- 24 Ocak 2021
- 5.662
- 1
- 4.881
- 123
- 30
Yok alıştım negatif görmeye. Doktor çağırmasa o kadar emindim hamile olmadığıma ben. Artık mikroçipli aşılamaya devamHakkında hayırlısı olsun canım vardır bi hayır bundada üzme kendini. Benimde negatif olursa bende hemen ikinci aşılamayı düşünüyorum tabi herşey uygun olursa
İnşallah canım tüm isteyenlerin olsunAllah en kısa zamanda nasıp etsın kuzum hayırla saglıkla hep dua edıyorum
Sadece folik asit mi kullandın ben bugün aşılama oldum ve 2 yumurtam çatlamış o yüzden 2 kere gönderdi hem sağ hem sola artan spermi de şırınga ile gönderdi boşa gitmesin diye benim de aşılamam tutarsa ikiz olacağını söyledi doktor nelere dikkat ettin naptın bana öneride bulunur musunSağol canım benim çift yumurta ikizi idi 3 cü asilamamda gerçekleşti ve ben aşılama olur olmaz direk taksi ye binip eve geldik 15 gün boyunca yatalak gibi yataktaydim görümcem bakıyordu bana sadece tuvaletten tuvalete kaşık agrilarim var di göğsüm çok agiriyordu sarı akintim vardı 15 gün boyunca her sabah kaltigimda ıslanıyordum kesin regl oldum diyordum ve şükür yoktu 10 gün test yaptım 8.90 çıkmıştı daha sonra umutlanmadım yoktur kesin dedim 15 gün sabah uyandım aşırı karnım ve ıslaklık olmuştu çok korkmuştum ama çok şükür diyordum yine olmamıştı ve hastaneye gittim testim 190.89 çıkmıştı 2 gün sonra 600 cikt8 çünkü ikiz olduğu için yüksekti değerler o dönemde folik asit tek kullandım akşam 7 de çok şükür hamile kalmıştım şimdi tekrar aşılama yaptım 6 günüm bugün herşeyin hayırlısı hepimiz için
Benim bi doktor arkadaşım şey demişti sperm yumurta ve rahim olduktan sonra gerisini hallediyorlar yeterki bu üçü olsun gebelik bi şekilde olur demişti o rahatlatıyor beni deEvet canım herşey çok normal bende de eşimde de hiçbir sorun yok şehirdeki bütün doktorlara gittim nerdeyse hepsi aynı şeyi dedi ikinizinde değerleri çok iyi diye
Öğretmen misin canım. Ben öğretmenim özel bi kurumda çalışıyorum bizde ara tatil malesef yok iki gün izin aldım şimdi başladım ama öğrencilere kamp yaptığımız için oturuyorum sürekli şükür ders anlatmadığım için ayakta kalmadım çok fazlaTeşekkürler inşallah. İyi ki ara tatile denk geldi benim için çok iyi oldu
Şükür üçüde varBenim bi doktor arkadaşım şey demişti sperm yumurta ve rahim olduktan sonra gerisini hallediyorlar yeterki bu üçü olsun gebelik bi şekilde olur demişti o rahatlatıyor beni de
Mikroçiplide ihtimal daha fazlaymış sanırım bize doktor hiç böyle bişeyden bahsetmedi pekte bi bilgim yok ama ikinciye gerek kalırsa doktorla görüşmek istiyorum bu konuyuYok alıştım negatif görmeye. Doktor çağırmasa o kadar emindim hamile olmadığıma ben. Artık mikroçipli aşılamaya devam
Tekrar mı aşılama deneyeceksin canim ?Benimde sonuç tahmin ettiğim gibi negatifüzülmedimde artık iyice alıştım herhalde aralık ayı aşılamaya benide ekleyin kızlar
canım şöyle aşılama yapıldı o zaman dinleneceksin , aşılama sonrası gün dinleniyorsun sonraki gün ilişki sonra dinleneceksin sonra gene ilişki ondan sonrası size bağlı dediBende çok kendimi dinlemek istemiyorum daha önce birkaç kez yaşadım ve sonu hüsran oldu. Bel ağrım çok fazla benim iki gün yatıp dinlenmeme rağmen muhtemelen iğne etkisi. Canım bide çok özür dileyerek bişey sormak istiyorum aşılamadan sonra ilişki oldumu sizin olduysa ilk ne kadar süre sonra oldu bana aşılama gününü geçip ertesi günden itibaren üç gün üst üste sonrada bir hafta birer gün arayla olsun dedi ama aşılamadan sonraki o üç günün ilkinde olmadı o çok canımı sıktı ama artık nasip gerisi
mikroçipli yöntemle şans daha artıyormuş, bak yaz internete mikroçipli yöntemle aşılama diyeMikroçiplide ihtimal daha fazlaymış sanırım bize doktor hiç böyle bişeyden bahsetmedi pekte bi bilgim yok ama ikinciye gerek kalırsa doktorla görüşmek istiyorum bu konuyu
Doktorunuz bayağı ilgilenmiş güzel bir şey ben aşılamadan sonra yarım saat yattım sonra eve geldim eve geldikten üç saat sonra falan lekelenmem olduAy nasil yazmışım12 kasim sabah 9 gibi catlatma 13 kasim 14 gibi aşılama yapıldı
Benimde sonuç tahmin ettiğim gibi negatifüzülmedimde artık iyice alıştım herhalde aralık ayı aşılamaya benide ekleyin kızlarra
Rabbim tez zamanda pozitif sonuç almayı nasip eder inşallahBenimde sonuç tahmin ettiğim gibi negatifüzülmedimde artık iyice alıştım herhalde aralık ayı aşılamaya benide ekleyin kızlar
Doktor sağ ya da sol tarafı seçebiliyor muymuş benim bildiğim ortaya gönderiyor spermler Kendi hareketine göre yöneliyorSadece folik asit mi kullandın ben bugün aşılama oldum ve 2 yumurtam çatlamış o yüzden 2 kere gönderdi hem sağ hem sola artan spermi de şırınga ile gönderdi boşa gitmesin diye benim de aşılamam tutarsa ikiz olacağını söyledi doktor nelere dikkat ettin naptın bana öneride bulunur musun
baya ilgilendi sağ olsun evet ve zaten çok sık aşılama gelmediği içinde çok incelediDoktorunuz bayağı ilgilenmiş güzel bir şey ben aşılamadan sonra yarım saat yattım sonra eve geldim eve geldikten üç saat sonra falan lekelenmem oldu
Sağol canım bi araştırayım umarım gerek kalmazmikroçipli yöntemle şans daha artıyormuş, bak yaz internete mikroçipli yöntemle aşılama diye
Bilmiyorum Kİ 2 kere gönderdi ben öyle yorumladım benim hem sağ hem sol yumurtam aynı büyüklükte ve aynı gün çatladı ondan ortaya göndermiştir o zamanDoktor sağ ya da sol tarafı seçebiliyor muymuş benim bildiğim ortaya gönderiyor spermler Kendi hareketine göre yöneliyor
Sende durumlar nasıl canim. Bende bütün belirtiler bitti gitti hic Aşıla ma olmamış gibiTekrar mı aşılama deneyeceksin canim ?
Senin kaçıncı günün aşılamada canımSende durumlar nasıl canim. Bende bütün belirtiler bitti gitti hic Aşıla ma olmamış gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?