Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hakkında hayırlısı olsun canım vardır bi hayır bundada üzme kendini. Benimde negatif olursa bende hemen ikinci aşılamayı düşünüyorum tabi herşey uygun olursa
Yok alıştım negatif görmeye. Doktor çağırmasa o kadar emindim hamile olmadığıma ben. Artık mikroçipli aşılamaya devam

Sadece folik asit mi kullandın ben bugün aşılama oldum ve 2 yumurtam çatlamış o yüzden 2 kere gönderdi hem sağ hem sola artan spermi de şırınga ile gönderdi boşa gitmesin diye benim de aşılamam tutarsa ikiz olacağını söyledi doktor nelere dikkat ettin naptın bana öneride bulunur musun

Evet canım herşey çok normal bende de eşimde de hiçbir sorun yok şehirdeki bütün doktorlara gittim nerdeyse hepsi aynı şeyi dedi ikinizinde değerleri çok iyi diye
Benim bi doktor arkadaşım şey demişti sperm yumurta ve rahim olduktan sonra gerisini hallediyorlar yeterki bu üçü olsun gebelik bi şekilde olur demişti o rahatlatıyor beni de

Teşekkürler inşallah. İyi ki ara tatile denk geldi benim için çok iyi oldu
Öğretmen misin canım. Ben öğretmenim özel bi kurumda çalışıyorum bizde ara tatil malesef yok iki gün izin aldım şimdi başladım ama öğrencilere kamp yaptığımız için oturuyorum sürekli şükür ders anlatmadığım için ayakta kalmadım çok fazla

Benim bi doktor arkadaşım şey demişti sperm yumurta ve rahim olduktan sonra gerisini hallediyorlar yeterki bu üçü olsun gebelik bi şekilde olur demişti o rahatlatıyor beni de
Şükür üçüde var geçen sene ben bu durumu çok takıyodum çok stres yapıyodum ama bu sene daha rahatım yani takmıyorum ne zaman olursa artık yeter ki sağlıklı kusursuz olsun

Yok alıştım negatif görmeye. Doktor çağırmasa o kadar emindim hamile olmadığıma ben. Artık mikroçipli aşılamaya devam
Mikroçiplide ihtimal daha fazlaymış sanırım bize doktor hiç böyle bişeyden bahsetmedi pekte bi bilgim yok ama ikinciye gerek kalırsa doktorla görüşmek istiyorum bu konuyu

canım şöyle aşılama yapıldı o zaman dinleneceksin , aşılama sonrası gün dinleniyorsun sonraki gün ilişki sonra dinleneceksin sonra gene ilişki ondan sonrası size bağlı dedi

Doktor sağ ya da sol tarafı seçebiliyor muymuş benim bildiğim ortaya gönderiyor spermler Kendi hareketine göre yöneliyor

Bende bugün randevumdan geldim. Sağda minnacık 6-7 mmlik 1 tanecik yumurtam var. Gonal f ve merional verdi. Omega 3, d vit. Ve büyüme hormonu verdi olumlu konuştu 4 gün kullanıp tekrar gideceğim. Banada çipli aşılama yapacakmış. Bu ay bitmeden sizin kervanınıza katılırım inşallah

Doktor sağ ya da sol tarafı seçebiliyor muymuş benim bildiğim ortaya gönderiyor spermler Kendi hareketine göre yöneliyor
Bilmiyorum Kİ 2 kere gönderdi ben öyle yorumladım benim hem sağ hem sol yumurtam aynı büyüklükte ve aynı gün çatladı ondan ortaya göndermiştir o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…