- 20 Kasım 2019
- 878
- 801
- 53
- 45
Evet evet yaz yaz valla deneyim sahibi olalimAminnn inşallah canım aminnbizede yaz ne diyecek doktor bakalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet evet yaz yaz valla deneyim sahibi olalimAminnn inşallah canım aminnbizede yaz ne diyecek doktor bakalim
Doğru diyorsun canım inşallah tutmuştur bebeğin. Bende 2 kere çatlatma iğnesi ve femara denedim olmadı bu ilk aşılamamdı olmadı bakalım kaçıncıda olacakAcayip bel bukturuyor, ben işi biraktim sirf aşılama için tedavi için, bu tutsun insallah güç yetmiyor valla, bir aşılamaya 3500 civari harcadik ve bundan once 2 kere de catlatma yaptirdim orda da igneler hep parali oldu
İnşallah bu deneyecegin tutsunda bebisin esyalarina masraf yap, valla inşallah hepimizin tutar aminDoğru diyorsun canım inşallah tutmuştur bebeğin. Bende 2 kere çatlatma iğnesi ve femara denedim olmadı bu ilk aşılamamdı olmadı bakalım kaçıncıda olacak
Ayy inşallah ya insan stres oluyor her ay her ayİnşallah bu deneyecegin tutsunda bebisin esyalarina masraf yap, valla inşallah hepimizin tutar amin
Ben ara vereceğim canım biraz bir iki ay etkileri suruyor diyorlar mart nisan gibi 2. Aşılamayı düsünüyoruz bizim sperm sayılarida iyi eşim 61 plakayı yazmıştı aşılamada ama tutmadı iste . Hormon ilacları biraz carpıyor beni ya bakalim biraz kendi halimize kalalim dedik . Pes pese de sans artiyor ama insallah bu aşılamada bebisin gelirEvet canım yine mikroçipli yaptırıcam. Zaten eşimin 2m sperm çıkmıştı yıkanınca kaldı 1m çok düşüktü sayı bakalım ilacıda kullanıyor yaklaşık 1 aydır inş bu ay olur kira öder gibi aşılama ödüyoruz ya sen napıcaksın devam mı aşılamaya
İnşallah canım artık regl olmayı bekliyorum. Hayırlısı olsun hepimiz içinBen ara vereceğim canım biraz bir iki ay etkileri suruyor diyorlar mart nisan gibi 2. Aşılamayı düsünüyoruz bizim sperm sayılarida iyi eşim 61 plakayı yazmıştı aşılamada ama tutmadı iste . Hormon ilacları biraz carpıyor beni ya bakalim biraz kendi halimize kalalim dedik . Pes pese de sans artiyor ama insallah bu aşılamada bebisin gelir
yaaa bende biraz ara versem mi tutmaz ise bilemedimBen ara vereceğim canım biraz bir iki ay etkileri suruyor diyorlar mart nisan gibi 2. Aşılamayı düsünüyoruz bizim sperm sayılarida iyi eşim 61 plakayı yazmıştı aşılamada ama tutmadı iste . Hormon ilacları biraz carpıyor beni ya bakalim biraz kendi halimize kalalim dedik . Pes pese de sans artiyor ama insallah bu aşılamada bebisin gelir
Ya hayirlisi olsunn canimm regl gelmeden daha net bisi denmez ama en azından hissedersin. Bende hiç bir his yokDun test yaptim benim bu ay negatif regliyi bekliyorum bi süre tüm belirtiler kayboluyor canim insallah senin pozitif çıkar
8 kasimda oldum aşılama yi 9. Gun canim ignenin etkisi gecti sanırım hic bir belirti yokSenin kaçıncı günün aşılamada canım
