- 1 Kasım 2021
- 461
- 362
- 53
- 28
Biraz daha bekle bakalim, hayırlısı olsun inşallah, mikroçipli miydi senin yöntem, tup bebek icin hangi sehirdesin, arastirinca fiyat bazlarini da paylasir misin canimBenim bugün 10. Günüm sabah dayanamayıp erken gebelik testi yaptım negatif ama nedense hiç üzülmedim bata 2 gün var eğer adet olmazsam kan veririm artık bi yandan da tüp bebek araştırmaya başladım
Ahh canım herseyimiz var sadece ben kendimde yaştan ötürü kaygılı oluyorum, inşallah kucağımız da dolacakKızlar üzmeyin kendinizi evet çok zor sürekli negatifi görmek yada pozitif görünüp sevinip daha sonra negatife dönmesi ama vardır bir hayır hemen morallerinizi düşürmeyin ben bu ay aşılama için çok umutluydum bir sürü engel çıktı eşimin iş vardiyası falan bianda değişiklik oldu vardiya değişti adet olmuyorum ddm erken bile oldum çıkan bütün engeller birer birer ortadan kalktı ddm ki kesin bu ay olacak aşılama da olacam kesin tutacak ay bitti ve benim yumurtam oluşmamış o yüzden %90 iptal oldu aşılama pazartesi netleşecek demekki varmış bı hayır daha zamanı var olmasa ansızın gelirdi hiç beklemeden o güzel haber demekki daha mücadelemiz devam edecek umutsuzluk yok sperm var yumurta var rahim var o yüzden hep bı umut var inşallah
Evet şimdi bizde eşimle ayninseyi konuşuyorduk, demekki şuan nasibi dünyaya gelmek değilmiş biraz dusunmeyerek devam edeceğiz. Hayırlısı olsun hepimizin hakkındaÜzüldüm kızlar ama sağlıklı olalım en önemlisi bu.. kısmetimizde varsa bize gelecek zaten biz elimizden geleni yapıyoruz yapmaya da devam ederiz.. Üzülmemiz çok normal.. çok dua edelim işlerimize de yoğunlaşmaya çalışalım.. kimin hikayesini okusam bebek düşüncesinden uzaklaşınca hamile kalmış.. zor bir şey ama sanırım bunu da yapmamız gerek. inşallah çok uzamadan güzel haberlerinizi de alırız
İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip olur kuzumm hepimizeKızlar üzmeyin kendinizi evet çok zor sürekli negatifi görmek yada pozitif görünüp sevinip daha sonra negatife dönmesi ama vardır bir hayır hemen morallerinizi düşürmeyin ben bu ay aşılama için çok umutluydum bir sürü engel çıktı eşimin iş vardiyası falan bianda değişiklik oldu vardiya değişti adet olmuyorum ddm erken bile oldum çıkan bütün engeller birer birer ortadan kalktı ddm ki kesin bu ay olacak aşılama da olacam kesin tutacak ay bitti ve benim yumurtam oluşmamış o yüzden %90 iptal oldu aşılama pazartesi netleşecek demekki varmış bı hayır daha zamanı var olmasa ansızın gelirdi hiç beklemeden o güzel haber demekki daha mücadelemiz devam edecek umutsuzluk yok sperm var yumurta var rahim var o yüzden hep bı umut var inşallah
Canim üzülme, inşallah en kısa zamanda kavuşuruz bebeklerimizeMaalesef sonucum negatif arkadaşlar
Oyle abla ama rabbim yine acı göstermesin doğru zamanda sağlıkli nasıp etsin inşallahAhh canım herseyimiz var sadece ben kendimde yaştan ötürü kaygılı oluyorum, inşallah kucağımız da dolacak
Aynen canım kesinlikle, en iyi şekilde hepimize nasip olsun inşallahOyle abla ama rabbim yine acı göstermesin doğru zamanda sağlıkli nasıp etsin inşallah
Evet rabbim doğru zamanda sağlıkli nasıp etsinEvet şimdi bizde eşimle ayninseyi konuşuyorduk, demekki şuan nasibi dünyaya gelmek değilmiş biraz dusunmeyerek devam edeceğiz. Hayırlısı olsun hepimizin hakkında
İllaki nasip olan bı zman var biz elimizden geleni yapıp beklicez malesef canımİnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip olur kuzumm hepimize
İnşallah abla çok şükür imkansız değil hep bir umudumuz varAynen canım kesinlikle, en iyi şekilde hepimize nasip olsun inşallah
Yok canım mikroçipli istedik ama uygun değil hem sperm sayısı hem hareketliliği yeterli değil döllenme olasılığını azaltır normal yapalım dediler normalde de 4 milyon kaldı yıkandıktan sonra istanbuldayım ben bahçeciye gitmiştik daha önce 12.000 demişlerdi dondurulmuş saklamak için ek ücreti var ama bide ilaçlar tabi. O zaman önce aşılama denemek istedik bide polikistik olduğumu öğrenmiştim önce tedavi olmak istedim şuan tedavi ile yumurta geliştirici olmadan yumurta oluşuyor kendiliğinden de çatlıyor ama sperm sıkıntısı olduğu için 1 buçuk sene olucak gebelik hiç olmadı eğer aşılama da tutmazsa direk tüp bebeğe geçicez zaman kaybetmek istemiyoruzBiraz daha bekle bakalim, hayırlısı olsun inşallah, mikroçipli miydi senin yöntem, tup bebek icin hangi sehirdesin, arastirinca fiyat bazlarini da paylasir misin canim
