- 20 Kasım 2019
- 878
- 801
- 53
- 45
Allahtan ümit kesilmez canım ya, inşallah hayırlısı en iyisi olsun hepimizeBenim belimin ağrısı hafifledi ama arada sancı oluyo aksi gibi bu hafta işim çok yoğun geçti ayakta kaldıkça sancılandım emeklerim çöpe gitti gibi hissediyorum o yüzden nedense hiç umutlanamıyorum
Aminnnn inşallahAllahtan ümit kesilmez canım ya, inşallah hayırlısı en iyisi olsun hepimize
Bende cok arada kaldim bi heves ediyorum ilk asilamada ben 8. Gunde negatifi gordum hic cift cizgi gormedim gercektende olmadi bunda gordum diyorum ama bir yandan da bi umudum kiriliyor ikinci asilamam bir daha denemeyi dusunmuyordum ama vazgecmekte istemiyorum olmazsa saniyorum 3. Asilamayi da denicemAynı gece catlatma iğnesini vurulmusuz canm ben saat 1 'di vurulduğunda çarşamba 12.30tada aşılamaya aldılar bugün 10.gün pazartesi günü test yapmayı düşünüyorum Çok merak ediyorumm
Bence haftasonu sabret pazartesi günü yaparsın ilki olumsuz oldu diye bununda ole olcağı anlamına gelmiyor tabiiki hayırlısı olsun inşallahBende cok arada kaldim bi heves ediyorum ilk asilamada ben 8. Gunde negatifi gordum hic cift cizgi gormedim gercektende olmadi bunda gordum diyorum ama bir yandan da bi umudum kiriliyor ikinci asilamam bir daha denemeyi dusunmuyordum ama vazgecmekte istemiyorum olmazsa saniyorum 3. Asilamayi da denicem
Maalesef olumsuz sonuçlandıInşallah güzel haberler verirsin hepimize hayırlısı olsun canım
ÜzüldümMaalesef olumsuz sonuçlandı. Birbirimize dua edelim inşallah. Gelecekte güzel haberler alırız inşallah diyelim
Ayyy inşallah guzel haberler senden gelsinde yüzümüz gulsun umut olsun mutlu olalim dualarini alalim canimGünaydın hanımlar8 kasımda aşılamam oldu bugun dayanamayıp test verdim bir saate dönüş yaparız dediler dualarınızı bekliyorum
İnşallahAyyy inşallah guzel haberler senden gelsinde yüzümüz gulsun umut olsun mutlu olalim dualarini alalim canim
Var mi hissettiğin birseyler peki, merakımdanİnşallah
Hiç belirti yok canım ya altıncı günden sonra bende belirti yoktu hiçVar mi hissettiğin birseyler peki, merakımdan
İnşallah guzel sonuçlar olsun, sabırsızlıkla bekliyorum canımHiç belirti yok canım ya altıncı günden sonra bende belirti yoktu hiç
İnşallahh canım aynen öyle.Tabi kuzum en azından karşılaşıyorlar bi şekilde sağlıksız embriyo zaten vucutta kabul etmiyor aralık ayına daha güçlü gireriz bizdee
YaaaaaMaalesef sonucum negatif arkadaşlar
Hakkımızda hayırlısı olsun üzgünüm ama yapacak bir şey yokYaaaaahayırlısı olsun canım, bundan sonrasında inşallah
Üzülmek bizim için, insan olduğumuzu gösteriyor, mecbur duygularımızı yaşayacağız ama daha güçlü olup yola devam edecegiz inşallah, hepimizin kucaklari dolsun göbüşleri şişsin inşallahHakkımızda hayırlısı olsun üzgünüm ama yapacak bir şey yok
Kesinlikle çok haklısın canimmben aşılama olduktan sonra rüyamda ilk gün bir erkek bebek doğum yapmıştım, sonra aradan yedi gün geçti yine rüyamda düşük yaptığımı görmüştüm. Şimdi diyorum belkide içime doğmuş hep tedirgindim.
İnşallah bir gün hepimiz hayırlı sağlıklı gebelikler elde ederiz
Bugün doktorum aradı ilk aşılamada demekki sperm ve yumurta dollenebiliyor birde bu açıdan bak dedi tabiki devam etse daha güzel olurdu ama bazen olmayabiliyor dedi sağlıklı olsa vücut onu tutardı dedi.
İnşallah kimyasaldir dış gebelik vs olmasında Allah korusun
Üzüldüm kızlar ama sağlıklı olalım en önemlisi bu.. kısmetimizde varsa bize gelecek zaten biz elimizden geleni yapıyoruz yapmaya da devam ederiz.. Üzülmemiz çok normal.. çok dua edelim işlerimize de yoğunlaşmaya çalışalım.. kimin hikayesini okusam bebek düşüncesinden uzaklaşınca hamile kalmış.. zor bir şey ama sanırım bunu da yapmamız gerek. inşallah çok uzamadan güzel haberlerinizi de alırızMaalesef sonucum negatif arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?