Ignelerden bir süre şişlik yanma batma gerilme olabiliyor canim . Kacinci günün aşılamanın bi test yao istersen icin rahat etsin dersenHepinize iyi akşamlar bnm bir sorum olacaktı geçen hafta cuma günü aşılama oldum yaklaşık bir saat önce karnımda ağrılar oldu böyle yanma hissi gibi bazen şiddetli giriyor aynı şeyi yaşayan var mı adet belirtisi mi acaba diyorum ama daha adetime çok var bu kadar erken adet belirtisi olmazdı hiç
2. Aşılama da sans daha yüksek diyor doktorlar maddi olarak zorlamiyacaksa deneyin derim canimBen ara vereceğim canım biraz bir iki ay etkileri suruyor diyorlar mart nisan gibi 2. Aşılamayı düsünüyoruz bizim sperm sayılarida iyi eşim 61 plakayı yazmıştı aşılamada ama tutmadı iste . Hormon ilacları biraz carpıyor beni ya bakalim biraz kendi halimize kalalim dedik . Pes pese de sans artiyor ama insallah bu aşılamada bebisin gelir
ben hikayemi kısaca anlatayım mı2. Aşılama da sans daha yüksek diyor doktorlar maddi olarak zorlamiyacaksa deneyin derim canim
Amin.Hayırlı olsun canimmm, insallahh sağlıkla gelsin bebişin
Yok canım çok erken daha benim daha bir hafta olmadıIgnelerden bir süre şişlik yanma batma gerilme olabiliyor canim . Kacinci günün aşılamanın bi test yao istersen icin rahat etsin dersen
Yok zorlamaz ama vucudumu zorluyor ilaclar biraz yorucu bi surec bakalim iliski sıklığına arttıralım diyoruz bir de şu bebek meselesini kafadan atmak gerek2. Aşılama da sans daha yüksek diyor doktorlar maddi olarak zorlamiyacaksa deneyin derim canim
Olsa hissederdim bi belirti olurdu canim bende regli belirtileri mevcutYa hayirlisi olsunn canimm regl gelmeden daha net bisi denmez ama en azından hissedersin. Bende hiç bir his yok
Yaa inşallah canım ankaradamisin hala bende ankaradayim hangi doktora gittin şimdi nereye diyorsun canimben hikayemi kısaca anlatayım mı
42 yaşındayım şu an, aslında aklımda tedavi yoktu ama çok sevdiğim birisi aklıma girdi ve kendimi tekrar tedavide buldum
eşimle bende hiç bir sorun yok yani bilinmeyen infertivite, 14 yıllık evliyim ve ilk zamanlar ben sadece kontrol için doktora başlamıştım ve 6 aşılama 2 çatlatma olmuş oldum, bu 6 aşılama hep doktorun ısrarı ile olmuştu, o zamanlar Ankarada özel bir hastaneye gidiyordum, şimdiki aklım olsa o kadar yıpratmazdım kendimi, sonra hamile kaldım kendiliğinden , 3 ay kaldı karnımda sonra melek oldu yavrum, bir daha doktora gitmedim, şimdi iyi bir doktora gidiyorum ama o da baya bir yıpratıyor maddi olarak, mikroçip bilmiyordum ay bir ümit mi oldum, inşallah tutmuştur benledir diyorum ve hepimzin emekleri boş kalmasın inşallah
Yaşından dolayi tup bebek neden yaptırımadiniz canim özel degilse soylermisinYaa inşallah canım ankaradamisin hala bende ankaradayim hangi doktora gittin şimdi nereye diyorsun canim
Rabbim hayırlısı ile nasip.etsin kuzum.,beklerken bile hamile kalan oluyirmus aşılamadan sonra dualarimdasinBen ara vereceğim canım biraz bir iki ay etkileri suruyor diyorlar mart nisan gibi 2. Aşılamayı düsünüyoruz bizim sperm sayılarida iyi eşim 61 plakayı yazmıştı aşılamada ama tutmadı iste . Hormon ilacları biraz carpıyor beni ya bakalim biraz kendi halimize kalalim dedik . Pes pese de sans artiyor ama insallah bu aşılamada bebisin gelir