- 20 Kasım 2019
- 878
- 801
- 53
- 45
Daha aşılaman yeni ya, bence normal, benim 7. Gün ara ara ağrı olabiliyor, usutmemeye çalış dikkat et, zamanin dolmasını bekleyeceğizHım ne güzelya bişey sorcam ya az önce benim minik minik ağrım oldu biraz normal mi sence
Hım tamam o zaman sağ olasın dikkat ediyorum incir fındık fıstık ceviz folik asit kullanıyorum folik hiç ihmal etmiyorum özellikleDaha aşılaman yeni ya, bence normal, benim 7. Gün ara ara ağrı olabiliyor, usutmemeye çalış dikkat et, zamanin dolmasını bekleyeceğiz
inşallah herşey güzel şekilde devam etsin valla , ol derse olur YaradanHım tamam o zaman sağ olasın dikkat ediyorum incir fındık fıstık ceviz folik asit kullanıyorum folik hiç ihmal etmiyorum özellikle
Öyle de yumurtam bu kadar güzel büyüyüp çatlamışken negatif görmek üzer insanıinşallah herşey güzel şekilde devam etsin valla , ol derse olur Yaradan
canım benim inşallah üzmesin, olumlu olsun ama, inan yumurtalarımız çok güzel büyüdükden sonra zaten yapılıyor aşılama, emin ol doktorlar bir ihitimal diye davranmıyorlat yumurtalara, yumurtamın büyüklüğünden emin oldukdan sonra işlemler yapıldı bana, sonrası yumurtanın ve spermin birleşip tutunma işi oluyor canım, birde hiç bir sorunun olmadığı zaman bebişin olmaması daha da üzüyor şahsen beni ama herşeye rağmen hayat devam ediyor :)Öyle de yumurtam bu kadar güzel büyüyüp çatlamışken negatif görmek üzer insanı
Benim de aynı eşimin de benim de hiç bi sorunumuz yok bakalım nasip dicez gelin artık bebişlercanım benim inşallah üzmesin, olumlu olsun ama, inan yumurtalarımız çok güzel büyüdükden sonra zaten yapılıyor aşılama, emin ol doktorlar bir ihitimal diye davranmıyorlat yumurtalara, yumurtamın büyüklüğünden emin oldukdan sonra işlemler yapıldı bana, sonrası yumurtanın ve spermin birleşip tutunma işi oluyor canım, birde hiç bir sorunun olmadığı zaman bebişin olmaması daha da üzüyor şahsen beni ama herşeye rağmen hayat devam ediyor :)
ayyy evet gelsinler, sizin yaşlar kaç idi, benim hasretliğim 14 yıldır, bir de beni düşün, 2017 de hamile kaldım kendiliğinden ama 3 ay karnımda durdu meleğim, uzuuuuuun aradan sonra tekrar denemeye başlaım , bugun 7. günüm, inşallah yüzüm gülsün, inşallah hepimzin güler, aminBenim de aynı eşimin de benim de hiç bi sorunumuz yok bakalım nasip dicez gelin artık bebişlerüzmeyin Artık bizi
İnşallah yüzünüz gülerayyy evet gelsinler, sizin yaşlar kaç idi, benim hasretliğim 14 yıldır, bir de beni düşün, 2017 de hamile kaldım kendiliğinden ama 3 ay karnımda durdu meleğim, uzuuuuuun aradan sonra tekrar denemeye başlaım , bugun 7. günüm, inşallah yüzüm gülsün, inşallah hepimzin güler, amin
inşallah AMİİİİİİİİNNNNNNNİnşallah yüzünüz güler
1.5 yıldır benim hiç ara vermedim ve hiç gebelik elde edemedim malesef ha aram oldumda gecikmeler yaşadım o zamanlar ara verdim covid geçirdim o zamanda ara verdim zaten 1.5 yılı onları içine katmadan söylüyorum ama ben çok istiyorum ya hem eşim benden büyük o yüzden olsun istiyorum senin yaş kaç benim yaşım küçüktür sendenayyy evet gelsinler, sizin yaşlar kaç idi, benim hasretliğim 14 yıldır, bir de beni düşün, 2017 de hamile kaldım kendiliğinden ama 3 ay karnımda durdu meleğim, uzuuuuuun aradan sonra tekrar denemeye başlaım , bugun 7. günüm, inşallah yüzüm gülsün, inşallah hepimzin güler, amin
ben 42 yaşındayım, 3 ay sonra 43 olacak1.5 yıldır benim hiç ara vermedim ve hiç gebelik elde edemedim malesef ama ben çok istiyorum ya hem eşim benden büyük o yüzden olsun istiyorum senin yaş kaç benim yaşım küçüktür senden
Benimde kasıklarımda sanki küçük küçük toplar var gibi bide çok afedersiniz ama şu gaz durumu hâlâ geçmedi kasıklarımda ki doluluk hissi korkutuyor beni acaba kist falan mı oluştu. Senin koku olayı devam mı enfeksiyondan şüphelenmiştin en sonben 42 yaşındayım, 3 ay sonra 43 olacako yüzden daha dönülmez durumlar olmasın diye tekrar başlamıştım tedaviye de bakalım inşallah bu sonuç versin, yalnız bacaklarımda hep böyle sanki soğukta kalmış gibi sızı var kasık tarafında ve göğüs içinde biraz bastırınca hafif ağrı gibi ya ayyy kendi kendime kurmayayım
