Önce kendimizin sağlığıİyiyim canım Allah'a şükür sadece ufak bir diş ve dudak ile atlattım sadece moral olarak üzüldüm çok karın ağrısı çektim âdet oldum diye sürekli diken üstündeydim çatlatma iğnemin etkisi geçmişti gebelik için pazar günü test yapicaktim biraz umutsuzluğa kapıldım
Amin canimm..sen bugunude değerlendir ozamn.belki akintimiz bı iki güne geçer. Benim aynı yumurtlamadan önceki akıntım gibi olunca o yüzden merak ettimOlabilir belki ikinci yumurta çatlıyordur. Benim elimde ovülasyon testi de kalmadı dün bitti neyse hakkımızda hayırlısı
Kuzucum şükür ben iyiyim@A R Y A @Yusra30 @Dogayikoruejce @Gizemsu07 @Esrakcshn @charlottes ve adı aklıma şuan gelmeyen diğerleri nasılsınız can yoldaşlarım
Evet hatta kanda baktirdim negatifTest yaptınız mı hiç
Kanda da baktirdim negatif canimSzrszr test yaptır dın mı hiç canım.? Oğlumda bende bu sekılde ogrenmstm ve 14. haftaya kadar lekelenmelerım devam etmsti.
Kanda bile negatif cikti canimYerleşme kanaması olabilir.. Test yapsana..
Ayin 10 undan beri ama hic kan gelmedi sadece kahverengi ve dokuluNe zamandan beri oluyor. Kaç saattir. Benim kızım da iken olmuştu.
Anladm canım. Dr a gorunmende fayda var öyleyse.Kanda da baktirdim negatif canim
O zaman buyuk ihtimal oyle ama daha once hic olmamisti o yuzden korktum birazBende yaşadım böyle yerleşme olabileceğinide söyleyenler var ancak ben adet oldum 3 4 gün böyle devam ettikten sonra zamanla akıntı miktarıda arttı ve açıldım sonra
Yaptim kanda da baktirdim negatif canimBen de gebeliğimi kahve akıntı ile öğrenmiştim, heveslendirmiyim ama adetime 6 gün kala gelmişti sonra gelmemişti.
Amin inşallahÖnce kendimizin sağlığıBu her şeyden önemli inşallah gebelik sürpriz olur
Aynı belirtiler bende de oldu canım ama testte çıkmadı Bi türlü 5 gün kala erken gebelik testinde bile belli olmadı benm de bat 17. Çıkmazsa da umutsuz bakma yani herkeste çıkmayabilir testte bide çok yenidr kanda bile zor anlaşılıyorBeklenen adet tarihi 16 kasım. İlk fotoğraftaki test Perşembe günü yapıldı, diğeri bugün. Kasıklarımda ara ara ağrı var göğüs ucum dokununca çok acıyor(yumurtlamadan beri hiç kesilmedi ağrı) Gebelik testi yapmaya, sonucu görmeye gücüm yok ama sanki test gittikçe koyulaşacak gibi hissediyorum. Sizce?
Çok şükür canım, ultrasonda temiz çıktı ama kasık ağrılarım var hafif hafif. Normaldir heraldeKuzucum şükür ben iyiyim
Aynı yoldan devam, sen nasılsın umarım daha iyisindir
Teşekkür ederim. Canım bizim bir kızımız var, 9 yaşında. Kardeşi olsun istiyoruz ama Mayıstan beri olmuyor. Eşim ürolojiye gitmişti yaz aylarında. Sperm testi vs verdi. 10milyon çıktı sayı. Sonra muayene, ultrason vs yapıldı. Sol tarafta reflü tespit etti Dr. İkinci sperm testi yapıldı 25milyondu galiba ondada. Yani çok düşüktü. Dr ameliyat ile çözeriz sorunu dedi. Eşimde karar verdi oldu. İnş bu çare olur..I
Geçmiş olsun canım varikosel ameliyatı neden oldu acaba açıklarmısın değerleri Nasıl di
Canım ne oldu? Uzun zaman girmediğim için haberim yokCuma günü taburcu oldum canım, salı günü kontrolüm vardı temiz dedi doktor çok şükür
Kuzum kalp atışı olmadığı için 9. Haftada kürtaj oldum. Kürtaj sonrası enfeksiyon oldu, 7 gün hastanede yattım. Taburcu oldum geçen cuma, salı kontrolüm vardı iyisin dedi doktorum. 3 ay korun dedi ama 1 adet dönemi beklemeyi düşünüyorum sadece.. Benim heves kursakta kaldı yaniCanım ne oldu? Uzun zaman girmediğim için haberim yokolumsuz bişi oldu anladığım.. Allah hayırlısını nasip etsin arkadaşım
Ah canım benim.. Nasipte ne varsa oKuzum kalp atışı olmadığı için 9. Haftada kürtaj oldum. Kürtaj sonrası enfeksiyon oldu, 7 gün hastanede yattım. Taburcu oldum geçen cuma, salı kontrolüm vardı iyisin dedi doktorum. 3 ay korun dedi ama 1 adet dönemi beklemeyi düşünüyorum sadece.. Benim heves kursakta kaldı yani
En kısa sürede olur inşallah, ameliyattan sonra şansınız artar. Takviye de almayı ihmal etmeyinAh canım benim.. Nasipte ne varsa obayağı zor süreçler olmuş. Çok geçmiş olsun arkadaşım. Allah bir daha böyle üzüntü yaşatmasın.. Şimdi iyisin ya önemli olan o 1 ay dinlendir vücudunu.Rabbim en kısa zamanda yüzünü tekrar güldürsün canım.. Bizde de bi değişiklik yok. Eşim salı günü varikosel ameliyatı oldu. Onun iyileşme sürecini bekleyeceğiz bizde. 6 ayı bulur diyorlar, şaşırdık kaldık valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?