• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Öyle kız 11 de gittik eşim sperm verdi yarım saat fırında hareketli olanları seçti fırın sonra 12.30 gibi beni aldılar😂umarım beklediğime değer ve hepimiz pozitifi görürüz
ayyyy süper yaaaaa :-) bizim hastanede değil laboratuvarda mikroçip yapıldı, hastaneye getirdik aşılama oldu, inşallah hepimiz pozitifi görürüz

Allah alla niye böyle bi şey yaptı Kİ doktor inşallah adet olmazsın diyelim o zaman canım benim 🤲🏻🙏🏻
aşılama ıcın dusuk bır deger dedı, zaten 24 te bıle cok moral vermemıstı. bakalım takıp ettırmem lazım kandan, ınsallaahhh bir mucize olsa ama modum düştü baya :(

ayyyy süper yaaaaa :-) bizim hastanede değil laboratuvarda mikroçip yapıldı, hastaneye getirdik aşılama oldu, inşallah hepimiz pozitifi görürüz
İnşallah pozitif görmek istiyorum artık ben özele yaptırdım her şey muayenehane de oldu benim inşallah ben çok heyecanlıyım ya tutarsa ikizlerim olacak 2 yumurtam aynı büyükte oldu ve aynı gün çatladı biri gündüz biri gece 🤩🤣

yok canım hıc gebe bıle kalamadım
Doktorlar bu süreçte coraspirin öneriyorlar ben 1 yıldır kullanıyorum bebeğe kan akışını sağlıyormuş, o sürecte düsük için bana hap bile verdi kolay düsüreyim diye 356 değeriyle kimyasal gecırdım . Zaten doktoruna gidersen pazartesi belki sanada verir iyi geldigini hissediyordum

Doktorlar bu süreçte coraspirin öneriyorlar ben 1 yıldır kullanıyorum bebeğe kan akışını sağlıyormuş, o sürecte düsük için bana hap bile verdi kolay düsüreyim diye 356 değeriyle kimyasal gecırdım . Zaten doktoruna gidersen pazartesi belki sanada verir iyi geldigini hissediyordum
hıc bana kımyasal bıle demedı de ben kendım oyle düşünüyorum. pazartesı gıderım olmazsa

Baktir belki ignenin etkiside etkendir yuksek cikmasinda ignenin etkisi gecmistir simdi o da dusmustur. Dua et hayirlisini iste
dua edıyorum kuzum , hep hayırlısı saglıklısı olsun dıye, ınsallaahhh öyle olur. olmazsada demekkı belkı daha kotu olacagı ıcındır . cok sagol:KK200:

İnşallah pozitif görmek istiyorum artık ben özele yaptırdım her şey muayenehane de oldu benim inşallah ben çok heyecanlıyım ya tutarsa ikizlerim olacak 2 yumurtam aynı büyükte oldu ve aynı gün çatladı biri gündüz biri gece 🤩🤣
hangi şehirde idin, ayyyy inşallah tutsun yaaaaa, senin kaçıncı gündü canım :)

Doktorla iletisime geçip sorabildin mi kuzum cok üzüldüm gerçekten yeni gordum mesajlari
canım aradım doktor haftaya adet olabilirsin muhtemelen dedı, vajınal fıtılı bırakırsın dedı haftaya bır kan daha yaptır degerın sıfırlanması gerek dedı. asılama ıcın dusuk bır deger dedı cok bısey demedı

canım aradım doktor haftaya adet olabilirsin muhtemelen dedı, vajınal fıtılı bırakırsın dedı haftaya bır kan daha yaptır degerın sıfırlanması gerek dedı. asılama ıcın dusuk bır deger dedı cok bısey demedı
Kuzum suan ne desek seni teselli etmez biliyorum ama hersey Allahdan dua etcez süreçle ilgili. Bende kaygılarımdan dolayı test yapamıyorum. Kalbini duyamasan kaybbettik bebeğinizi cok iyi anlıyorum seni😞😞

Kuzum suan ne desek seni teselli etmez biliyorum ama hersey Allahdan dua etcez süreçle ilgili. Bende kaygılarımdan dolayı test yapamıyorum. Kalbini duyamasan kaybbettik bebeğinizi cok iyi anlıyorum seni😞😞
evet canım aynen oyle hersey Allahtan nasip değilmiş,belkide henüz hazır değiliz . ınsllaah sen pozıtıfı gorursun canım

aşılamada 7. günüm ve bugün nerede ise hiç bir ağrım sızım kalmadı, çok nadir ara ara bel çevresinde yanma oluyor, düne kadar göğüslerde hafif ağrı vardı o da pek kalmadı, ayy kızlar ne kötü yaaaa, ağrı mı olmalı ne oluyor gibi sorular var hep kafamda
Canım yaaa bende aynıyım benimde bugün 5. günüm ve neredeyse hiç bir şikayetim kalmadı kendi kendime anlamlandırmıyorum böyle oluncada insan hiç ümitlenemiyo ki bi belirti arıyo kendince

Asilamayi nasil yaptı aygül hoca çipli mi normal aşılama mi canim cok soru sordum kusura bakma cook duydum aygül hoca yi ama hep tüp bebekdi
Bi işlemler yaptılar spermi yıkadılar falan yani sadece sağlam spermlerle yaptılar aşılamayı.çok güzel oldu dedi yumurtan da çok iyi spermler de çok güzel gitti dedi.ben memnunum aygül hocadan inşallah muradımıza ereriz

Canım yaaa bende aynıyım benimde bugün 5. günüm ve neredeyse hiç bir şikayetim kalmadı kendi kendime anlamlandırmıyorum böyle oluncada insan hiç ümitlenemiyo ki bi belirti arıyo kendince
evet valla canım, senden 2 gün öndeyim, valla aramıyor değilim birşeyler vücutta :(

Back