Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3. Günüm daha ya çok var muğladayım sizhangi şehirde idin, ayyyy inşallah tutsun yaaaaa, senin kaçıncı gündü canım :)
Doğal yolla mı oldu yoksa aşılama mıBenim ilk gebeliğimde hiçbir belirtim olmadı.hamile olduğumu öğrendikten 2 hafta falan sonra çok yorgundum ama ilk öğrendiğim zamanlar sıfır belirti hatta adet ağrım vardı kesin adet olucam diyordum o yüzden belirtileri baz almamak lazım
Doğal yolla olmuştuDoğal yolla mı oldu yoksa aşılama mı
Aynı gece catlatma iğnesini vurulmusuz canm ben saat 1 'di vurulduğunda çarşamba 12.30tada aşılamaya aldılar bugün 10.gün pazartesi günü test yapmayı düşünüyorum Çok merak ediyorummKizlar ben 8 kasimi 9 kasima baglayan gece ovitrelle vurdum hala etkisi suruyor mudur. Adet belirtileri var iyice stres yaptim. Eki Görüntüle 2955398
Hakkında hayırlısı olsun canım ben bu şekilde olup tekrar değeri yükselende gördüm ama tabiki herşey nasip. Hiç beklemediğin anda açsın çiçeklerin inşallah gönlünü ferah tutÇok üzüldüm ya rabbim hayırlısını versin pazar yine baktırcam.baska yere merak ediyorum
amın canım ınsallaahh en hayırlısı,saglıklısı nasıp olsun çok sağol. evet nasipte varsa gününü bekliyor yavrumHakkında hayırlısı olsun canım ben bu şekilde olup tekrar değeri yükselende gördüm ama tabiki herşey nasip. Hiç beklemediğin anda açsın çiçeklerin inşallah gönlünü ferah tut
Allahtan ümit kesilmez canım belli olmaz allah büyükEvet iki katı olması lazımdı ,Kimyasal sanırım kuzum. Haftaya tekrar baktirirsiniz sıfırlanması lazım dedi
ben mersindeyim :)3. Günüm daha ya çok var muğladayım siz
evet hayat mucızelerle dolu ben ıkı senedır cıft cızgı bıle gorememıstım nasıl sevındım anlatamam :) demekkı olabılıtesı var.Allahtan ümit kesilmez canım belli olmaz allah büyük
Ay inşallah pozitif olur kanda daEvet canım benim kasık agrilarim adet olacakmış gibi agrım var gözlerim hasas özellikle üç kısmı sarı akıntı bel ağrısı ayakta durunca bunlar var bende bakalım kısmet inşallah vardır umud ediyorum
İnsan ister istemez üzülüyor ama daha iyi olacağını düşün inşallah tez zamanda pozitif sonuç elde edersin seninle birlikte bebek sahibi olmak isteyen herkesCanım doktor kullandığın ilaçları bırak dedi, muhtemelen adet olursun haftaya dedi. Aşılama.icin düşük bir değer dedi
ayy üzülmezmi. bide iş yerindeyim bogazıma dizildi yemekler öğle arasında.İnsan ister istemez üzülüyor ama daha iyi olacağını düşün inşallah tez zamanda pozitif sonuç elde edersin seninle birlikte bebek sahibi olmak isteyen herkes
ayyyyy canım yaaaaa malesef üzülüp sonra toparlanıp devam ediyoruz, etmemmiz de lazımayy üzülmezmi. bide iş yerindeyim bogazıma dizildi yemekler öğle arasında.
inşallaahh en kısa zamanda Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın saglıkla
Amin canım bende iki buçuk yıldır uğraşıyorum ama hala sonuç alamadımayy üzülmezmi. bide iş yerindeyim bogazıma dizildi yemekler öğle arasında.
inşallaahh en kısa zamanda Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın saglıkla
evet canımm napalım insan ister isteemz üzülüyor ama daha kötüsüde olabilirdi. inşallaahh en kısa zamanda ısteyen herkese nasıp olsunayyyyy canım yaaaaa malesef üzülüp sonra toparlanıp devam ediyoruz, etmemmiz de lazım
Hım peki hayırlı olsunDoğal yolla olmuştu
Sağol canımHım peki hayırlı olsun
Hım ne güzel ya bişey sorcam ya az önce benim minik minik ağrım oldu biraz normal mi senceben mersindeyim :)