- Konu Sahibi Hayallrmvar
-
Sizin transfer saat kaçta kaçınci gün embriyosuMerhabalar Sizinle aynı gün transferimiz Olacakİnşallah bizde güzel haberlerimizi buradan paylasırız
amin inş :) bizimle sizce olan belirtileri paylaşır mısınız :) gerçi belirtim yok dediniz ama kahverengi lekelenme falan olmuş muyduÇok teşekkür ederimrabbim herkese nasip etsin inşallah
Verebildiniz mi kan
Sıra bekliyorumVerebildiniz mi kan
Sabah Muayenem olacakmıs öğlen 1-2 gibi Transferim Olacakmış Dondurulmuş 2 Adet 3. Gün embriyosu transfer edilecek inşallahSizin transfer saat kaçta kaçınci gün embriyosu
Benim hiç belirtim olmadı hatta negatif diye gittim ben hastaneye pozitif çıktı. Lekelenme falanda olmadı . Kendimi boşa üzmüşüm herkes belirtim var deyince olmadı dedim kendi kendimeAmin inş :) bizimle kendimizce
amin inş :) bizimle sizce olan belirtileri paylaşır mısınız :) gerçi belirtim yok dediniz ama kahverengi lekelenme falan olmuş muydu
Verebildiniz mi kan
Hayır hiç belirtim olmadı benim. Demek ki belirti olmadan da pozitif olabiliyormuş bunu öğrendik
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canımSıra bekliyorum
İnşaallahHayırlı haberlerini bekliyoruz canım
Ya Rabbim nasip ettikten sonra gerisi boş demekti :) Zaten doktorlar kan vermeden bir şey anlayamazsınız belirti aramayın olmaz diyorlar ama bizler işte illa önden haberdar olabilmek için bir ışık arıyoruz gelde anlat bunu gönlüne . Neyse siz tadını çıkarın artıkBenim hiç belirtim olmadı hatta negatif diye gittim ben hastaneye pozitif çıktı. Lekelenme falanda olmadı . Kendimi boşa üzmüşüm herkes belirtim var deyince olmadı dedim kendi kendime
Benimde saat 1 gibi olur dediler dondurulmuş 1adet 5.gun embriyosu olucak bakalım ama muayene den bahsetmedilerSabah Muayenem olacakmıs öğlen 1-2 gibi Transferim Olacakmış Dondurulmuş 2 Adet 3. Gün embriyosu transfer edilecek inşallahSizin Nasıl
Ama sanırım aynı saatte transefer olucakmisiz gibi geliyor şuan hangi ilaçları kullaniyorsunuzSabah Muayenem olacakmıs öğlen 1-2 gibi Transferim Olacakmış Dondurulmuş 2 Adet 3. Gün embriyosu transfer edilecek inşallahSizin Nasıl
Bizide bilgilendirimisjnizSıra bekliyorum
Benim Doğal Siklusla İlerliyor düzenli Yumurta ve Rahim kalınlığı takibi yapılıyor rahim kalınlığıma bakılcakmıs öğlende transfer olacakmıs bakalım Şuan ben Corasprin -Dekort - Folik -Divina - Azitro -Prograf tablet kullanıyorum birde Progestan İğneye baslıcam bugun 5 günde birde Proluton iğnem olacakmış bunlar kalçadan Ve lutinus Fitile baslattılar bugunAma sanırım aynı saatte transefer olucakmisiz gibi geliyor şuan hangi ilaçları kullaniyorsunuz
Evet benimde rahim kalınlığına bakıldı Çarşamba günü doktorum iyi dedi kalınlığı benim ikinci denemem bende coraprin prednol estrofem lutinus fitil duphaston 4 günde bir proluton amin inşallah rabbim emeğimizi boşa çıkarmasın güzel bir şekilde bebisimizi alır eve dönerizBenim Doğal Siklusla İlerliyor düzenli Yumurta ve Rahim kalınlığı takibi yapılıyor rahim kalınlığıma bakılcakmıs öğlende transfer olacakmıs bakalım Şuan ben Corasprin -Dekort - Folik -Divina - Azitro -Prograf tablet kullanıyorum birde Progestan İğneye baslıcam bugun 5 günde birde Proluton iğnem olacakmış bunlar kalçadan Ve lutinus Fitile baslattılar bugunEvet Aynı Saatlerde transfere gireceğiz sorunsuz olur insallah benim ilk denemem bu arada
Ayyyy tebrik ederim çok mutlu oldum darısı bize inşallahKızlar kan testi sonucum çıktı.
56
Ama ben daha kimseyle paylasamadim bu durumu pazartesi kendi doktorun ne diyecek ondan sonra soylerim
İlk üç gün yatarak dinlenmen yeterlidir fakat sonraki günlerde de ağır iş yapmamalısınız.İyi aksamlar bende Kasım ayında transfer olanlardan olacağım nasip olursa transfer sonrası nelere dikkat ettiniz tecrübelerinizi paylasirmisiniz
Hayırlı olsun inşallahKızlar kan testi sonucum çıktı.
56
Ama ben daha kimseyle paylasamadim bu durumu pazartesi kendi doktorun ne diyecek ondan sonra soylerim
Amin teşekkür ederim. Allah sağlıklı mutlu huzurlu bir şekilde doğup büyüyecek bebekler versin tüm isteyenlereHayırlı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?