Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim belimin ağrısı hafifledi ama arada sancı oluyo aksi gibi bu hafta işim çok yoğun geçti ayakta kaldıkça sancılandım emeklerim çöpe gitti gibi hissediyorum o yüzden nedense hiç umutlanamıyorum
Allahtan ümit kesilmez canım ya, inşallah hayırlısı en iyisi olsun hepimize

Aynı gece catlatma iğnesini vurulmusuz canm ben saat 1 'di vurulduğunda çarşamba 12.30tada aşılamaya aldılar bugün 10.gün pazartesi günü test yapmayı düşünüyorum Çok merak ediyorumm
Bende cok arada kaldim bi heves ediyorum ilk asilamada ben 8. Gunde negatifi gordum hic cift cizgi gormedim gercektende olmadi bunda gordum diyorum ama bir yandan da bi umudum kiriliyor ikinci asilamam bir daha denemeyi dusunmuyordum ama vazgecmekte istemiyorum olmazsa saniyorum 3. Asilamayi da denicem

Bence haftasonu sabret pazartesi günü yaparsın ilki olumsuz oldu diye bununda ole olcağı anlamına gelmiyor tabiiki hayırlısı olsun inşallah benim 1.aşılamam allahın izniyle pazartesi günü test yapmayı düşünüyorum HaYırLı haberi alırım aLLah büyük

Bugün asilamada 8. Gün oldu, korku, kaygi, heyecan, karisiklik, hepsini bir arada yaşıyorum

Günaydın hanımlar 8 kasımda aşılamam oldu bugun dayanamayıp test verdim bir saate dönüş yaparız dediler dualarınızı bekliyorum

Maalesef sonucum negatif arkadaşlar
Üzüldüm kızlar ama sağlıklı olalım en önemlisi bu.. kısmetimizde varsa bize gelecek zaten biz elimizden geleni yapıyoruz yapmaya da devam ederiz.. Üzülmemiz çok normal.. çok dua edelim işlerimize de yoğunlaşmaya çalışalım.. kimin hikayesini okusam bebek düşüncesinden uzaklaşınca hamile kalmış.. zor bir şey ama sanırım bunu da yapmamız gerek. inşallah çok uzamadan güzel haberlerinizi de alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…