Doktora yazdimda krem verdi 2 gundur onu sürüyorum da simdilik rahatim canim ama belim felan hep yaniyor, bugün 7. Gün asilamada, catlatmanin etkisi deavm sanki dkmjBenimde kasıklarımda sanki küçük küçük toplar var gibi bide çok afedersiniz ama şu gaz durumu hâlâ geçmedi kasıklarımda ki doluluk hissi korkutuyor beni acaba kist falan mı oluştu. Senin koku olayı devam mı enfeksiyondan şüphelenmiştin en son
Bende kendi kendime vücudumu dinlemek istemiyorum dün eşime ya yine olumsuz olursa dedim kızdı ama korkuyorum napim başka uğraşlar bulmaya çalışacağım oyun falan yüklerim telefona onu oynarımben 42 yaşındayım, 3 ay sonra 43 olacako yüzden daha dönülmez durumlar olmasın diye tekrar başlamıştım tedaviye de bakalım inşallah bu sonuç versin, yalnız bacaklarımda hep böyle sanki soğukta kalmış gibi sızı var kasık tarafında ve göğüs içinde biraz bastırınca hafif ağrı gibi ya ayyy kendi kendime kurmayayım
Kesinlikle çok haklısın canimmAslaa düşünmeyin bile bırakın ben ne umutlarla girmiştim bu aya ama reglinin 2. Günündeyim normal hayata giriş yaptım fazla beklenti iyi olmuyor hepimiz bebiş istiyoruz ama zamanı var herkes bi zamanı var diyor belirti aramayın bence
Ne kadar güzel doktorun var bak canım maşallah, bundan sonrası güzel olacak inşallah canım, bak kesinlikle o kadar zor aurexlerden geciyoruz ki bende dün rüyamda goguslerimdeki damarlari görüyorum şok oluyorum ama yemyeşil nasıl çoklar, ayy diyorum hamile miyim düşüncesi oluyor, ne kadar cok etkileniyoruz işteKesinlikle çok haklısın canimmben aşılama olduktan sonra rüyamda ilk gün bir erkek bebek doğum yapmıştım, sonra aradan yedi gün geçti yine rüyamda düşük yaptığımı görmüştüm. Şimdi diyorum belkide içime doğmuş hep tedirgindim.
İnşallah bir gün hepimiz hayırlı sağlıklı gebelikler elde ederiz
Bugün doktorum aradı ilk aşılamada demekki sperm ve yumurta dollenebiliyor birde bu açıdan bak dedi tabiki devam etse daha güzel olurdu ama bazen olmayabiliyor dedi sağlıklı olsa vücut onu tutardı dedi.
İnşallah kimyasaldir dış gebelik vs olmasında Allah korusun
Aşırıı pozitif bir doktor , motivasyonu çok yüksek demekki döllenme oluyor ve ilk asilamada bunun olması güzel bişey dedi%20 şans ile, hiç böyle düşünmemiştim.Ne kadar güzel doktorun var bak canım maşallah, bundan sonrası güzel olacak inşallah canım, bak kesinlikle o kadar zor aurexlerden geciyoruz ki bende dün rüyamda goguslerimdeki damarlari görüyorum şok oluyorum ama yemyeşil nasıl çoklar, ayy diyorum hamile miyim düşüncesi oluyor, ne kadar cok etkileniyoruz işte
Benim belimin ağrısı hafifledi ama arada sancı oluyo aksi gibi bu hafta işim çok yoğun geçti ayakta kaldıkça sancılandım emeklerim çöpe gitti gibi hissediyorum o yüzden nedense hiç umutlanamıyorumDoktora yazdimda krem verdi 2 gundur onu sürüyorum da simdilik rahatim canim ama belim felan hep yaniyor, bugün 7. Gün asilamada, catlatmanin etkisi deavm sanki dkmj
Tabi kuzum en azından karşılaşıyorlar bi şekilde sağlıksız embriyo zaten vucutta kabul etmiyor aralık ayına daha güçlü gireriz bizdeeKesinlikle çok haklısın canimmben aşılama olduktan sonra rüyamda ilk gün bir erkek bebek doğum yapmıştım, sonra aradan yedi gün geçti yine rüyamda düşük yaptığımı görmüştüm. Şimdi diyorum belkide içime doğmuş hep tedirgindim.
İnşallah bir gün hepimiz hayırlı sağlıklı gebelikler elde ederiz
Bugün doktorum aradı ilk aşılamada demekki sperm ve yumurta dollenebiliyor birde bu açıdan bak dedi tabiki devam etse daha güzel olurdu ama bazen olmayabiliyor dedi sağlıklı olsa vücut onu tutardı dedi.
İnşallah kimyasaldir dış gebelik vs olmasında Allah korusun
Ayyy canim inşallah kavuşuruz inşallahAşırıı pozitif bir doktor , motivasyonu çok yüksek demekki döllenme oluyor ve ilk asilamada bunun olması güzel bişey dedi%20 şans ile, hiç böyle düşünmemiştim.
ikincide nasip olur kim bilir. Evet kesinlikle zihin oyke meşgulki helede aşılama vs yapınca tamamen odaklanıyor insan. Biraz rahat birskmaya caliscam zihnimi bu ay. Doktorum adetle gel dedi ama sanırım diğer ay tekrar denerim beynim çok dolu uykularım yarım hep tedirgin kaç gündür biraz dinlenmek istiyorum. İnşallah en kısa zamanda bizde kavuşuruz meleklerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?