- 12 Kasım 2022
- 39
- 16
- 8
- 40
- Konu Sahibi Hayallrmvar
-
Hayirli olsun benimde 2 kasim transfer tarihim 11inde 200 cikti simdi heyecanla pzt bekliyorum katlanma nasil olcakCanım hayırlı uğurlu olsun kaçıncı gün test yaptın kızlar sizde belirti oldumu olduysa nasıl oldu birde avakado ve ananas yemek doğrumu sizce
Avokado muz badem cekirdek ozellikle kabak cekirdegi yumurta bunlar beslenmede onemliHayirli olsun benimde 2 kasimda dondurulmus embryo transferim yapildi dun hcg 200 cikti pzt tekrar vericem
Sonucunuz ne oldu acabaMerhaba canim benim de es kaynakli morfoloji ve hiz dusuklugu var. ilk denememiz dondurulmus 5.gun embriyo transfer edilcek. su an estrofem kullaniyorum yarin doktorla randevum var transfer tarihi belirlicez .
Bence bu direk iğneyi yapanla da alakalı olabilir. Bugün 12. İgnemi yaptırdım ve iğne yerim ilkkez bugün agriyir otursam falan rahatsız ediyorKızlar Bu Progestan veya Proluton Kalçadan olanın ağrısıyla nasıl baş ediliyorYaptırırken bi skntı yoktu 3-4 Saat geçti acayip agrı yapıyor Oturup kalkamıyorum Yarın full ayakta çalışacağım bu ağrı yarında devam eder mi Yarın yine var iğne öbür gün yine var sonraki günlerde of
Ya amerikadayim o bilgiyi bilmiyorum yumurta toplama dollendirme gecen yil olmustu dondurulmus embryo transfer edildi kasiklarda kramp oluyor halsizlik oluyor gogus uclarimi sanki icerden disariya dogru biseyle itiyolar gb sisiyo aciyo ikizlerde calismistim bunda transfer sonrasi isi biraktim evde dinlenmeye calisiyorum bol bol sebze meyve badem ceviz incir falan tuketmeye calisiyorum ilk gunlerde cok tedirgindim sanki surekli kanamam oluyomus gb hissediyordum kendimi sakinlestirmeye calisiyorum cok zoe bi surec burda progesterone oil ignesi oluyorum her gece birde ostorojen hapi kullaniyorum baska bisey vermiyolar birde vitamin aliyorum her gunMaşallah kaçınci gün embriyosuydu belirtiniz oldumu
Anladım inşallah bebislerimizi kucağımıza aliriz burdan onlar hakkında konuştuğumuz günlerde gelirYa amerikadayim o bilgiyi bilmiyorum yumurta toplama dollendirme gecen yil olmustu dondurulmus embryo transfer edildi kasiklarda kramp oluyor halsizlik oluyor gogus uclarimi sanki icerden disariya dogru biseyle itiyolar gb sisiyo aciyo ikizlerde calismistim bunda transfer sonrasi isi biraktim evde dinlenmeye calisiyorum bol bol sebze meyve badem ceviz incir falan tuketmeye calisiyorum ilk gunlerde cok tedirgindim sanki surekli kanamam oluyomus gb hissediyordum kendimi sakinlestirmeye calisiyorum cok zoe bi surec burda progesterone oil ignesi oluyorum her gece birde ostorojen hapi kullaniyorum baska bisey vermiyolar birde vitamin aliyorum her gun
Insallah canim insallahAnladım inşallah bebislerimizi kucağımıza aliriz burdan onlar hakkında konuştuğumuz günlerde gelir
Amerikada progesterone igne veriyolar esim evde yapiyo cok yogun ve fazla miktarda oldugu icin bazen dagilmiyo tas gb kaliyo kalcada her gun sicak su torbasi koyuyorum birzcik iyi geliyo ama igne yerleri yara oluyo kasiniyo kaniyo zorrr velhasilBence bu direk iğneyi yapanla da alakalı olabilir. Bugün 12. İgnemi yaptırdım ve iğne yerim ilkkez bugün agriyir otursam falan rahatsız ediyor
Çok mutlu oldum. İnşallah sağlıkla devam etsin. Bende de belirti yok diye üzülüyordum, umut oldun banaPozitif çıktı sonucum76,26 2 gün sonra tekrar kan vereceğim
Katlanarak artsın devam etsin sağlıkla inşallahKızlar kan testi sonucum çıktı.
56
Ama ben daha kimseyle paylasamadim bu durumu pazartesi kendi doktorun ne diyecek ondan sonra soylerim
Amin inşallahKatlanarak artsın devam etsin sağlıkla inşallah
Sizin ne zaman test gününüz kaçıncı gününüz bugünÇok mutlu oldum. İnşallah sağlıkla devam etsin. Bende de belirti yok diye üzülüyordum, umut oldun bana
Aminn tedbir bizden takdir yaratandan.Kalbinizi ferah tutun Allah herşeyi yoluna koyar dua ile...Teşekkür ederim insan tedirgin olunca ne yapacağını şaşırıyor Allah yardımcımız olsun
Amin inşallahAminn tedbir bizden takdir yaratandan.Kalbinizi ferah tutun Allah herşeyi yoluna koyar dua ile...
Bende sali günü oldum ertesi günü başladı bende kasik agrisiKızlar benim bugün kasık ağrılarım başladı. Salı günü transfer oldu. Aynı durumu yaşayan var mı ?
Salı günü transfer olanlardan var mı test yapanBende sali günü oldum ertesi günü başladı bende kasik agrisi
3. Gün dondurulmuş transferim oldu. Ya sizinSalı günü transfer olanlardan var mı test yapansizin kaçıncı gün embriyosuydu
Hayırlı olsun sizin test gününüz ne zaman3. Gün dondurulmuş transferim oldu. Ya sizin
Pazar günü ama meraktan herhalde evde bi test yaparım oda belki 3-4 gün sonraHayırlı olsun sizin test gününüz ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?