Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim ilk gebeliğimde hiçbir belirtim olmadı.hamile olduğumu öğrendikten 2 hafta falan sonra çok yorgundum ama ilk öğrendiğim zamanlar sıfır belirti hatta adet ağrım vardı kesin adet olucam diyordum o yüzden belirtileri baz almamak lazım

Doğal yolla mı oldu yoksa aşılama mı

Kizlar ben 8 kasimi 9 kasima baglayan gece ovitrelle vurdum hala etkisi suruyor mudur. Adet belirtileri var iyice stres yaptim. Eki Görüntüle 2955398
Aynı gece catlatma iğnesini vurulmusuz canm ben saat 1 'di vurulduğunda çarşamba 12.30tada aşılamaya aldılar bugün 10.gün pazartesi günü test yapmayı düşünüyorum Çok merak ediyorumm

Hakkında hayırlısı olsun canım ben bu şekilde olup tekrar değeri yükselende gördüm ama tabiki herşey nasip. Hiç beklemediğin anda açsın çiçeklerin inşallah gönlünü ferah tut
amın canım ınsallaahh en hayırlısı,saglıklısı nasıp olsun çok sağol. evet nasipte varsa gününü bekliyor yavrum

Ay inşallah pozitif olur kanda da

Canım doktor kullandığın ilaçları bırak dedi, muhtemelen adet olursun haftaya dedi. Aşılama.icin düşük bir değer dedi
İnsan ister istemez üzülüyor ama daha iyi olacağını düşün inşallah tez zamanda pozitif sonuç elde edersin seninle birlikte bebek sahibi olmak isteyen herkes

İnsan ister istemez üzülüyor ama daha iyi olacağını düşün inşallah tez zamanda pozitif sonuç elde edersin seninle birlikte bebek sahibi olmak isteyen herkes
ayy üzülmezmi. bide iş yerindeyim bogazıma dizildi yemekler öğle arasında.

inşallaahh en kısa zamanda Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın saglıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…