Dun test yaptim benim bu ay negatif regliyi bekliyorum bi süre tüm belirtiler kayboluyor canim insallah senin pozitif çıkarSende durumlar nasıl canim. Bende bütün belirtiler bitti gitti hic Aşıla ma olmamış gibi
İnşallah kalmasin gerekSağol canım bi araştırayım umarım gerek kalmaz
Hayırlı olsun canimmm, insallahh sağlıkla gelsin bebişinBende bugün randevumdan geldim. Sağda minnacık 6-7 mmlik 1 tanecik yumurtam var. Gonal f ve merional verdi. Omega 3, d vit. Ve büyüme hormonu verdi olumlu konuştu 4 gün kullanıp tekrar gideceğim. Banada çipli aşılama yapacakmış. Bu ay bitmeden sizin kervanınıza katılırım inşallah
Evet canım yine mikroçipli yaptırıcam. Zaten eşimin 2m sperm çıkmıştı yıkanınca kaldı 1m çok düşüktü sayı bakalım ilacıda kullanıyor yaklaşık 1 aydır inş bu ay olur kira öder gibi aşılama ödüyoruz yaTekrar mı aşılama deneyeceksin canim ?
Mikroçipli sperm tahliline kadar vermistinizEvet canım yine mikroçipli yaptırıcam. Zaten eşimin 2m sperm çıkmıştı yıkanınca kaldı 1m çok düşüktü sayı bakalım ilacıda kullanıyor yaklaşık 1 aydır inş bu ay olur kira öder gibi aşılama ödüyoruz yasen napıcaksın devam mı aşılamaya
Catlatma ignesinin mi 10. Gunu ayy valla o igneye guvenemiyom ben, etkisi sürüyor işte, ne kadar sürüyordu unuttumKizlar ben dayanamadim erken gebelik testi yaptim ikinci cizgi cok cok silik cikti ovitrellenin 10. Gunu ne sevindim ne uzuldum arada kaldim igne etkisi midir acaba diye
2k aşılama 100 dolarda mikroçip parası verdik canımMikroçipli sperm tahliline kadar vermistiniz
670 tl verdik biz, dolar demediler ama hastane asilamasi 2000 tl de orasi, ignelerin parasını demiyorum bile2k aşılama 100 dolarda mikroçip parası verdik canım
Ay inşallah bebistir ya her gün takip et canım bence koyulaşma olacakmı diyeKizlar ben dayanamadim erken gebelik testi yaptim ikinci cizgi cok cok silik cikti ovitrellenin 10. Gunu ne sevindim ne uzuldum arada kaldim igne etkisi midir acaba diye
Benim iğne yok femara kullanıyorum sadece canım. Valla bizde direk günün kuruyla çarpıp aldılar 100 doları670 tl verdik biz, dolar demediler ama hastane asilamasi 2000 tl de orasi, ignelerin parasını demiyorum bile
Ayyy yeminle trajikomik ya kurla çocuk yapiyoruz, bende espiri yapiyorum çipli bebek yapacagiz diyeBenim iğne yok femara kullanıyorum sadece canım. Valla bizde direk günün kuruyla çarpıp aldılar 100 doları
Bakicam canim hayirlisi olsun insallah doktora mesaj attim ovitrelin etkisi ne kadar suruyor diye sordum hic test yaptim falan demedim bakalim ne yazacak dua et canim hayirli saglikli akilli vicdanli imanli evlatlar nasip etsin isteyen herkeseAy inşallah bebistir ya her gün takip et canım bence koyulaşma olacakmı diye
Aynen bizde güldük çip bebek bidahaki aya kaldı diye eşimleAyyy yeminle trajikomik ya kurla çocuk yapiyoruz, bende espiri yapiyorum çipli bebek yapacagiz diye
Acayip bel bukturuyor, ben işi biraktim sirf aşılama için tedavi için, bu tutsun insallah güç yetmiyor valla, bir aşılamaya 3500 civari harcadik ve bundan once 2 kere de catlatma yaptirdim orda da igneler hep parali olduAynen bizde güldük çip bebek bidahaki aya kaldı diye eşimle
Aminnn inşallah canım aminnBakicam canim hayirlisi olsun insallah doktora mesaj attim ovitrelin etkisi ne kadar suruyor diye sordum hic test yaptim falan demedim bakalim ne yazacak dua et canim hayirli saglikli akilli vicdanli imanli evlatlar nasip etsin isteyen herkese
Ayyyyy inşallah guzel haberler inşallahBakicam canim hayirlisi olsun insallah doktora mesaj attim ovitrelin etkisi ne kadar suruyor diye sordum hic test yaptim falan demedim bakalim ne yazacak dua et canim hayirli saglikli akilli vicdanli imanli evlatlar nasip etsin isteyen herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?