Aslaa düşünmeyin bile bırakın ben ne umutlarla girmiştim bu aya ama reglinin 2. Günündeyim normal hayata giriş yaptım fazla beklenti iyi olmuyor hepimiz bebiş istiyoruz ama zamanı var herkes bi zamanı var diyor belirti aramayın bencebelimde hep yanma var valla ister istemez hep bana hatırlatıyor
Ya bilmiyorum çok üzüldümCanın benim inşallah tekrar artar ya boyle olan var hep okuyorum sonradan hamile kaliyorlar
Olsun kuzum sen sagliklisin gerisi önemli değil olacak ben inaniyorum biz aceleciyiz sen sakın üzülme eşinde sende sağlıklısın elbet olacakkkEvet iki katı olması lazımdı ,Kimyasal sanırım kuzum. Haftaya tekrar baktirirsiniz sıfırlanması lazım dedi
Aynen kuzum nasip işte ne yapalım herşey Allah'tanOlsun kuzum sen sagliklisin gerisi önemli değil olacak ben inaniyorum biz aceleciyiz sen sakın üzülme eşinde sende sağlıklısın elbet olacakkk
Aşılamaya ne kadar odediniz aygül hocadaSenin aygül hocada ilk aşılamam mı?birde kaçıncı günündesin
Benim bi oğlum var 2016 doğumlu.kardeşi olsun istedik.2020 de bi kimyasal gebelik yaşadım Temmuz ayında.ozamandan bu zamana uğraşıyoruz 1 seneyi geçtiyaaaaaa :) siz ne kadardır uğraşıyordunuz
kesinlikle normal devam etmek lazım evet ama yıllar yıllar hep acaba olur mu diye başlamak yoruyor düşündürüyor, elimde olmadan, maddi manevi çok büyük yıpranmalarAslaa düşünmeyin bile bırakın ben ne umutlarla girmiştim bu aya ama reglinin 2. Günündeyim normal hayata giriş yaptım fazla beklenti iyi olmuyor hepimiz bebiş istiyoruz ama zamanı var herkes bi zamanı var diyor belirti aramayın bence
Paket halinde 3200Aşılamaya ne kadar odediniz aygül hocada
korkma canım ınsallah senın degerlerın cok guzel artarInşallah bir mucize olur kendimden de korktum valla
Benimde ilk 39 çıkmıştı 2 gün sonra 11 kendiliğinden düşük oldu maalesef canımcarsamba 24 cıkmıstı bugun 14 acaba kımyasal mı artması gerekıyordu asılamanın 14.günü
evet benımde muhtemelen kımyasalBenimde ilk 39 çıkmıştı 2 gün sonra 11 kendiliğinden düşük oldu maalesef canım
Hım anladım benim de çipli eşimin spermlerini fırına falan koydu toplam hepsi 2000 tuttu anladım o kadar fiyat görünce şaşırdım sadece sizin aşılama nın kaçıncı günü var mı bi belirtibizde de aşılama 2000 tl idi ve iğneleri kendim aldım, muayene ücretleri ayrıca verdim, ayrıca sperm tahlili de mikroçipli 670 tl verdim
ayyy çipli de fırın felan mı oluyor, valla hiç biliyorum :)Hım anladım benim de çipli eşimin spermlerini fırına falan koydu toplam hepsi 2000 tuttu anladım o kadar fiyat görünce şaşırdım sadece sizin aşılama nın kaçıncı günü var mı bi belirti
Bi üzülme belki kimyasal değildir sadece düşük tehlikesi de olabilir bi muayene ol hemen karamsar olma canım benim14,51 çıkmış yaçok uzuldum
bır sorunum yok canım herseyım normaldiKimyasal neyden kaynaklanıyor olabilir acaba sende herhangi bir sorun varmiydi
Öyle kız 11 de gittik eşim sperm verdi yarım saat fırında hareketli olanları seçti fırın sonra 12.30 gibi beni aldılarayyy çipli de fırın felan mı oluyor, valla hiç biliyorum :)
Kuzu sen daha önce kimyasal gecirdin mi??bır sorunum yok canım herseyım normaldi
doktorda hiç gel demedi bande anlamadım gayet net haftaya adet olursun dedıBi üzülme belki kimyasal değildir sadece düşük tehlikesi de olabilir bi muayene ol hemen karamsar olma canım benim
yok canım hıc gebe bıle kalamadımKuzu sen daha önce kimyasal gecirdin mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?