OffEvet rabbim doğru zamanda sağlıkli nasıp etsinben gebe olduğumu ogrenmistim ertesi gecede covid olduğumu ogrenmistim ve o zaman karantina süresi 10 gündü ve karantin bitimine düşük yapmıştım ve karnında bebekle gidemediğim kontrole muayneye bebek düşünce kaç kere gittim parça kalmış mi üç gün snra gel kan değerin düşmüş mu haftalık gel diye diye kaç kere gittim inan öyle olunca insanın daha çok zoruna gidiyo hep ağlayarak gider ağlayarak gelirdim hastaneden çünkü bebekten kalanları kaybetmek için gidiyorsun sürekli öylesi daha zor ve ben sanki dünyaya getirip kaybetmişim gibi psikolojimi bozmustum kafamda dokulmekten saç kalmamıştı rabbim çok başında hemen sana gösterdi ki yıkılmadn
Anladim canim, bizim yastan elimi canuk tutmaya çalışıyorum, yumurta da spermde sorun yok şükür, mikroçipli yaptı doktor bakalim hayırlısıYok canım mikroçipli istedik ama uygun değil hem sperm sayısı hem hareketliliği yeterli değil döllenme olasılığını azaltır normal yapalım dediler normalde de 4 milyon kaldı yıkandıktan sonra istanbuldayım ben bahçeciye gitmiştik daha önce 12.000 demişlerdi dondurulmuş saklamak için ek ücreti var ama bide ilaçlar tabi. O zaman önce aşılama denemek istedik bide polikistik olduğumu öğrenmiştim önce tedavi olmak istedim şuan tedavi ile yumurta geliştirici olmadan yumurta oluşuyor kendiliğinden de çatlıyor ama sperm sıkıntısı olduğu için 1 buçuk sene olucak gebelik hiç olmadı eğer aşılama da tutmazsa direk tüp bebeğe geçicez zaman kaybetmek istemiyoruz
Insallah ama cizgi siliklesmeye basladi bu iki gun adet olmazsam pazartesi sabah kan verecem bende hayirlisiBence haftasonu sabret pazartesi günü yaparsın ilki olumsuz oldu diye bununda ole olcağı anlamına gelmiyor tabiiki hayırlısı olsun inşallahbenim 1.aşılamam allahın izniyle pazartesi günü test yapmayı düşünüyorum HaYırLı haberi alırım aLLah büyük
İnşallah olmazsın kuzum hayırlısı olsun hakkındaInsallah ama cizgi siliklesmeye basladi bu iki gun adet olmazsam pazartesi sabah kan verecem bende hayirlisi
Benim bu ayki yaşadığıma çok benziyor.. Eşimin çalışma saatleri yönünden hep sıkıntı yaşardık ama kontrol randevuları öyle tarihlerde verildi ki hep evde olduğu zamanlara denk geldi işimiz rast gitti. Bu defa yumurta olmadı. sonra 1 tanecik yumurtam oldu o da 10 gün boyunca 1mm bile büyümedi. kısa zamanda iğnelerin etkisini görmemiz gerekirken 17 gün iğne vurdum. sonra artık ne zaman düşünmedim ne zaman kabullendim işte o zaman yumurtam büyüdü ve 2 tane oldu. bugün aşılamamın 4.günü düşünmemeye çalışıyorum. ama eşimin annemin sürekli etrafımda dönmesi bana unutturmuyor. bazen bu kadar etrafımda koşmaları boşa gidecekmiş gibi düşünüyorum. sonra Allaha bırakıyorum her şeyin en iyisini o bilir..Kızlar üzmeyin kendinizi evet çok zor sürekli negatifi görmek yada pozitif görünüp sevinip daha sonra negatife dönmesi ama vardır bir hayır hemen morallerinizi düşürmeyin ben bu ay aşılama için çok umutluydum bir sürü engel çıktı eşimin iş vardiyası falan bianda değişiklik oldu vardiya değişti adet olmuyorum ddm erken bile oldum çıkan bütün engeller birer birer ortadan kalktı ddm ki kesin bu ay olacak aşılama da olacam kesin tutacak ay bitti ve benim yumurtam oluşmamış o yüzden %90 iptal oldu aşılama pazartesi netleşecek demekki varmış bı hayır daha zamanı var olmasa ansızın gelirdi hiç beklemeden o güzel haber demekki daha mücadelemiz devam edecek umutsuzluk yok sperm var yumurta var rahim var o yüzden hep bı umut var inşallah
Beterin beteri var derler o yüzden rabbim beterinden korusun diyoruz iyiye güzele odaklaniyorz evet çok zor ama mukafatimiz büyük olacak o yüzden üzülme canım hiçOffgerçekten yaa şimdi düşünüyorum bende ya iki üç aylıkken düşük yapsaydım herşeyin hayırlısı ya.
Çok üzüldüm ya senin içinde çok zor ya rabbim inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin
Rabbim hayirlisini nasip etsin emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahBenim bu ayki yaşadığıma çok benziyor.. Eşimin çalışma saatleri yönünden hep sıkıntı yaşardık ama kontrol randevuları öyle tarihlerde verildi ki hep evde olduğu zamanlara denk geldi işimiz rast gitti. Bu defa yumurta olmadı. sonra 1 tanecik yumurtam oldu o da 10 gün boyunca 1mm bile büyümedi. kısa zamanda iğnelerin etkisini görmemiz gerekirken 17 gün iğne vurdum. sonra artık ne zaman düşünmedim ne zaman kabullendim işte o zaman yumurtam büyüdü ve 2 tane oldu. bugün aşılamamın 4.günü düşünmemeye çalışıyorum. ama eşimin annemin sürekli etrafımda dönmesi bana unutturmuyor. bazen bu kadar etrafımda koşmaları boşa gidecekmiş gibi düşünüyorum. sonra Allaha bırakıyorum her şeyin en iyisini o bilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?