Neden uzuldun bugun kacinci gunun14,51 çıkmış yaçok uzuldum
carsamba 24 cıkmıstı bugun 14 acaba kımyasal mı artması gerekıyordu asılamanın 14.günüNeden uzuldun bugun kacinci gunun
ay anlamadım ya artması lazımdı ama düşmüş kımyasal belkıdeGebelik yokmu yani
yaaaaaaaaaaa14,51 çıkmış yaçok uzuldum
evet sanırım kımyasalyaaaaaaaaaaa
ayyyy çok üzüldüm amaay anlamadım ya artması lazımdı ama düşmüş kımyasal belkıde
bende yaayyyy çok üzüldüm ama
doktora ne zaman gitmen gerekbende ya
Sadece aşılama 3.200 mü öyleyse çok pahalı ben 2000 bin verdim çipli aşılamaya benim doktor muayeneye 1 hafta ücret aldıysa diğer muayenede ücret almıyor çok şükürŞöyle aşılama paket oluyor ozaman muayene içinde oluyor.ben 3200 verdim içinde muayeneler ve aşılama vardı.zaten adetken ilaç başlıyor femara.10. Gün gidiyorsun yumurta küçükse iğnelere başlıyor.2 günde bir görüyor yumurta durumuna bakıyor ona göre de aşılama tarihi belirleniyor.2 gün önce E2 için kan veriyorsun o da paketle dahil.bu süre içinde gittiğin hiçbir kontrole ücret ödemiyorsun.aşılamada 3 dakika falan sürdü.sonra seni odaya alıyorlar 1 saat kıpırdamadan yatıyorsun sonra gidebilirsin diyorlar.benim süreç böyle oldu.tabi fiyata ilaçlar dahil değil
bizde de aşılama 2000 tl idi ve iğneleri kendim aldım, muayene ücretleri ayrıca verdim, ayrıca sperm tahlili de mikroçipli 670 tl verdimSadece aşılama 3.200 mü öyleyse çok pahalı ben 2000 bin verdim çipli aşılamaya benim doktor muayeneye 1 hafta ücret aldıysa diğer muayenede ücret almıyor çok şükür
Aşılamanın bir döneminde adet belirtileri ortadan kayboluyor kesinlikle belirti arayip kendinizi strese sokmayın benceaşılamada 7. günüm ve bugün nerede ise hiç bir ağrım sızım kalmadı, çok nadir ara ara bel çevresinde yanma oluyor, düne kadar göğüslerde hafif ağrı vardı o da pek kalmadı, ayy kızlar ne kötü yaaaa, ağrı mı olmalı ne oluyor gibi sorular var hep kafamda
Hic uzulme benim ilk gebeligimde degerim istenildigi gibi yukselmedi doktor iki gun sonra tekrar kan ver deger yukselmezse gebeligi sonlandirmamiz gerekiyor dedi. Iki gun sonra o deger birden bire yukseldi 2000lerden 8000 lere geldi ve gebelik devam etti dua et canimcarsamba 24 cıkmıstı bugun 14 acaba kımyasal mı artması gerekıyordu asılamanın 14.günü
belimde hep yanma var valla ister istemez hep bana hatırlatıyorAşılamanın bir döneminde adet belirtileri ortadan kayboluyor kesinlikle belirti arayip kendinizi strese sokmayın bence
ayyy maşallahHic uzulme benim ilk gebeligimde degerim istenildigi gibi yukselmedi doktor iki gun sonra tekrar kan ver deger yukselmezse gebeligi sonlandirmamiz gerekiyor dedi. Iki gun sonra o deger birden bire yukseldi 2000lerden 8000 lere geldi ve gebelik devam etti dua et canim
Artması lazımdı kuzum ya iğne etkisi ya da kimyasal ama olsun üzülmek yok biliyorsun hepimiz gecirdik daha dün kuzenim kimyasal gebelik oldugunu öğrendi üzülmek yok doktor tekrardan kan istedi mi ???ay anlamadım ya artması lazımdı ama düşmüş kımyasal belkıde
Canım doktor kullandığın ilaçları bırak dedi, muhtemelen adet olursun haftaya dedi. Aşılama.icin düşük bir değer dedidoktora ne zaman gitmen gerek
Evet iki katı olması lazımdı ,Kimyasal sanırım kuzum. Haftaya tekrar baktirirsiniz sıfırlanması lazım dediArtması lazımdı kuzum ya iğne etkisi ya da kimyasal ama olsun üzülmek yok biliyorsun hepimiz gecirdik daha dün kuzenim kimyasal gebelik oldugunu öğrendi üzülmek yok doktor tekrardan kan istedi mi ???
Çok üzüldüm yaHic uzulme benim ilk gebeligimde degerim istenildigi gibi yukselmedi doktor iki gun sonra tekrar kan ver deger yukselmezse gebeligi sonlandirmamiz gerekiyor dedi. Iki gun sonra o deger birden bire yukseldi 2000lerden 8000 lere geldi ve gebelik devam etti dua et canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?