- 31 Aralık 2020
- 702
- 1.210
- 28
Evet canım hala olmadım sivilce doldu yüzümSendemi olmadın daha benimki de can çekişiyor bugün yarın olurum kesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım hala olmadım sivilce doldu yüzümSendemi olmadın daha benimki de can çekişiyor bugün yarın olurum kesin
Selam uğurlu gelmesi dileği ile inşallah bat tarihi 13 kasım. Beklemesi zor tarihi hayırlı haberi alacakmış gibi umutla bekleyeceğim bakalım bu ay. Umudum göklerde, duam dillerde, isteğim hayırlarda... Hayırlısıyla...Kasım ayı gebelik planlayanlar piste alalım hepinizi Bat Tarihi yeterli
İSİM BAT SONUÇ @vaveylaaaaaa 2 KASIM @esergry 3 KASIM @Mavissss1 4 KASIM @tgceeee 8 KASIM @misscheekbone 8 KASIM @Manoly34 9 KASIM @dk-ck 10 KASIM @Esen6363 10 KASIM @HaticeK06 10 KASIM Z Zennep 11 KASIM @Fatma mehdi 12 KASIM @yeshll 13 KASIM Sadglozgrr 17 KASIM @Gokce6792 17 KASIM @Rabialslam 23 KASIM @kivircikkuala 25 KASIM Mavigrill 25 KASIM
Ben oldum bugün maalesefEvet canım hala olmadım sivilce doldu yüzüm
Merhaba benide ekler misiniz bat 1 kasımKasım ayı gebelik planlayanlar piste alalım hepinizi Bat Tarihi yeterli
İSİM BAT SONUÇ @vaveylaaaaaa 2 KASIM @esergry 3 KASIM @Mavissss1 4 KASIM @tgceeee 8 KASIM @misscheekbone 8 KASIM @Manoly34 9 KASIM @dk-ck 10 KASIM @Esen6363 10 KASIM @HaticeK06 10 KASIM Z Zennep 11 KASIM @Fatma mehdi 12 KASIM @yeshll 13 KASIM Sadglozgrr 17 KASIM @Gokce6792 17 KASIM @Rabialslam 23 KASIM @kivircikkuala 25 KASIM Mavigrill 25 KASIM
BAT 13 kasım beni de ekleyebilir misinizKasım ayı gebelik planlayanlar piste alalım hepinizi Bat Tarihi yeterli
Klomen bi işe yaramıyor kist yapıyor değistirsin bence, letu bu konuda iyi gerçektenMerhaba kızlar doktora gititmmkolomen yazdı sizce işe yarar mı
Ailede varsa ikiz neden olmasın eşinin tarafı onemli, benimde anne tarafında ikiz çok. Bide doktor müdahale ettiği zaman ikiz olabiliyorHanımlar 2 defa yumurtlayan varmı.
Belirtisi varmı.
Ben hep merak etmişimdir.
Aslında çocukluğumdan beri ıkız bebeğim olma hayalim var.
Ben ne zaman bu ilacı kullansam kist yapıyorMerhaba kızlar doktora gititmmkolomen yazdı sizce işe yarar mı
Çok haklısın bir daha bende kullanmayacağım bu ilacı kisti yok etmek için de kaç ay uğraşıyoruz.dun adet oldum ama bir türlü sokulemiyorum çok az geliyor kesin yine kist oluştuKlomen bi işe yaramıyor kist yapıyor değistirsin bence, letu bu konuda iyi gerçekten
Peki klomen kullandıktan sonraki süreç nasıl ilerliyor ne yapılıyor yani sonrasındaKlomen bi işe yaramıyor kist yapıyor değistirsin bence, letu bu konuda iyi gerçekten
Hiç canını sıkma bence en azından sorunun ne olduğunu öğrendin.Azönce doktordan geldim progesteron 40 çıktı çok iyiymiş ama malesef eşimin sperm hızı düşük olduğu için aşılamaya kendinizi hazırlayın dedi verdiği ilaç çok yükselme yapmazmış..İstisnai durumlarda gebelik oluyor dedi..Eşimin morali bozulmasın etkilemesin diye söyleyemedim zaten durumu hala kabullenemiyor soylemeyide düşunmuyorum uzülmesin diye, çok üzüldüm moralman yıkığım şuan benim herhalde ocakta felan anca aşılamayla olur
Allah Allah peki neden doktorlar bu ilacı öneriyor amaçları nedir hiç sorguladı uz mı acaba ben ilk defa kullanacağımBen ne zaman bu ilacı kullansam kist yapıyor
Yumurtalarızi büyütme ye çalıştırıp geliştiriyor mutlaka çatlatma iğnesi nide yaptır yoksa büyüyüp kiste dönüşüyor.gerci ben iğne olduğum halde kiste dönüştü.herkesin bünyesi farklı belki sizde işe yararAllah Allah peki neden doktorlar bu ilacı öneriyor amaçları nedir hiç sorguladı uz mı acaba ben ilk defa kullanacağım