryosuyduHayirli olsun benimde 2 kasimda dondurulmus embryo transferim yapildi dun hcg 200 cikti pzt tekrar vericem
Maşallah kaçınci gün embriyosuydu belirtiniz oldumuHayirli olsun benimde 2 kasimda dondurulmus embryo transferim yapildi dun hcg 200 cikti pzt tekrar vericem
Benimde eş kaynaklı tüp bebeğe başladım acaba transfer oldu mu sonucunuz umarım iyidirMerhaba canim benim de es kaynakli morfoloji ve hiz dusuklugu var. ilk denememiz dondurulmus 5.gun embriyo transfer edilcek. su an estrofem kullaniyorum yarin doktorla randevum var transfer tarihi belirlicez .
Merhaba malesef negatif tutmadi. ins ikinci sefereBenimde eş kaynaklı tüp bebeğe başladım acaba transfer oldu mu sonucunuz umarım iyidir
Yaaa ne güzel maşallah Rabbim devam ettirsin inş. Sağlıcakla kesenizi görün :) Kaç sonucunuz , kaçıncı gün embriyosuydu :)Kızlar selam bende bugün kanımı verdim.. Transfer 5 kasımda olmuştum ve çok şükür 2. denememde hcgmi pozitif gördüm.. ptesi tekrar kan verip yükselişine bakıcaz.. hiç bir belirtim yoktu transferden sonra yatmadım bile doktorum asla yatırmıyor.. evde çok yormadan günlük işlerimi yapmaya devam ediyorum. Lütfen şu belirti mevzusuna takılmayın sıfır belirtiyle gittim teste ne göğüs ağrısı ne yerleşme kanaması hiç bişeyim yok.. Allah isteyen herkese tez zamanda sağlıkla nasip etsin. Şimdiden bile bambaşka bir duygu
2 tane 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum 67.78 çıktı hcg sonucumYaaa ne güzel maşallah Rabbim devam ettirsin inş. Sağlıcakla kesenizi görün :) Kaç sonucunuz , kaçıncı gün embriyosuydu :)
Canım cok sevindimPozitif çıktı sonucum76,26 2 gün sonra tekrar kan vereceğim
Ooo 7.günde 67 gördünüz demek belki ikizler o zaman çok güzel bir duygu :) Rabbim tamamına erdirsin inş. Hayırlı olsun2 tane 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum 67.78 çıktı hcg sonucum
İnsaAllahMerhaba malesef negatif tutmadi. ins ikinci sefere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?